La ce prindem cel mai bine avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Re: Sebile Spinshad

Mesaj de AdrianHD » 24 Iun 2011, 14:55

acusticianul scrie:Salut Gyorg,
de unde putem comanda naluca?
Daca te referi la Spin Shad, de aici http://www.xxx.ro/woblere/SEBILE--m-20/-pag-4/
Until next time....Tight Lines!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Iun 2011, 15:23

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Iun 2011, 08:54

sa inteleg ca nimeni nu mai da dupa avat sau nimeni nu mai vrea sa zica nimic ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Iun 2011, 09:40

d4md3od scrie:sa inteleg ca nimeni nu mai da dupa avat sau nimeni nu mai vrea sa zica nimic ... :lol: :lol: :lol:
am prins zilele treucte 7-8 avati la daiwa current master SR Rusty Ayu 9cm
Imagine

si la un SSR de 5cm o culoare disparuta cred
La SSR am avut atacuri pe o recuperare moderata ca si viteza.. problema era ca la 5cm desi pescuiam cu textil il inghitea pana in gat... totusi cu rabdare nu am facut nicio victima
Imagine
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Iun 2011, 09:49

ovidiu ... am mai vazut si pe la alti avati prinsi cu SSR dar dintr-un motiv sau altul inca nu am reusit sa prind nici unul cu voblerul ala ... eu am unul Silver de 7 cm parca si dintr-un motiv sau altul nu am avut nici macar o urmarire (pe care sa o vad) la el ...

cealalta problema a voblerului respectiv as zica ca nu poate fi lansat suficient de departe ... si de pe mal conteaza ...

cat reusesti sa dai (aproximativ) cu SSR-ul ala de 5 ...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Iun 2011, 09:59

cu lanseta de fibra de sticla, undeva la 20-25m cred
Cu carbon ...ceva mai putin

Dar pscuiesc din barca...
Current masterul ala e vobler misto cu sistemul ala cu lest plimbaret care te ajuta sa scoti distante... din 4 lansari 3...sunt adevarate zboruri orbitale :) undeva la 40m
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

nicuB
junior
junior

Mesaj de nicuB » 28 Iun 2011, 12:03

in toamna si in primavara am prins bine la oscilante. dupa prohibitie n-am mai reusit sa prind. am incercat la oscilanta, rotativa, si vobler (in special la salmo thrill si mai la unul de la dorado).

vara, cand musca mai bine? si la ce?

in toamna ii prindeam bine la amiaza. in primavara, inainte de prohibitie, am prins dimineata.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 29 Iun 2011, 07:53

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Luat ieri seara , cantarit dupa 3 ore arata 3,5 kg . Dar mai adaugam 1,5 kg . deshidratarea ( e fain cu teoria asta :D ) inseamna ca ar fi my best record , cam 5 kg. :lol: :lol: . Voblerul nu il zic ca stramba lumea din nas :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Iun 2011, 08:38

ovidiu scrie:cu lanseta de fibra de sticla, undeva la 20-25m cred
Cu carbon ...ceva mai putin
da, destul de putin din pacate si de pe mal ar fi nevoie de lansari ceva mai lungi cu toate ca in ultima vreme dau prin niste locuri unde un 25 de metri e destul de OK ...

ca si lungime poate sar putin peste cei 25 de metri cu SR-ul de 7 dar nu prea pot sa pescuiesc OK cu el prin locurile care nu cer lansari lungi pentru ca se duce cam mult la fund ... prin locurile alea nu pot sa ma joc decat cu Thrill-ul (doar ala de 7) si ceva top water ca la nici jumate de metru sub apa e plin de crengi tot la 1,5-2 metri distanta ...
ovidiu scrie:Current masterul ala e vobler misto cu sistemul ala cu lest plimbaret care te ajuta sa scoti distante... din 4 lansari 3...sunt adevarate zboruri orbitale :) undeva la 40m
asta cat de mult se scufunda ... dar pe bune nu din specificatiile producatorului ... e destul de interesant dar l-am gasit doar de la 16 euro in sus ... ceea ce mi se pare cam mult pentru un vobler ... imi iau aproape 4 thrill-uri de 7 ... hehehehe ...
nicuB scrie:vara, cand musca mai bine? si la ce?
vara cel mai bine merge la orele foarte matinale si la lasatul serii ... cu toate ca nu de putine ori am prins avati frumosi chiar si la pranz ...
voblere ... :lol: :lol: :lol: ... trebuie sa incerci e tot ce pot zice ... pentru mine thrill-ul e OK dar la tine se pare ca nu merge ... incearca sa bagi viteze mai mari decat in mod normal si poate iese ceva ...
catalin66 scrie: Luat ieri seara , cantarit dupa 3 ore arata 3,5 kg . Dar mai adaugam 1,5 kg . deshidratarea ( e fain cu teoria asta :D ) inseamna ca ar fi my best record , cam 5 kg. :lol: :lol: . Voblerul nu il zic ca stramba lumea din nas :wink:
hahahahaha ... un avat de 5 zici conform celei mai noi teorii ... :lol: :lol: :lol: ... fain pestele, dar totusi fa-ne sa strambam din nas si zi-ne si cu ce l-ai prins ...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Iun 2011, 09:18

d4md3od scrie:
ovidiu scrie:Current masterul ala e vobler misto cu sistemul ala cu lest plimbaret care te ajuta sa scoti distante... din 4 lansari 3...sunt adevarate zboruri orbitale :) undeva la 40m
Aproximez o adancime de evolutie la 0.5 -1m.. ceea pentur avat vara cred ca e ok... si asta la recuperari cu varful lansetei langa apa (textil de 8lbs PP)

Scrie răspuns