ajutama si pe mine de la ce firma e RNRsi ce model mai exact mersi
La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rnr
de care e mai bun sinking sau floating si marimea care e cea mai indicata asta e mes meu miscu.calin@yahoo.com daca vrei sa al bagi si sa discutam pe mes sa ami dai si mie cateva sfaturi ca vad ca te sti mersi.Michael scrie:Rapala e firma producatoare si RNR e modelul.
ris22 ... nu exista decat varianta sinking pentru modelul ala si ca marime e putin cam ciudat de raspuns pentru ca depinde ce asteptari ai de la el ... adica in cazul in care vrei avati mari e clar ca e mai OK sa dai cu ceva mai mare si idem pentru aia mai mici ...
ca fapt divers iti spun ca sunt ale zeci de voblere care functioneaza mult mai OK si dau un randament mai bun la avat decat RNR-ul de la Rapala ... vezi ca pe aici pe forum s-au dat zeci de exemple ... sunt multe topicuri despre avat unde gasesti informatii pretioase ...
ca fapt divers iti spun ca sunt ale zeci de voblere care functioneaza mult mai OK si dau un randament mai bun la avat decat RNR-ul de la Rapala ... vezi ca pe aici pe forum s-au dat zeci de exemple ... sunt multe topicuri despre avat unde gasesti informatii pretioase ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ceea ce-mi place mie la RNR este faptul ca fiind greu, se poate lansa departe si in ape adanci il poti juca pe verticala...un fel de jigging vertical intre ape in timpul recuperarii, mai ales daca esti situat pe un mal inalt.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael ... nu vreau sa zic ca nu e OK RNR-ul atat ca pentru avat sunt alte multe naluci care as zice ca merg mai OK ...Michael scrie:ceea ce-mi place mie la RNR este faptul ca fiind greu, se poate lansa departe si in ape adanci il poti juca pe verticala...un fel de jigging vertical intre ape in timpul recuperarii, mai ales daca esti situat pe un mal inalt.
Daca esti nevoit sa te joci mult pe verticala (si la o viteza mai mica) vezi ca mai sunt alte lipless-uri care functioneaza chiar mai bine decat RNR-ul la miscare mai inceata ... uite-te in mod special la latimea zonei de sub ochet ... cu cat e mai lata cu atat functioneaza mai OK la recuperari mai incete ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
sigur, ca sa fim ontopic, avat am prins cu intentie la rotative recuperate sub filmul apei, fara intentie la shad-uri in clipa in care cadeau in apa.
avatul este cel mai imprevizibil rapitor, parerea mea.
avatul este cel mai imprevizibil rapitor, parerea mea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
avat
spunemi si mie care e modelul de la rapala x rap ca sant vreo 5 shad,walk,etc mersiBogdan_Alex scrie:Eu pescuiesc...dar cu cele de 6 si de 8AdrianHD scrie:Nu pescuiti cu voblerele astea?AdrianHD scrie:A-ti incercat X-rap (Glass Ghost
si Silver) de 10 cm si Lucky Craft Pointer (Sexy Chartreuse Shad
) tot de 10 la avat?
GGH-ul e killer , merge f bine la avat.
Silver-ul nu a mers asa bine pt mine , mai bine au mers Goby ( culoare destul de rara ) si OG
Re: avat
Asta este http://www.rapala.com/products/lures/x-rap/ris22 scrie:spunemi si mie care e modelul de la rapala x rap ca sant vreo 5 shad,walk,etc mersiBogdan_Alex scrie:Eu pescuiesc...dar cu cele de 6 si de 8AdrianHD scrie:Nu pescuiti cu voblerele astea?
GGH-ul e killer , merge f bine la avat.
Silver-ul nu a mers asa bine pt mine , mai bine au mers Goby ( culoare destul de rara ) si OG
Until next time....Tight Lines!