la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 11 Sep 2008, 10:49

ovidiu scrie:
adi777 scrie:
De regula dau la salau, iar la Dunare dau in principal cu twistere si voblere, anul asta ma pot mandri cu 5 taieturi, cui sa-i dea prin cap ca la 10-11m adancime intr-un curent demential (jiguri 40-56g)sta vreo stiuca...drept pt care nu aveam struna...si rezultat previzibil, 2 trasaturi, 2 tepe de era sa-mi dau cu batul in cap, una singura adusa langa barca jigul nu se vedea...si a taiat si aia.
stau si mai jos :lol:
:D Adi , din partea mea sa stea si in groapa Marianelor, numai sa nu se mai bage peste jigul meu cand pescuiesc la salau.

In rest numai bine si struna intinsa!
Merci!
Ovidiu iti doresc la fel !
TEAM ATOM

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 12 Sep 2008, 19:23

azi la nimic... crice am dat din trusa NIMIC nici macar un amarat de tzac... si nu am fost pe o singura balta ci pe 3 diferite... de azi dimineatza NIMIC :x

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 12 Sep 2008, 21:55

Hentzone, nu capitula asa de repede.. Mai bine descrie ce contine trusa ta, sa vedem ce le-ai oferit madamelor de nu le-a placut. Sa vedem, poate iti dam un sfat care sa te ajute data viitoare, sa iti faci poza cu una pe malul apei! :)
Asa am fost si eu pe la inceputurile mele ca spiningar. Dadeam doar cu oscilante toata ziua. Prindeam stiuci sporadic. Cand insa mi-a zis un maestru: ia voblerul ala, si da cu el asa, uite pe acolo prin zona aia caci se preteaza, s-a schimbat treaba, si stiucile au inceput sa apara.
Baga mare cu trusa, poate faci si o poza sa vedem si noi. A! Si descrie-ne si baltile, ce apa, adancimi, turbiditate, plante, etc.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Sep 2008, 18:25

discutia va continua on-topic, aviz dumitru...fara provocari in afara arenei.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Sep 2008, 19:32

ma... io doar facusem o analiza scurta la mesaju lu asta cu multe pinioane... dar dupa cum ai vazut nu i-am raspuns la provocari

io nu m-am suparat ... si nu cred ca sa suparat nici el ... ne mai distram si noi... dar tu totusi o repari... :lol:

scuze off topic...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 14 Sep 2008, 07:35

Foarte multi pe aici dau dupa stiuca cu oscilanta Mepps Syclops.Am luat una si o sa incerc.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Sep 2008, 10:35

syclops sunt inguste si destul de grele, sunt ok pe rauri, curentzi...pe balti in schimb trebuie recuperate cam repede, nu le poti juca pe cadere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 14 Sep 2008, 11:10

mepps syclops cred ca se preteaza mai bine pt avat dar se poate si la stiuca cu marimea L mai ales la un pescuit in curent . Cu marimea M am prins si mreana

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Sep 2008, 19:31

anu asta doar la tabla dolinger de 9 gr si piscoturi la 10 gr aurii si argintate......voblere imi stau in trusa uscate bocna...nu au mai vazut apa saracele de o gramada de timp....pote ma duc pe olt sa le arat apa....dar nu stiu daca le voi si uda :twisted:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 14 Sep 2008, 20:40

Azi am fost la stiuca si am avut un atac destul de anemic. I-am servit un SalmoSlider sinking, si l-a atacat o marlitza putin peste o kila zic eu ca a avut, caci la mal s-a descatzat. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult stilul asta. Am dat si cu voblerul castigator alte dati :un Rapala X-Rap cu floc alb in coada si nimic. Am pus si o rotativa Mepps. Tot nimic. Abia de ieri a inceput sa se raceasca vremea si cred ca inca doamnele nu au apetitul asa de mare. Am vazut si reginute la mal in apa de o palma, deci mancare ar mai fi. Nici stationaristii care dadeau la stiuca cu carasel nu au prins.
Deci tot voblerul a mers azi. La mine. Cu tablele nu am mai dat demult, dar o sa le bag si pe ele in lupta, de banii aia.

Scrie răspuns