Mit sau adevar?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Mar 2011, 22:44

luci_t scrie:
luci_t scrie:
shimano scrie:priviti ce-am gasit...
http://www.jjjjj./vand-aparat-de-pescuit-electric
ce putem face impotriva acestui "om"? :cry:
E simplu. Sa anuntam cat mai multi politia bucurest, ca de acolo e cel care a postat anuntul. Probabil primind reclamatii in care sa fie specificat si link-ul or sa faca ceva.
au sters anuntul, dar desi au trecut 30zile militia romana nu mi-a raspuns la sesizare :evil: :evil: :evil:
Ce mai astepti de la militie ?
Acelasi anunt gasesti si pe mercador.ro...are si nr de telefon afisat, e din Bucuresti-Ilfov, poate ii faceti un flagrant :wink: ....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Mar 2011, 23:15

@kzoli
crede-ma ca eti mai aproape de ilfov decat mine... :wink:
Am facut o sesizare la politia capitalei dupa ce aia care-i gazduiau anuntul nu au facut nimic...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Mar 2011, 23:21

Fratilor , ,, omul " nu braconeaza . Face comert !!! E perfect adevarat ca nu ne cade bine ce vinde el , dar nu el PERSONAL atenteaza la populatia piscicola din ape . El este doar , repet , un comerciant .

De vina sunt cei ce-i alimenteaza ,, comertul " si pun in aplicare ,, ghionoaia " aia de aparat . Cei ce nu vad in asta ceva ca fiind condamnabil !

Asta de vinde curentaciu' e doar un cratin hapsan , unu' de nu mai stie din ce sa faca bani . Problema este ca ..... ARE CLIENTI !

Pe bune !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Mar 2011, 07:42

modigliani scrie:
Fratilor , ,, omul " nu braconeaza . Face comert !!! E perfect adevarat ca nu ne cade bine ce vinde el , dar nu el PERSONAL atenteaza la populatia piscicola din ape . El este doar , repet , un comerciant .

De vina sunt cei ce-i alimenteaza ,, comertul " si pun in aplicare ,, ghionoaia " aia de aparat . Cei ce nu vad in asta ceva ca fiind condamnabil !

Asta de vinde curentaciu' e doar un cratin hapsan , unu' de nu mai stie din ce sa faca bani . Problema este ca ..... ARE CLIENTI !

Pe bune !
Parca este strict interzis comercializarea acestor aparate ... sau ma insel? Comercializarea, detinerea si folosirea acestor echipamente au regim special si legal doar anumite persoane au acces ... in rest dosar penal si .... in rest depinde de noroc si de relatii.
Insa tipul vinde oricui doar bani sa iasa ... atata timp cat comercializaza un produs interzis catre persoane neautorizate, sa detina acel produs cum se numeste ? E mai rau ca un braconier :wink: .
Oricum cu o parere de rau cine are nevoie de asa ceva poate sa procure de la N locuri sau chiar sa fabrice acasa... problema grava este ca desi avem legi, nu se impune respectarea lor de catre organele abilitate.

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 21 Mar 2011, 13:16

Chief scrie:Io zic ca, in perioadele astea, e importanta localizarea. Multe inSUCCESURI vin de la inexistenta stiucii, ori ca nu este deloc cum zic colegii, ori ca nu e acolo. Io daca nu prind pe un loc de altfel bun deobicei ma intreb daca era acolo in primul rand si dup-aia daca am dat cu ce trebe sau cum trebe. La mult alume rspunsul e simplu: azi n-o mancat sau n-o mancat la aia... io nu prea is de acord. Io orice perioada, daca o gasesti si ii dai pe la nas, naluca e mai putin importanta. E importanta, dar mai putin. Insistenta si plasare corecta a nalucii e mult mai importanta. Poti sa dai fix in acelasi loc de 10 ori si a 11-a oara sa se hotarasca. Uneori e bine sa ai incredere in instinc si fler si sa stai acolo. Am un prieten care face 200 de metri de mal pana io fac 30-50. E si muscar si poate de aia se tot duce si bate apa. In perioadele reci sau de tranzitie brusca ori pe calduri insuportabile e bine sa ai rabdare si sa o iei metodic. Tot aici as spune ca, daca stii ca sunt vremuri grele, sa dai cu naluca pe care stii sa o pescuiesti cel mai bine, ca sa fii sigur ca faci ceea ce trebe. Sa copiezi naluca vecinilor care prind dar sa nu pescuiesti la fel ca ei cu ea, poate duce tot la rezultate zero. Nu cred ca pe vreunul din noi il tine anotimpul sau povestile ca schimbatul dintilor si depusul icrelor la distanta de balata. Daca te mananca sa iesi iesi si acolo faci ce ai de facut si cat mai bine. Zic si io... ;)
Adevar graieste omu.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

Scrie răspuns