Mreana la naluci
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Mreana la naluci
Acum vreo 2 ,3 ani luam cu sacu mrene la vobler numai exemplare mari si foarte mari
la mai multe tipuri de voblere

Salut!
Imi spunea cineva ca ar fi scapat una frumoasa la rotativa, pe curent, rotativa era supra'lestata (mai adaugase ceva plumb).
Spor si numai bine !
Fir intins!
Imi spunea cineva ca ar fi scapat una frumoasa la rotativa, pe curent, rotativa era supra'lestata (mai adaugase ceva plumb).
Spor si numai bine !
Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
daca a scapat-o de unde stia ca e mreana ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
...mai sunt "meseriasi" care imediat ce incep drilul isi dau seama ce au in carligMuskMd scrie:daca a scapat-o de unde stia ca e mreana ?
...de regula , mreana o ia in amonte cu o forta aparte fata de alta specie
... cred ca raportat la aceiasi marime cu alt peste este una dintre cele mai "aprige luptatoare "
...de cateva bucati am avut si eu parte , recent...

Salut!
Zona in care dadea era la confluenta unor rauri; locul in care insista era chiar pe mijlocul curentul, nu erau obstacole, cu o adancime de cel mult 1 m. Am motive sa presupun ca nu statea cleanul acolo.
In fine..
Spor si numai bine!
Fir intins!
Zona in care dadea era la confluenta unor rauri; locul in care insista era chiar pe mijlocul curentul, nu erau obstacole, cu o adancime de cel mult 1 m. Am motive sa presupun ca nu statea cleanul acolo.
In fine..
Spor si numai bine!
Fir intins!
Acolo la confluenta putea sta orice.Am prins stiuca de exemplu ,pe un curent puternic,unde simti cum iti ia apa pitrisul de sub picior.
-
- veteran
unde sunt pescuti orice rapitor sta...cred ca si pe mama mare o gasesc acolo 

Tot ce e posibil.. desi n-am auzit sa creasca stiuca in acel rau (creste des apa - din baraj), o sa fac niste teste, cu ce am in trusa, in acel loc.. poate-poate.
Fir intins!
Fir intins!
de vro 3 zile tot iau marle pe super curent, in canal de hidro....cine sa le mai inteleaga......
in fine, ideea e ca iti poti fae o idee dupa cum trage, dar pana nu ii vezi solzul, nu e nik 100%
in fine, ideea e ca iti poti fae o idee dupa cum trage, dar pana nu ii vezi solzul, nu e nik 100%
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
...corect !MuskMd scrie:... pana nu ii vezi solzul, nu e nik 100%