la ce momeala pacalesti STIUCA mai bine

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Aug 2008, 12:27

Azi la popper...mai si pescuiti mai baieti.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 18 Aug 2008, 18:18

sa inteleg ca daca nu pun poze inseamna ca nu pescuiesc ?? esti de belea mai Ilie.cel putin eu asta inteleg !! :D poze de la mine ...la iarna frate,sa vezi si tu ce vara plina am avut :wink: :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Aug 2008, 18:59

Stai linistit Jonah ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni,dar prea se haraiau baietii.Am mai zis-o,cand avem pitici,pescuitul ne linisteste ziua :lol: :lol: .INCLUSIV MIE.Asteptam pozele,Jonah cu mare placere.Fir intins, :wink:

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 09 Sep 2008, 20:12

io azi am reusit sa pacalesc una de vre-un kil la cea mai noua jucarie a mea (tot azi achizitzionata) un rapala twitchin'bait... cine o mai pescuit la asa ceva ce parere are? mie dupa o zi de pescuit mi se pare k evolueaza super pt a pacali stiuca...

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 10 Sep 2008, 02:33

eu plec acum am o cutie cu fiare si zgarciuri daca pacalesc ceva revin

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2008, 14:04

Hentzone. Am incercat asa ceva pe Mures. Nu prea mari rezultate, dar naluca este buna. In schimb al luat cu Salmo Slider si F si S stiuci faine. 2,8 kg a avut cea mai mare.Insa pe balta, nu pe apa curgatoare. Apropo, arunca o geana aici:
http://www.youtube.com/watch?v=0FIlRKGv ... re=related
Poate dai [si tu] in boala jerking-ului

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Sep 2008, 15:50

Eu nu pacalesc stiuca la nimic dar stiuca ma pacaleste pe mine cu orice ocazie! :D

De regula dau la salau, iar la Dunare dau in principal cu twistere si voblere, anul asta ma pot mandri cu 5 taieturi, cui sa-i dea prin cap ca la 10-11m adancime intr-un curent demential (jiguri 40-56g)sta vreo stiuca...drept pt care nu aveam struna...si rezultat previzibil, 2 trasaturi, 2 tepe de era sa-mi dau cu batul in cap, una singura adusa langa barca jigul nu se vedea...si a taiat si aia.

Urasc stiuca cu pasiune! :D si ma bucur ca inca nu prind.
Ma gandesc totusi sa ma inscriu la un concurs de stiuca... :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 10 Sep 2008, 16:25

TopGear scrie:Hentzone. Am incercat asa ceva pe Mures. Nu prea mari rezultate, dar naluca este buna. In schimb al luat cu Salmo Slider si F si S stiuci faine. 2,8 kg a avut cea mai mare.Insa pe balta, nu pe apa curgatoare. Apropo, arunca o geana aici:
http://www.youtube.com/watch?v=0FIlRKGv ... re=related
Poate dai [si tu] in boala jerking-ului

M-am indragostit deja... mai ales de momentul cand ataca... Poi am incercat ceva cu actiune de genul... dar era de suprafatza... rapala skitter walk... si am avut cateva atacuri dar na... o fost mai smechera k mine si... voi mai incerca :P

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 10 Sep 2008, 16:50

Hentzone, arunca o privire aici:
http://www.youtube.com/watch?v=1gsW8xoR ... re=related
De ce? Fiindca:
http://www.youtube.com/watch?v=xR6V9AWW ... re=related

Apropo, ce batz ai? Pana la cate grame duce? Eu am ceva pana in 120, dar ma gandesc pe viitor la unul si mai mare ca putere.
Ce zici de voblerocul ala? Cred ca era mai sexos daca era suspending. Parerea mea!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 10 Sep 2008, 19:04

La ce momeala ?
dupa cum e formulata intrebarea, raspunsul ar fi la peste mic :)

rotative, oscilante, wobblere, shad-uri, dawg-uri, spinnerbait, buzztail, jerkbaits, pullbaits etc. Astea se impart in categorii separate (sinking, floating, suspending, top), dupa aia ar fi marimea, dupa aia culori. Foarte complicat sa dai un raspuns. Nici macar nu e valabila treaba aia cu naluca mare peste mare in cazul stiucii.Pe de alta parte nu e adevarat ca jerkurile sunt cele mai eficiente, doar iti cresc sansele sa prinzi exemplare mai mari si doar in anumite perioade, aici ma refer la apele din Romania unde stiucile nu sunt specializate pe prada mare. Cred ca deocamdata in Romania conduce detasat oscilanta.
De regula dau la salau, iar la Dunare dau in principal cu twistere si voblere, anul asta ma pot mandri cu 5 taieturi, cui sa-i dea prin cap ca la 10-11m adancime intr-un curent demential (jiguri 40-56g)sta vreo stiuca...drept pt care nu aveam struna...si rezultat previzibil, 2 trasaturi, 2 tepe de era sa-mi dau cu batul in cap, una singura adusa langa barca jigul nu se vedea...si a taiat si aia.
stau si mai jos :lol:
TEAM ATOM

Scrie răspuns