pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

@marius_m_xxx
aici vb de pescuit sportiv nu de japca

-
pikeman
- veteran

-
Ionut the carp scrie:@marius_m_xxx
aici vb de pescuit sportiv nu de japca

io lam ajutat sal scoata de mau durut mainile pe minciog, 10 minute cu minciogu intins in curent...japca era formata dintrun vobler cozma de 7 cm SN parca si incerca sa prinda avat, la tinut efectiv vro 5 minute din cele 10 cu gura afara din apa si tot nu renunta bataiosu, deci clar crapu se lupta nu gluma, si e si rezistent la "o gura de aer"
P.S.

-
Sir Caca
- utilizator constant

andrei-ovidiu scrie:ma refeream la crap cand iti intra pe spin, nu pe bat de crap...direct la topic faceam referire...dupa mine crapul e mult mai rau decat salaul...
cam atat!
Crap la spinning....... In Satu Mare, unde ultima populare s-a facut pe vremea "Regretatului" si a "Sinistrei" poti doar sa citesti pe forum despre asa ceva.
Dar acum ca s-au deschis granitele, dau o fuguta in vecini, unde din cate am inteles sunt niste balti de rapitor de sa te lingi pe bot.
-
bogdan72_coco
- junior

-
uite aici situatie!, unu da la salau, cu racusori, tiris,se opreste din mulinat ,aprinde o tigara si batul pleaca din barca.ce sa fie?.......novac!.......................raci de silicon...............novac /16,5kg.........eliberat-si asta-i peste,nu!? luat sanatos in git!
-
tortous
Cand pescuiesti in general la salau cu momeli artificiale(twister) ai SANSA sa te trezesti la sfarsitul unui dril mai incins cu un fitofag mai curios din fire care a incercat gustul twisterului misterios ,insa in cele mai dese cazuri EL FITOFAGUL nu mananca numai cu gura ca de umbla pe unde nu-i fierbe oala.
-
dan popa
- senior

-
ovidiu
- veteran

-
drill zici..?
incepi cu toate rugaciunile din lume...sa nu se termine firul de pe tambur
mai ales daca e trecut de 10kilo...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Ionut the carp
- veteran

mi s-a intamplat cu un novac, aveam fir mono de 0,16 si grub de 3cm, dadeam dupa bibi, si cand m-a pocnit mi s-au imuiat picioarele:)) pestele a fost dus cu tot cu fir(120m)
-
meas
- veteran

O singura data am avut placerea sa agat un novac la o minilingurita cu care dadeam la biban ca sa-l montez dupa aia pentru stiuca mare.Locatia la lacul Brates langa Galatzi.M-am oprit un pic din mulinat si in drumul linguritei spre fund s-a intersectat cu "animalu".O fi crezut ca e o frunzulita de salcie.
Am crezut ca este Moby Dik.Dupa aprox.20 minute l-am scos.Avea doar 5 kg dar s-a luptat voiniceste.De patru ori mi-a plecat cu firul de pe tambur chiar cand ziceam ca-l scot la mal.
Super partida.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!