Mit sau adevar?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Mit sau adevar?

Mesaj de Nemernic » 28 Ian 2011, 17:09

Indian Larry scrie: .....
Acum daca am gresit pe undeva , te rog sa ma ierti , mai am pana ajung la nivelul tau de spinningar. :oops:
Devii putin ironic sau chiar mai mult ?! :o ..... Te intrebasem si eu, nah !.... ca doar e un forum, nu ?! ... Iar asta cu nivelu', iarasi iti zic.... stai cuminte, ca nu s-a luat nimeni de tine, si nimeni nu-i vreun profesor invatat... toti invatam, care cum poate.... si pe ape si pe net....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Re: Mit sau adevar?

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 17:14

Nemernic scrie: Devii putin ironic sau chiar mai mult ?! :o .....
Nu face pe victima . daca nu ti-as cunoaste stilul , as mai zice... :roll:

Nemernic scrie:Te intrebasem si eu, nah !.... ca doar e un forum, nu ?!

Iar eu ti-am raspuns , nu? :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Ian 2011, 17:16

Pffff......

Si ca sa revenim la subiect.....
Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva.... Ca daca balta puhuie de obleti... dar n-om da cu naluci de 23 cm, apropo :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Ian 2011, 17:17

pam, pam!
si urmatorul spune, de ce nu?
ca na, e relativa treba....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Ian 2011, 17:18

D_ali scrie:pam, pam!
si urmatorul spune, de ce nu?
ca na, e relativa treba....
Eu zic din perspectiva mea..... :twisted:
p.s.: ti-ai luat Pulse-ul ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 17:21

Nemernic scrie:Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva.... Ca daca balta puhuie de obleti... dar n-om da cu naluci de 23 cm, apropo :twisted:
Balta are oblete , caras , biban , etc .

Ce naluca alegi si ce marime ? Intreb serios . Dupa ce criterii alegi naluca? Le incerci pana o nimeresti, nu?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Ian 2011, 17:23

intai ML-ul si-apoi MH...
apropo de subiect si eu zic "instinctiv"...pesti prada!
...dap si cum ii, azi asa/maine altfel...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Ian 2011, 17:27

Indian Larry scrie:
Nemernic scrie:Eu zic ca cel mai important e sa stim ce pesti prada sunt in balta respectiva.... Ca daca balta puhuie de obleti... dar n-om da cu naluci de 23 cm, apropo :twisted:
Balta are oblete , caras , biban , etc .

Ce naluca alegi si ce marime ? Intreb serios . Dupa ce criterii alegi naluca? Le incerci pana o nimeresti, nu?
Exact, serios vb si eu..... Nu plec cu "sarsanaua" plina de naluci mari .....asta era si ideea....

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Ian 2011, 17:41

dar nu-i mai simpla treaba cand ai o tarna de "moshmoande" la indemana, sa incerci sa "variezi" (cuvant magic) de la mici la mari/ suple cu grase/ gingase cu nabadaioase/ mai roz-bonbon cu naturale?
de ce e musai sa pleci la o partida cu idei fixe, sau poate doar daca ai vreo "nabadaie" sa prinzi ceva pe-o anumita naluca, doar asa ca sa-ti faci mendezul...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 17:46

Nemernic scrie:Exact, serios vb si eu..... Nu plec cu "sarsanaua" plina de naluci mari .....asta era si ideea....

Pai atunci mai are rost sa intrebam mereu ce naluci folosim noaptea/iarna/de boboteaza/etc ? Intotdeauna le incerci pe toate .
Astazi am prins cu un vobler anume , maine prind cu oscilanta , sau rotativa . Aici nu cred ca este vreo lege anume .
Repet , cand altii dadeau cu naluci consacrate , sortate dupa nu stiu ce criterii , eu prindeam cu o dubla nr.2 . Care-i explicatia ?
Asa si aici , discutam discutii . Nu poate sa zica cineva ca nu se prinde cu naluci mari doar pe considerentul ca pestii sunt nu stiu cum . Intotdeauna exista exceptii si de cele mai multe ori sunt cheia succesului .
De aceea m-am si apucat de spinn , ptr. ca este imprevizibil si deosebit de frumos .

Scrie răspuns