la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Balint baratom !
Ai uitat sa precizezi ca astea sunt cele mai bune pentru tine. Hotarat nu sunt cele mai bune dintre toate iti spun asta pt ca am si eu atom si kuusamo. Despre montura drackovici nu ma pronunt, am folosit-o rar dar fara rezultate remarcabile, niste marle acolo, e mai potrivita pt salau.
Ai uitat sa precizezi ca astea sunt cele mai bune pentru tine. Hotarat nu sunt cele mai bune dintre toate iti spun asta pt ca am si eu atom si kuusamo. Despre montura drackovici nu ma pronunt, am folosit-o rar dar fara rezultate remarcabile, niste marle acolo, e mai potrivita pt salau.
TEAM ATOM
Bálint S scrie:Cea mai buna momeala artificiala pt stiuca este oscilanta ABU GARSIA- ATOM de 18, 20 gr. culoarea neagra-aurie si verde-aurie
Sau KUUSAMON- PROFESOR culoarea verde-aurie si nu in ultimul rind cu metoda DRACHKOVICH (cu pestisor mort)
cum a zis si adi777 la tine asea dau rezultate....eu pun pariu k te fac pe lacurile pe care merg eu doar cu 2 dolinger una argintata si una aurie iti dau si 2 stiuci in fatza

- hunting_fish
- veteran
Am avut rezultate exceptionale pe un canal din judetul Satu Mare cu oscilante de la gipo - dollinger si frunza, argintate si usoare : 6grame. Sub pelicula apei la 25-40 cm vegetatie la greu. A trebuit sa le curbez sa evolueze cat mai mult, cu minim de tractiune. Vedeam efectiv marlitele cum muscau din tabla, vedeam atacul, apa fiind foarte limpede.
A fost o distractie pe cinste. 11 stiuci in 3 ore, din care doar 2 retinute.
Am incercat apoi cu voblerul meu prinzator la mine acasa pe balta ce o frecventez cel mai des - Storm Wildeye Minnow si doar 2 atacuri, din care doar unul finalizat.
Deci, repet ce au zis adi777 si apoi HellRaiser: unele naluci aduc rezultate beton intr-un loc, altele intr-altul. Trebuie insistat pe fiecare ochi de apa in parte, cu cat mai multe naluci, pana o gasesti pe cea prinzatoare in acel loc. Si in acel moment. Sa nu crezi ca daca vara prinzi cu o naluca pe o balta, primavara si toamna prinzi la fel de bine cu ea. Greseala!
Stima!

Stima!

...... ><(((@> .......
- hegedusalin
- veteran
si inca ceva........
sa nu vb de vara-iarna. Sa nu crezi ca dak azi prinzi foarte bine cu o naluca maine o sa fie la fel