Ia ziceti da cinstit cati dintre voi au luat novac la spin..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
acu' nu ca vreau sa va intarat mai rau...dar eu era sa pierd o lanseta la olt.
dadeam cu jig de 25g, fir fireline 0,20, adica destul de groscior, si chiar mi-a decolat lanseta din mana. in sensul ca a facut pleosc in garla!
e drept ca nu am cea mai buna priza din lume...mai mult de 50 gk intr-o mana nu cred ca pot sa tin...poate eram neatent.. totusi problema a fost alta..
nu tragea de ore bune, si nu eram prea concentrat, am simtit o miscare subtila pe fir.... si probabil ca in momentul cand jigul (25g) a atins pestele, acesta s-a speriat, tamburulk era destul de strans...si m-am trezit ca...pa lanseta! sa-mi scrii! noroc ca am mai avut o lanseta desfacuta in barca...si am lansat peste fir... ca altfel si acum plageam dupa utilaj (lanseta trabuco ultron, mulineta ryobi applause)
pestele nu a fost montru din poveste, ci un chinez de 7,5 kg intepat langa ochi...
de atunci trag mai vartos de fiare, sa nu-mi mai zboare lanseta din mana.
nu e poveste. au fost si martori si s-a ras mult pe aceasta poveste.
am mai patit asta si in alta parte...
adica in total de doua ori mi-a zburat lanseta din mana , la fel si a-2a oara dadeam tot cu textil si poate era un ansamblu prea rigid...
cu guta nu cred ca poti sa patesti asa ceva.
dadeam cu jig de 25g, fir fireline 0,20, adica destul de groscior, si chiar mi-a decolat lanseta din mana. in sensul ca a facut pleosc in garla!
e drept ca nu am cea mai buna priza din lume...mai mult de 50 gk intr-o mana nu cred ca pot sa tin...poate eram neatent.. totusi problema a fost alta..
nu tragea de ore bune, si nu eram prea concentrat, am simtit o miscare subtila pe fir.... si probabil ca in momentul cand jigul (25g) a atins pestele, acesta s-a speriat, tamburulk era destul de strans...si m-am trezit ca...pa lanseta! sa-mi scrii! noroc ca am mai avut o lanseta desfacuta in barca...si am lansat peste fir... ca altfel si acum plageam dupa utilaj (lanseta trabuco ultron, mulineta ryobi applause)
pestele nu a fost montru din poveste, ci un chinez de 7,5 kg intepat langa ochi...
de atunci trag mai vartos de fiare, sa nu-mi mai zboare lanseta din mana.
nu e poveste. au fost si martori si s-a ras mult pe aceasta poveste.
am mai patit asta si in alta parte...
adica in total de doua ori mi-a zburat lanseta din mana , la fel si a-2a oara dadeam tot cu textil si poate era un ansamblu prea rigid...
cu guta nu cred ca poti sa patesti asa ceva.
re
tre sa se faca o diferenta intre o captura prinsa accidental de ochi coada etc..si un peste prins corect atunci cand ataca o momeala
ovidiu tu crezi ca a contat ce ai avut in carlig..ca a fost twister shad grub?..ca e verde rosu etc..eu zic ca nu
ovidiu tu crezi ca a contat ce ai avut in carlig..ca a fost twister shad grub?..ca e verde rosu etc..eu zic ca nu
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- veteran
nu , nu cred ca are vreo importanta culoarea!
totul e ca pestele sa aiba ghinionul ca pescarul sa simta absolut orice miscare pe fir sau pe jig.
defectul este , in cazul meu faptul ca de mic...adica vreo 20 de ani am pescuit salaul la simt, adica simteam atacul in fir. abia in ultimii2-3 ani am inceput sa mai colaborez si cu firul, desi cateotata...tot "senzorul" imi aduce un salau in plus...
dar f sincer...cand e frig si ceata... nu s-au bagat navoadele dupa novaci, ma intalnesc frecvant cu ei aproape in fiecare partida, jiguri mici, jiguri mari, tot aia' si prind la ei...fara jena. in primele 3 secunde stiu daca am un salau sau un chinez in carlig.
am intalnit si eu un chinez prins de buza de jos, pe interior. chestia asta , prins de buza de jos, se intalneste f rar si la salau daramite la fitofag, asa ca probabil pestele ala chiar statea cu gura deschisa, intr-o zi de marti 13, si probabil ca daca nu-l prindeam eu s-ar fi aruncat singur pe linia de tren , ca prea avea intentii sinucigase
totul e ca pestele sa aiba ghinionul ca pescarul sa simta absolut orice miscare pe fir sau pe jig.
defectul este , in cazul meu faptul ca de mic...adica vreo 20 de ani am pescuit salaul la simt, adica simteam atacul in fir. abia in ultimii2-3 ani am inceput sa mai colaborez si cu firul, desi cateotata...tot "senzorul" imi aduce un salau in plus...
dar f sincer...cand e frig si ceata... nu s-au bagat navoadele dupa novaci, ma intalnesc frecvant cu ei aproape in fiecare partida, jiguri mici, jiguri mari, tot aia' si prind la ei...fara jena. in primele 3 secunde stiu daca am un salau sau un chinez in carlig.
am intalnit si eu un chinez prins de buza de jos, pe interior. chestia asta , prins de buza de jos, se intalneste f rar si la salau daramite la fitofag, asa ca probabil pestele ala chiar statea cu gura deschisa, intr-o zi de marti 13, si probabil ca daca nu-l prindeam eu s-ar fi aruncat singur pe linia de tren , ca prea avea intentii sinucigase

Daca citesti comentariile de la poze ai sa constati ca nu este pura intamplare datorita faptului ca :empthy_cluster scrie:dah am uitat de @Gyorg, dar tot raman la opinia mea pura intamplare.
- in aceiasi zi s-a mai pris inca unul de catre Andrei Zabet.
- atacul a fost in aproprierea malului , pe apa mica , unde de obicei sta pestele mic.
- atacul a fost pe cadere chiar in suprafata apei .
- naluca folosita este deosebita , in sensul ca are portata , vibratie si greutate mare.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
-
- veteran
ok posibil sa ai dreptate, posibil doar in anumite perioade sa fie mai agresivGyorg scrie:Daca citesti comentariile de la poze ai sa constati ca nu este pura intamplare datorita faptului ca :empthy_cluster scrie:dah am uitat de @Gyorg, dar tot raman la opinia mea pura intamplare.
- in aceiasi zi s-a mai pris inca unul de catre Andrei Zabet.
- atacul a fost in aproprierea malului , pe apa mica , unde de obicei sta pestele mic.
- atacul a fost pe cadere chiar in suprafata apei .
- naluca folosita este deosebita , in sensul ca are portata , vibratie si greutate mare.

be smart be silent be deadly.....
Ma baieti, e clar ca acest vegetarian sau ce mama dracu o fi nu trage la undinta, jig, sau alte ustensile. Sigur trage la "ancora" da aia e japca si nu se face, spun asta ptr ca cunosc locuri pe dunare unde e campionat de asa ceva si in general "chinezul" e captura nr unu. Poate ptr faptul ca are solzii marunti si se pentereaza mai usor, poate pentru faptul ca umba in bancuri dracu` stie , nu asta ne intereseaza. Argumentele pro si contra e japca nu e japca e accindent nu e accindent le-am auzit, una peste alta nu e peste de pescuit sportiv, si nici nu se lupta cine stie ce va spun pentru ca am vazut. Nu e de comparat in crap novac de 5 kg cu un salau de 2, oricum ar fi.
-
- veteran