Mreana la naluci
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mreana la naluci
Corect. Azi un tovaras de pescuiala a avut un drill tare. In prima faza am crezut ca e un pastrav mai rasarit, dupa modul in care se lupta. Pe urma, l-am vazut o fractiune de secunda. Am zis ca e un lipan frumos. Ca pana la urma sa vedem ca e un ditai scobarul 

Salut!
Am dat pe acelasi rau - tinta era cleanul- dar am luat un singur peste: o mrenuta.. ( http://dori.sunphoto.ro/Capturi/81130204), eliberata ( http://www.youtube.com/watch?v=w1LibnqIzX0 ) . Am auzit si eu pe unul ca ar fi luat scobar la rotativa, deh.. totul e posibil.
Spor si numai bine ! Fir intins!
Am dat pe acelasi rau - tinta era cleanul- dar am luat un singur peste: o mrenuta.. ( http://dori.sunphoto.ro/Capturi/81130204), eliberata ( http://www.youtube.com/watch?v=w1LibnqIzX0 ) . Am auzit si eu pe unul ca ar fi luat scobar la rotativa, deh.. totul e posibil.
Spor si numai bine ! Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
- veteran
mi se pare ca am mai postat aici dar noile capturi ma fac sa revin cu confirmarea topicului.
In urma cu cativa ani mi se puse pata pe un yozuri hardcore shad 7,5 culoarea hstf. Imi parea ca imita perfect albitura de pe somes cu acele irizatii albastrui argintii.
De cand il am am scos vreo sase mrene cu el intre 3-5 kg, ultima prinsa de o saptamana si chiar ieri am scapat un crap romanesc tot cu el. e o minunatie.
la varianta de 5 cm am mai agatat scobari.
poze nu am, nu sunt amator, nu le cantaresc sau pozez, mai rar si de obicei vad iar apa. poate credeti poate nu dar pentru mine nu conteaza.
ideea e ca drilulul cu o mreana de 5 kg e incomparabil, si daca prinzi si curent atunci ai o doza superba de adrenalina.
luni agatasem la jig un somn de aprox un metru, nu stiu greutatea si nu m-am chinuit atat cu el desi eram in barca fata de o mreana agatata de pe mal nu s-a putut compara.
Asa ca va provoc, o sa merite.
In urma cu cativa ani mi se puse pata pe un yozuri hardcore shad 7,5 culoarea hstf. Imi parea ca imita perfect albitura de pe somes cu acele irizatii albastrui argintii.
De cand il am am scos vreo sase mrene cu el intre 3-5 kg, ultima prinsa de o saptamana si chiar ieri am scapat un crap romanesc tot cu el. e o minunatie.
la varianta de 5 cm am mai agatat scobari.
poze nu am, nu sunt amator, nu le cantaresc sau pozez, mai rar si de obicei vad iar apa. poate credeti poate nu dar pentru mine nu conteaza.
ideea e ca drilulul cu o mreana de 5 kg e incomparabil, si daca prinzi si curent atunci ai o doza superba de adrenalina.
luni agatasem la jig un somn de aprox un metru, nu stiu greutatea si nu m-am chinuit atat cu el desi eram in barca fata de o mreana agatata de pe mal nu s-a putut compara.
Asa ca va provoc, o sa merite.
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
Mreana la Rotativa Meps Aglia nr. 2
1.)Am prins Duminica - 23.09.2012 , si nu accidental in aproximativ 3 ore. Am pierdut 2 rotative ( meps aglia - nr. 2 argintiu) - 4 mrene : 1=2,4kg.; 2x 2,6kg. si 1x 2,8 kg. , in acelasi loc. Lanseta spinn energofish 0-10gr. - 2,10 m; mulineta shimano exxage 3000; fir japonez 0,18 mm Decibell . Modalitate de lansare:- in amonte, peste repezis din mijlocul Muresului(fiind apa scazuta)pana aproape de malul celalalt , tinut firul intins, la curgere, atacuri si capturi in zona de confluenta intre doua repezisuri.
2.)Am prins Joi - 27.09.2012ora 17,30- 19,00: 2 mrene : 1 de 2 kg. si 1 de 3 kg.: Succes !!!! Vezi pe facebook-Florin Mogos .
martori : 1.) Silviu Lazea - Alba Iulia
2.) Lakatos Raul - Aiud.
2.)Am prins Joi - 27.09.2012ora 17,30- 19,00: 2 mrene : 1 de 2 kg. si 1 de 3 kg.: Succes !!!! Vezi pe facebook-Florin Mogos .
2.) Lakatos Raul - Aiud.

Re: Mreana la Rotativa Meps Aglia nr. 2
sileflo scrie:1.)Am prins Duminica - 23.09.2012 , si nu accidental in aproximativ 3 ore. Am pierdut 2 rotative ( meps aglia - nr. 2 argintiu) - 4 mrene : 1=2,4kg.; 2x 2,6kg. si 1x 2,8 kg. , in acelasi loc. Lanseta spinn energofish 0-10gr. - 2,10 m; mulineta shimano exxage 3000; fir japonez 0,18 mm Decibell . Modalitate de lansare:- in amonte, peste repezis din mijlocul Muresului(fiind apa scazuta)pana aproape de malul celalalt , tinut firul intins, la curgere, atacuri si capturi in zona de confluenta intre doua repezisuri.
2.) Lakatos Raul - Aiud.
Mah care esti din Aiud?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Aline, io cred ca autorul capturilor e chiar Florin Mogos, cel putin asa se intelege... 

Nu am fost atent ... Atunci e clar.Ma bucur sincer ca si-a facut cont.
Deci asa Florine te dai la mustacioase?
Deci asa Florine te dai la mustacioase?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
am vazut Duminica cativa dubiosi prin zona aia, greblau din greu...unu avea o namila de mreana...rusine
?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Hello,
Vis a Vis de mrene, eu am prins bine la voblere de salau pe foias, adica pe curent puternic, treaba e sa mearga pe substrat, mai nou cand se preconizeaza o gherla la speciile consacrate dau la mreana cu vobler si surprizele nu intarzie sa apara.
Vis a Vis de mrene, eu am prins bine la voblere de salau pe foias, adica pe curent puternic, treaba e sa mearga pe substrat, mai nou cand se preconizeaza o gherla la speciile consacrate dau la mreana cu vobler si surprizele nu intarzie sa apara.
https://www.youtube.com/watch?v=JvTzQCT ... ata_player se pare ca nu se prinde accidental.