George1985 scrie:Culoarea thrillului are importanta!
Chestie probata
Ma ajuti si pe mine te rog ?

Apa limpede, ce culoare Thrill

Apa tulbure, ce culoare Thrill

Curent mare ( vartejuri ), ce culoare

Ms.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
George1985 scrie:Culoarea thrillului are importanta!
Chestie probata
pescuitul nu e matematica.....Apa limpede, ce culoare Thrill?
Apa tulbure, ce culoare Thrill?
Curent mare ( vartejuri ), ce culoare?
Stai jos scrie:pt a evolua cum trebuie trillu' trebuie recuperat liniar si repede, deci este bun cand avatii sunt activi si rapesc in pelicula sau cel mult intre ape. Iarna cand apa se raceste avatul isi reduce mult activitatea si se retrage in locuri cu apa mai adanca si curent mai putin. Poate fi prins cu gume de culori naturale dar este mai greu de localizat.
Recuperand "cu pompaje", doar cu cicada cred ca prinzi avat. O cicada de calitate e foarte eficienta (primavara-vara) si prinde orice specie de rapitor.
Trillul merge si pe limpede si pe tulbure si nu cred ca are importanta prea mare culoarea nalucii.
Cele mai bune rezultate le-am avut la Thrill 7cm RBL si HBL.dilobi2 scrie:Ma ajuti si pe mine te rog ?![]()
Apa limpede, ce culoare Thrill?
Ms.
Multumesc de raspuns.Dan Stefan C. scrie:Cele mai bune rezultate le-am avut la Thrill 7cm RBL si HBL.dilobi2 scrie:Ma ajuti si pe mine te rog ?![]()
Apa limpede, ce culoare Thrill?
Ms.
Pe apa tulbure parerea mea este ca merg mai bine voblerele rattling cum ar fi Rapala Rippin'Rap sau Strike Pro Flap Jack. Spinnertail-urile sunt eficiente si ele (SPRO Asp Jigging Spinner, Berti Helic).
George1985 scrie:Ti-am raspuns pe PM.
Stai jos ... prinde Thrill-ul avat si in miez de iarna. am dat cu el cand afara erau minus 7 grade si tot la a doua lansare imi curatam inelele de gheata ... si nu a prins doar un avat intr- singura partidaStai jos scrie:pt a evolua cum trebuie trillu' trebuie recuperat liniar si repede, deci este bun cand avatii sunt activi si rapesc in pelicula sau cel mult intre ape. Iarna cand apa se raceste avatul isi reduce mult activitatea si se retrage in locuri cu apa mai adanca si curent mai putin. Poate fi prins cu gume de culori naturale dar este mai greu de localizat.
Recuperand "cu pompaje", doar cu cicada cred ca prinzi avat. O cicada de calitate e foarte eficienta (primavara-vara) si prinde orice specie de rapitor.
Trillul merge si pe limpede si pe tulbure si nu cred ca are importanta prea mare culoarea nalucii.