Mreana la naluci
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mreana la naluci
Am auzit ca se prinde si ca nu doar accidental.
Daca e cineva care poate sa dea niste sfaturi as aprecia.
Sunt dintre voi care au prins asa ceva ?
Ce modele de voblere credeti ca ar fi indicate,in ce perioada din an credeti ca se pot obtine rezultate?
Multumesc.
Daca e cineva care poate sa dea niste sfaturi as aprecia.
Sunt dintre voi care au prins asa ceva ?
Ce modele de voblere credeti ca ar fi indicate,in ce perioada din an credeti ca se pot obtine rezultate?
Multumesc.
-
- senior
Cel mai bine am luat mrene la vobler toamna tarziu.. prin noiembrie.... probabil inainte de iarna baga si fetele proteine cat mai multe sa aiba pentru sezonul rece....
Se prind si nu doar intamplator. Pana acum am luat la lingura, vobler si una la jig. Insa La vobler am avut cateva partide destul de faine. Tot ce tre' e sa dai de ele , in curent si sa dai cu voblere care merg pe substrat....
Se prind si nu doar intamplator. Pana acum am luat la lingura, vobler si una la jig. Insa La vobler am avut cateva partide destul de faine. Tot ce tre' e sa dai de ele , in curent si sa dai cu voblere care merg pe substrat....

-
- senior
- bogdan_mihu
- senior
eu am prins la lingura si la jig dar accidental cautand salaul sau somnul dar cred ca voblerele de 3-5 cm care ajung in substrat sunt cele mai prinzatoare la mreana si daca insisti cu ele sigur vei avea rezultate mai ales in perioadele reci de toamna tarzie dar trebuie sa ai ceva voblere in trusa si sa fii dispus sa le pierzi
-
- senior