Mreana la naluci

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 15 Iun 2011, 19:03

boistean scrie:fara a dori sa intru-n polemici... as dori sa vad o mreana-n drill cu presupusele naluci.
si eu am prins mreana sau scobar, agatate de diverse parti componente de ancorele nalucilor sinking.

no offence!!!

Vrei un filmulet in special de la Ryobi sau asa in general , pentru ca eu am cateva cu mrene prinse la naluci . http://www.youtube.com/watch?v=R9k4wCcG6O4 Vezi la min. 2.31 un drill cu o mreana prinsa la rotativa fix pe atac nu de schinare sau altceva . Am prins acum 3 ani in vara mreana la greu pe Siret si eu si colegul intre 2-3kg , am avut si cateva care nu le-am putut da afara , oricum e cel mai al dracu drill pe care l-am intalnit . Am prins pe rotative , voblere si shaduri , curios era ca cel mai tare turbau la ora amiezii cand era foarte cald .

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 15 Iun 2011, 20:32

RYOBI scrie:
boistean scrie:fara a dori sa intru-n polemici... as dori sa vad o mreana-n drill cu presupusele naluci.
si eu am prins mreana sau scobar, agatate de diverse parti componente de ancorele nalucilor sinking.

no offence!!!

tragi o concluzie gresita daca mie nu mi sa intamplat nu se poate :D
n-am zis asta, numai ca din pozele vazute recent nu rezulta nici pe departe ca mustacioasele-s victimele vreunei naluci...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Iun 2011, 21:52

boistean scrie: ... din pozele vazute recent nu rezulta nici pe departe ca mustacioasele-s victimele vreunei naluci...
...dar comenturile postate de "stradic" unde specifica la ce voblere au fost prinse mrenele , le-ai citit?
...sau tu te uiti doar la poze?
... :!: mrenele din pozele lui "stradic" au fost prinse la voblere :!:

...se intampla destul de fregvent sa intre si la rotativa sau twistere.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Iun 2011, 22:00

Frumos filmuletz Cataline :wink:

stradic
veteran
veteran

mrene la naluci

Mesaj de stradic » 15 Iun 2011, 22:21

boistean...... tu ce pesti ai in galerie?????? is cam invizibili.................. :D :D :D :D Mrenele se prind si la pestisori vii.in special la porcusori cand sationaristii dau dupa clean......am vazut multe mrene prinse anu asta la vobler....... :idea:
rapala the best vobler in the world

naka66
junior
junior

Mesaj de naka66 » 16 Iun 2011, 02:28

catalin66 scrie:

no offence!!!

Vrei un filmulet in special de la Ryobi sau asa in general , pentru ca eu am cateva cu mrene prinse la naluci . http://www.youtube.com/watch?v=R9k4wCcG6O4 Vezi la min. 2.31 un drill cu o mreana prinsa la rotativa fix pe atac nu de schinare sau altceva . Am prins acum 3 ani in vara mreana la greu pe Siret si eu si colegul intre 2-3kg , am avut si cateva care nu le-am putut da afara , oricum e cel mai al dracu drill pe care l-am intalnit . Am prins pe rotative , voblere si shaduri , curios era ca cel mai tare turbau la ora amiezii cand era foarte cald .[/quote

ai dreptate mreana prinsa la spinning in special ce mare ofera niste drilluri extraordinare eu am prins mreana si crap la rotativa nr1 cu fulg negru crap la vobler si la plastice mici verzi tot crap.toate atacurile au fost in zone f mult populate cu aceste specii si banuiesc in perioada in care aceastia aveau puiet dupa cate am vazut eu atacau si rapitori care erau in zona

bogdan_mihu
senior
senior

mreana

Mesaj de bogdan_mihu » 16 Iun 2011, 07:01

Imagine

prinsa la un kopyto 7,5 pe jig de 28 gr cautand salaul,anu asta nu au mers prea bine,anu trecut am luat si de 4 kg tot pe shad sau pilkere grele

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Iul 2011, 14:29

pentru cei ce nu sunt inca convinsi de comportamentul de rapitor al mrenei reproduc mai jos descrierea unui vobler hand made conceput special pentru mreana dar care face insa si victime colaterale de genul clean ,pastrav etc.

"Special model for barbel anglers, in shallow and fast water.

Designed in a way, that even very strong current won’t disturb its work. Character of its action is perfect for fishing in rocky shoals or even 2 m deep ditches. It shimmers, wobbles and hits the bottom with its rudder. Model for angling in places that have plenty of chubs, ides, trout and of course barbels."

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 05 Iul 2011, 06:56

nu ne dai si un link spre o poza cu voblerul asta
sunt tare curios cum arata un vobler pentru mreana
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

stradic
veteran
veteran

mreana la naluci

Mesaj de stradic » 05 Iul 2011, 23:33

eu nu cred ca exista un anume vobler special pt mreana ... eu anu asta am prins la 3 voblere distincte care nici nu seamana intre ele si nu au nimic in comun :idea:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns