La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: La ce prindem cel mai bine avat
adi, eu ti-am aratat cum se pescuieste la fix avatul pe dunare, stai in barca legata de un copac unde e curentul puternic, si iti pui 2 bete la asteptare cu 2 voblere diferite vezi sa le legi bine.
si care-i farmecul?noname scrie:adi, eu ti-am aratat cum se pescuieste la fix avatul pe dunare, stai in barca legata de un copac unde e curentul puternic, si iti pui 2 bete la asteptare cu 2 voblere diferite vezi sa le legi bine.

Vali despre ce naluca vorbesti de la DAM pt avat? Rotativa?
-
- veteran
boistean scrie:si care-i farmecul?noname scrie:adi, eu ti-am aratat cum se pescuieste la fix avatul pe dunare, stai in barca legata de un copac unde e curentul puternic, si iti pui 2 bete la asteptare cu 2 voblere diferite vezi sa le legi bine.
pentru anumiti pescari poate ca exita placere in acest pescuit, ca si in cel al stiucii la trena... pe mine ca si pe tine ma lasa rece

dar, deh, gusturile nu se discuta

Nihil Sine Deo
Se intampla ca avatul sa atace voblerul , dar tu sa nu reusesti sa-l intepi. Am avut o partida in care am avut multe rateuri la avat......ataca voblerul dar nu f agresiv. Si ce-am mai observat ( pt ca citisem undeva cum ca nu ar avea obiceiul asta), pescuind la popper am vazut de trei ori cum avatul a lovit cu coada popperul, aruncandu-l la cca70-90cm in aer, odata lansand de-a lungul malului cand l-a lovit cu coada a aruncat popperul pe mal.
M-am apucat de ''poparit'' la avat dupa ce la o partida, dupa ce am dat mai bine de 1 ora cu voblerele prinzatoare (de obicei), avatii ''radeau'' de mine in continuare fara a avea capturi. Am pus la treaba singurul popper din trusa si.....primul lanseu, primul avat (undeva la 2-2,5kg)... am ''pensat''trei avati din locul respectiv. De atunci mizez mult pe poppere la avat , in trusa mea ajungand ''milioane si milioane'' de poppere.
Dar ce ma atrage cel mai mult la pescuiul la avat cu voblere topwater este priveliste pe care ti-o ofera atacul , acesta fiind f spectaculos datorita faptului ca este la vedere.

M-am apucat de ''poparit'' la avat dupa ce la o partida, dupa ce am dat mai bine de 1 ora cu voblerele prinzatoare (de obicei), avatii ''radeau'' de mine in continuare fara a avea capturi. Am pus la treaba singurul popper din trusa si.....primul lanseu, primul avat (undeva la 2-2,5kg)... am ''pensat''trei avati din locul respectiv. De atunci mizez mult pe poppere la avat , in trusa mea ajungand ''milioane si milioane'' de poppere.
Dar ce ma atrage cel mai mult la pescuiul la avat cu voblere topwater este priveliste pe care ti-o ofera atacul , acesta fiind f spectaculos datorita faptului ca este la vedere.

-
- veteran
Goldelian scrie:Se intampla ca avatul sa atace voblerul , dar tu sa nu reusesti sa-l intepi. Am avut o partida in care am avut multe rateuri la avat......ataca voblerul dar nu f agresiv. Si ce-am mai observat ( pt ca citisem undeva cum ca nu ar avea obiceiul asta), pescuind la popper am vazut de trei ori cum avatul a lovit cu coada popperul, aruncandu-l la cca70-90cm in aer, odata lansand de-a lungul malului cand l-a lovit cu coada a aruncat popperul pe mal.
am patit si eu asa ceva... nu mi-a venit sa cred ca voblere precum cristal vibe, salmo thrill, livebait vibe etc au fost net surclasate de un popper...
p.s. printre popperele tale a ajuns cumva si yo-zuri 3d popper???
daca da ce randament are???
Nihil Sine Deo
... batman batmanGoldelian scrie:[...]
M-am apucat de ''poparit'' la avat dupa ce la o partida, dupa ce am dat mai bine de 1 ora cu voblerele prinzatoare (de obicei), avatii ''radeau'' de mine in continuare fara a avea capturi. Am pus la treaba singurul popper din trusa si.....primul lanseu, primul avat (undeva la 2-2,5kg)... am ''pensat''trei avati din locul respectiv.

Asa este, sa-l credeti pe cuvant, pe unde trece nu lasa nimic in materie de poppere si pentru altiiGoldelian scrie:De atunci mizez mult pe poppere la avat , in trusa mea ajungand ''milioane si milioane'' de poppere.

Goldelian scrie:Dar ce ma atrage cel mai mult la pescuiul la avat cu voblere topwater este priveliste pe care ti-o ofera atacul , acesta fiind f spectaculos datorita faptului ca este la vedere.

Din pacate nu am poppere de la yo-zuri....mi-ar place sa le am.....am vrut sa le comand dar...am ezitat putin. Pe ce as mai vrea sa pun mana , sunt x-rap pop de la rapala.
Steff ...gata ...nu mai cumpar nimic...le las pt tine.
Daca nu ai bagat de seama ai si tu in magazin un pop rapala pe care nu cred ca il ai....sau astepti sa dispara de pe raft ca dupa aceea sa-ti para rau ca nu l-ai luat??!!!
....doar este stilul tau

Steff ...gata ...nu mai cumpar nimic...le las pt tine.

Referitor la stilul asta , in locuri unde este curentul puternic , ma opresc din mulinat si blochez voblerul in curent , am facut treaba asta chiar cu thrill-ul de 9 , cei mai mari avati asa i-am luat sau mulinind extrem de incet , greu ca nu prea am rabdare sa stau asa degeabanoname scrie:adi, eu ti-am aratat cum se pescuieste la fix avatul pe dunare, stai in barca legata de un copac unde e curentul puternic, si iti pui 2 bete la asteptare cu 2 voblere diferite vezi sa le legi bine.

de acord cu tine. Asa i-am luat si eu pe cei mai mari cu pauze de recuerare