Daca initial aveam atacuri pe culoarea SFC , iar apoi cand l-am agatat si am pus unul "culoarea lemnului", atacurile au continuat , tu ce concluzie tragi ?George1985 scrie:Ce legatura are voblerul vechi si culoarea lui in pescuitul de noapte?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca initial aveam atacuri pe culoarea SFC , iar apoi cand l-am agatat si am pus unul "culoarea lemnului", atacurile au continuat , tu ce concluzie tragi ?George1985 scrie:Ce legatura are voblerul vechi si culoarea lui in pescuitul de noapte?
nu pot sa cred ca nu pot scrie c.u.r dar pot scrie pizda
O fi trecuta ca alimentkeymaker scrie:nu pot sa cred ca nu pot scrie c.u.r dar pot scrie pizdaesti tare, am ras cu pofta
discriminare!!!!Tavi scrie:l.e. nu pot sa cred ca nu pot scrie c.u.r dar pot scrie pizda
Pai care-i diferenta dintre zi si noapte , la somn ? Seara/noaptea il caut la suprafata iar ziua la 6-7-8m adancime. Uneori gropanul are si 12m. Acolo ajung doar cu jig iar cand se intampla sa-l gasim cu pofta de mancare, haleste atat gume albe cat si gume negre sau verde-turbat. Care-i diferenta , ca eu nu o observ. Si nici el.George1985 scrie:Noaptea ? Au lenterne somnii de acolo?
Eu am spus ca , culoarea e ultimul factor si o pun pe ultima treapta. Este mesajul meu in a doua pagina, cand am dat exemplu teava de aluminiu.Tavi scrie:Razvan, no offence, dar pana la mesajul lui audumbre de mai sus care probabil e la misto, nu a spus nimeni pe acest topic ca nu conteaza culoarea.