Mit sau adevar?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Mit sau adevar?

Mesaj de Nemernic » 29 Ian 2011, 21:40

Indian Larry scrie:
Mi-a picat fisa. Tii minte mosul de pe Cornesti ? Noi marlite si el bucata . Si radeam de el ca da cu dinamite din alea... :lol:
Sau pe baietii cu duba albastra. Stii bine ce gheonoaie aveau....si prindeau.
Pai eu ce ziceam !? Prindeau oamenii la ditamai carasii, de ce ? Ptr ca predomina carasul in balta respectiva.....Aminteste-ti .... ca ai bagat tu si alta natie de peste prada pe carlig, prindeai ? NU ! De ce ? iarasi....zic:
Nemernic scrie: Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva....
In rest..... treaba cu mitu' .... asa cum zicea si colegu', Tristian, totul tine de insistenta si schimbat stiluri....
p.s.: @indianu' .....mai precizez faptul ca pe atunci, cand mergeam noi, habar n-aveam ce-i ala spinning....singurul lucru comun cu spinningul, era faptul ca aveam scule de spinn, atat :!: ... cunostinte...ioc
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Ian 2011, 23:41

Nemernic scrie:Pai eu ce ziceam !? Prindeau oamenii la ditamai carasii, de ce ? Ptr ca predomina carasul in balta respectiva.....Aminteste-ti .... ca ai bagat tu si alta natie de peste prada pe carlig, prindeai ? NU !
Pai si cu caraseii aia pe care i-ai adus tu , ce dracu prindeam , nu marlite? :lol:
Nemernic scrie: precizez faptul ca pe atunci, cand mergeam noi, habar n-aveam ce-i ala spinning....singurul lucru comun cu spinningul, era faptul ca aveam scule de spinn, atat :!: ... cunostinte...ioc
Vorbesti la plural , nu ? :oops: Ie bine . :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Ian 2011, 23:44

Indian Larry scrie: Vorbesti la plural , nu ? :oops: Ie bine . :lol:
daca ti se pare ca nu vb la pl ... atunci ai o problema....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Ian 2011, 09:49

Tu chiar ai uitat de caterinca....pacat ,erai tanar. :lol: :lol:

Eu te aprobam in totalitate. :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Ian 2011, 13:56

Indian Larry scrie:Tu chiar ai uitat de caterinca....pacat ,erai tanar. :lol: :lol:
eram, ai dreptate...tocmai ce am schimbat prefixul :shock:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Ian 2011, 14:24

De acord cu voi, de acord si cu faptul ca la stiuca cam totul e relativ. Am patit vara trecuta sa vad o stiuca sexy la mal, si tot duceam voblerul prin fata ei, si nu facea nici o miscare...ba chiar am lasat voblerul sa cada pe ea, o mangaiam pe bot...nimic....si cam la a 10-a "frecare la nervi", n-a mai rabdat, si ca un fulger a-nghitit lemnul balsa....si tot ca un fulger a si sarit pe mal :lol: :lol: Deci e bine sa si insisti...cateodatata, ca poate e acolo...dar ii e lene...
Apoi, un alt mit...sau adevar:
E ADEVARAT CA LA CLEAN TREBUIE MUSAI FIR MONO, IAR CU TEXTILU NU POTI SA PRINZI? Mi se pare o prostie, dar poate ca, intr-un procentaj oarecare, e si asta adevarat....nu? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Ian 2011, 14:29

Referitor la ultima intrebare cea mai buna cale sa afli asta este una singura:incercind..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 30 Ian 2011, 15:45

in primul rand as spune ca primavara mai toate discutiile noastre ar trebui sa se izbeasca de un adevar: PROHIBITIA, si abia apoi de centimetri, inch-i sau mai stiu eu ce.
nu fac pe lupul moralist si nici nu bat apropouri la cineva anume, dar dau un exemplu: un coleg, baiat bun de altfel, imi tot zice: dom'le, controale nu sunt, asa ca ma duc la un spinning in prohibitie, doar fac C&R!!!
Aghiuta nu-i da pace si, normal, primele poze cu capturile sunt localizate in... chiuveta din bucatarie. intre timp, nu uita sa-i injure pe toti braconierii si pescarii care nu practica C&R mai ales in prohibitie :oops:
si, intorcandu-ne la cm si inch-i, v-ar place sa va "zgandareasca" cineva in cele mai intime momente, chit ca practica C&R??? :roll:

shimano scrie:E ADEVARAT CA LA CLEAN TREBUIE MUSAI FIR MONO, IAR CU TEXTILU NU POTI SA PRINZI? Mi se pare o prostie, dar poate ca, intr-un procentaj oarecare, e si asta adevarat....nu? :roll:
toti clenii prinsi in 2011 au avut parte de PP :wink: rateuri - infime, ca si rata...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 30 Ian 2011, 23:03

nu imi place sa ma zgandare nimenea in momentele celea intime :D
dar tare mi greu sa stau acasa si iarna si in perioada de prohibitie a stiuci.dar greu mie sa aduc acasa o stiuca' indifernt de anotimp....asta e...o sa incerc anul acesta sa nu merg in perioada de prohibitie la stiuca dar....greu greu
cum sa ajungi ca mine sa dai drumu la stiuci :D nu e o anecdota :D
sunt vitrejit de soarta
sotia ma"sparge" daca vin acasa si curat un peste ca cica fac solzi pe faianta :D
pe apa mie greu sa imi iau stiuca in rucsac ca si asa e greu si daca o curat pe loc pierd timp,daca o las pana gat partida se intareste si o cureti greu asadar :) i dau drumu pe loc si "scap"de ea,eventual i fac si o poza
asa ca..insurativa cu o "tanti"rea si garantat dati drumu la stiuci :D :D
(din pacate ca multi dintre noi am retinut foarte multi pest de cand pescuiesc dar am si dat drumul la multi,asta o scriu ca sa nu se inteleaga ca fac pe aceia care dau drumu si nu tin niciodata pesti prinsi)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Ian 2011, 23:15

:shock: Hmm...eu sunt mai zoofil, asa ca merg la spinning si-n prohibitie. Imi place sa vad cum si-o trag stiucile in grup, cum geme stiuca mama, cum ii ejaculeaza stiuca tata pe fatza....ma excita, de aia ma duc...altfel nu mergeam, clar... :twisted:

Scrie răspuns