Ia ziceti da cinstit cati dintre voi au luat novac la spin..

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Ian 2007, 12:22

@marius_m_xxx

aici vb de pescuit sportiv nu de japca :twisted: :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2007, 14:28

Ionut the carp scrie:@marius_m_xxx

aici vb de pescuit sportiv nu de japca :twisted: :D
io lam ajutat sal scoata de mau durut mainile pe minciog, 10 minute cu minciogu intins in curent...japca era formata dintrun vobler cozma de 7 cm SN parca si incerca sa prinda avat, la tinut efectiv vro 5 minute din cele 10 cu gura afara din apa si tot nu renunta bataiosu, deci clar crapu se lupta nu gluma, si e si rezistent la "o gura de aer"

P.S. :wink: :P

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 09 Ian 2007, 13:11

andrei-ovidiu scrie:ma refeream la crap cand iti intra pe spin, nu pe bat de crap...direct la topic faceam referire...dupa mine crapul e mult mai rau decat salaul...

cam atat!

Crap la spinning....... In Satu Mare, unde ultima populare s-a facut pe vremea "Regretatului" si a "Sinistrei" poti doar sa citesti pe forum despre asa ceva.
Dar acum ca s-au deschis granitele, dau o fuguta in vecini, unde din cate am inteles sunt niste balti de rapitor de sa te lingi pe bot.

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 09 Ian 2007, 14:19

uite aici situatie!, unu da la salau, cu racusori, tiris,se opreste din mulinat ,aprinde o tigara si batul pleaca din barca.ce sa fie?.......novac!.......................raci de silicon...............novac /16,5kg.........eliberat-si asta-i peste,nu!? luat sanatos in git!

tortous

MISTERUL TWISTERULUI

Mesaj de tortous » 14 Mar 2007, 08:01

Cand pescuiesti in general la salau cu momeli artificiale(twister) ai SANSA sa te trezesti la sfarsitul unui dril mai incins cu un fitofag mai curios din fire care a incercat gustul twisterului misterios ,insa in cele mai dese cazuri EL FITOFAGUL nu mananca numai cu gura ca de umbla pe unde nu-i fierbe oala.

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 14 Mar 2007, 22:05

Niciodata nu am prins ''chinez'' la spin......dar nu-i tarziu sa muste :D :D :D

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Mar 2007, 22:15

si cand te loveste ai parte de ceva drill :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Mar 2007, 23:28

drill zici..?
incepi cu toate rugaciunile din lume...sa nu se termine firul de pe tambur :D
mai ales daca e trecut de 10kilo...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Mar 2007, 10:22

mi s-a intamplat cu un novac, aveam fir mono de 0,16 si grub de 3cm, dadeam dupa bibi, si cand m-a pocnit mi s-au imuiat picioarele:)) pestele a fost dus cu tot cu fir(120m)

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 15 Mar 2007, 12:53

O singura data am avut placerea sa agat un novac la o minilingurita cu care dadeam la biban ca sa-l montez dupa aia pentru stiuca mare.Locatia la lacul Brates langa Galatzi.M-am oprit un pic din mulinat si in drumul linguritei spre fund s-a intersectat cu "animalu".O fi crezut ca e o frunzulita de salcie.
Am crezut ca este Moby Dik.Dupa aprox.20 minute l-am scos.Avea doar 5 kg dar s-a luptat voiniceste.De patru ori mi-a plecat cu firul de pe tambur chiar cand ziceam ca-l scot la mal.
Super partida.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns