Devii putin ironic sau chiar mai mult ?!Indian Larry scrie: .....
Acum daca am gresit pe undeva , te rog sa ma ierti , mai am pana ajung la nivelul tau de spinningar.
Mit sau adevar?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Mit sau adevar?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Re: Mit sau adevar?
Nu face pe victima . daca nu ti-as cunoaste stilul , as mai zice...Nemernic scrie: Devii putin ironic sau chiar mai mult ?!.....
Nemernic scrie:Te intrebasem si eu, nah !.... ca doar e un forum, nu ?!
Iar eu ti-am raspuns , nu?
Balta are oblete , caras , biban , etc .Nemernic scrie:Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva.... Ca daca balta puhuie de obleti... dar n-om da cu naluci de 23 cm, apropo
Ce naluca alegi si ce marime ? Intreb serios . Dupa ce criterii alegi naluca? Le incerci pana o nimeresti, nu?
Exact, serios vb si eu..... Nu plec cu "sarsanaua" plina de naluci mari .....asta era si ideea....Indian Larry scrie:Balta are oblete , caras , biban , etc .Nemernic scrie:Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva.... Ca daca balta puhuie de obleti... dar n-om da cu naluci de 23 cm, apropo
Ce naluca alegi si ce marime ? Intreb serios . Dupa ce criterii alegi naluca? Le incerci pana o nimeresti, nu?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
dar nu-i mai simpla treaba cand ai o tarna de "moshmoande" la indemana, sa incerci sa "variezi" (cuvant magic) de la mici la mari/ suple cu grase/ gingase cu nabadaioase/ mai roz-bonbon cu naturale?
de ce e musai sa pleci la o partida cu idei fixe, sau poate doar daca ai vreo "nabadaie" sa prinzi ceva pe-o anumita naluca, doar asa ca sa-ti faci mendezul...
de ce e musai sa pleci la o partida cu idei fixe, sau poate doar daca ai vreo "nabadaie" sa prinzi ceva pe-o anumita naluca, doar asa ca sa-ti faci mendezul...
Nemernic scrie:Exact, serios vb si eu..... Nu plec cu "sarsanaua" plina de naluci mari .....asta era si ideea....
Pai atunci mai are rost sa intrebam mereu ce naluci folosim noaptea/iarna/de boboteaza/etc ? Intotdeauna le incerci pe toate .
Astazi am prins cu un vobler anume , maine prind cu oscilanta , sau rotativa . Aici nu cred ca este vreo lege anume .
Repet , cand altii dadeau cu naluci consacrate , sortate dupa nu stiu ce criterii , eu prindeam cu o dubla nr.2 . Care-i explicatia ?
Asa si aici , discutam discutii . Nu poate sa zica cineva ca nu se prinde cu naluci mari doar pe considerentul ca pestii sunt nu stiu cum . Intotdeauna exista exceptii si de cele mai multe ori sunt cheia succesului .
De aceea m-am si apucat de spinn , ptr. ca este imprevizibil si deosebit de frumos .