Mreana la naluci
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bogdan_mihu
- senior
adica la bullhead de la salmokzoli scrie:Am o cunostinta care prinde frecvent mrene frumoase cu porcusor, probabil o imitatie fidela ar merge ...eu personal am prins cu rotative mici si voblere de 3/4 cm ...dar accidental !
Daca ai chef de mreana baga cascaval sau rame groase si sigur v-a aduce efectul dorit .

de acord ca are sporadic comportament de rapitor (la fel ca si carasul si crapul) dar asta depinde de ce vrea pana lui asa ca........ iti pierzi vremea sa dai dupa el. La orice specie exemplarele mari sunt putin si rapitori.
the angler is catching xxx, not by the lure
- stefanflorin
- veteran
Eu am prins mreana, cautand clean in suvoi cu vobler de 3-4 cm, si rotatice mici, cum mreana are gura destul de mica si daca vrea numai la mreana mai degraba cu o naluca mica... eu la mreana prefer cubuletul de cascaval si lanseta tinuta in mana cu degetul pe fir .... satisfactie garantata si capturi sigure ...
Am prins clean cu struna metalica si lingura pentru stiuca ,dar asta nu inseamna ca dau la clean cu asa ceva ....
Am prins clean cu struna metalica si lingura pentru stiuca ,dar asta nu inseamna ca dau la clean cu asa ceva ....
-
- senior
Bullheadul merge prea sus, se prinde la ceva ce taraie fundul, de exemplu A de la cosmaJONES scrie:adica la bullhead de la salmokzoli scrie:Am o cunostinta care prinde frecvent mrene frumoase cu porcusor, probabil o imitatie fidela ar merge ...eu personal am prins cu rotative mici si voblere de 3/4 cm ...dar accidental !
Daca ai chef de mreana baga cascaval sau rame groase si sigur v-a aduce efectul dorit .
de acord ca are sporadic comportament de rapitor (la fel ca si carasul si crapul) dar asta depinde de ce vrea pana lui asa ca........ iti pierzi vremea sa dai dupa el. La orice specie exemplarele mari sunt putin si rapitori.
Bullhead are si varianta cu ciocul lung care vine pe substrat....
Pozele lui razvan m... adica acestea :
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... C&start=40
Parca o mare parte dintre pesti(mrene) erau prinsi in prohibitie sau ma insel?
.... el prinde tot ce poate, de la serpi pana la....

- stefanflorin
- veteran
-
- senior
da....kzoli scrie: