Ia ziceti da cinstit cati dintre voi au luat novac la spin..

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 14 Dec 2006, 23:04

adevarat nu se compara drilul de salau de 2k cu cel de novac de 5k, iar de ten ce sa spun vine, zici ca-i dresat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

goodmark
utilizator nou
utilizator nou

test

Mesaj de goodmark » 03 Ian 2007, 13:33

nu am nimic de zis..deocamdata..vreu sa vad cum merge:D

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bos_28 » 03 Ian 2007, 14:47

Baieti surpriza dupa ce am combatut aceste trasaturi la novac uite surpriza. Intr-o singura zi am avut 3 novaci micutzi ce-i drept la 1 kg bucata luati cu jigul de gura, pe interior 2 agatati pe mixar si unul de cerul gurii. Sa fie asta o intamplare. Tot asa va spun ca trasatura este trasatura, nu foarte serioasa cam ca aceea de tatonare a unui biban. Curios e ca daca era sa fie luati din greseala atunci luam si cu alt shad, dar nu astia toti au halit shad de 2 inchi alb perlat. Ia ziceti oameni buni care-i smecheria daca poa sa-mi explice cineva. Eu dau numai pe fund iar tac-ul a venit pe recuperare de obicei pe dos decat la salau care n-a vrut sa ma onoreze cu prezenta in ziua aia.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Ian 2007, 22:08

eu amprins pe 30.dec.06, 8(opt) carasi la 500g/buc, 1 biban de 700g si un chinez de 3kg.
carasii au fost intepati sub barba, la un twister mic 3-4cm...grub verde, cu jig de 4g/nr2, bibi a tras cu hotarare,iar chinezul a dat un tac cu aripa dorsala...
carasii si bibanul l-am oprit , chinezul am vrut sa-l eliberez, dar m-a rugat un pescar ...sa il vand...
asa ca i l-am dat lui mocca... (sper sa nu fie un forumist) intamplarea s-a p[etrecut la gostilele , mai tarziu dupa ce s-a mai spart gheata....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 03 Ian 2007, 22:35

Mai novac nu am luat in schim am luat in primavara cativa carasi la oscilanta de 9 g aurie , vreo trei intepati in barba si unu luat curat si frumos in gura !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 04 Ian 2007, 15:40

bos_28 scrie:Baieti surpriza dupa ce am combatut aceste trasaturi la novac uite surpriza. Intr-o singura zi am avut 3 novaci micutzi ce-i drept la 1 kg bucata luati cu jigul de gura, pe interior 2 agatati pe mixar si unul de cerul gurii. Sa fie asta o intamplare. Tot asa va spun ca trasatura este trasatura, nu foarte serioasa cam ca aceea de tatonare a unui biban. Curios e ca daca era sa fie luati din greseala atunci luam si cu alt shad, dar nu astia toti au halit shad de 2 inchi alb perlat. Ia ziceti oameni buni care-i smecheria daca poa sa-mi explice cineva. Eu dau numai pe fund iar tac-ul a venit pe recuperare de obicei pe dos decat la salau care n-a vrut sa ma onoreze cu prezenta in ziua aia.
Ai vazut de'aia e bine sa te abti sa comentezi atunci cand nu ai avut experienta dar totusi tie ti se pare imposibil.

Uite eu nu m-am abtinut sa-l contrazic pe un tip (e prezent pe aici pe forum) care zicea ca el arunca cu rotativa de 3 la 80m si inca nu mi-a demonstrat ca poate :D
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Ian 2007, 16:23

poate cu lanseta cu tot :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 04 Ian 2007, 17:36

si cu o racheta de nadire eventual! :D

cat despre drill-ul cu un salau de 2 kile in comparatie cu un crap(novac, ten, romanesc, sau ce-o fi el), de 5 kile(sau mai mult) cred ca nu stiti ce vorbiti! poate nu ati prins crapi si salai suficienti! 8) in sensul ca niciodata un salau nu va lupta ca si un crap!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 04 Ian 2007, 17:41

Sorin scrie:poate cu lanseta cu tot :D
daca ti minte mi-ai dat tu o explicatie pertinenta , si-a umplut omul tamburul cu 80 m de fir , a tot pescut cu el, a rup din cand in cand iar la final , cu vantul in spate ia luat tot firul de pe tambur , vre-o 35 - 45 m cat mai ramasese .
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Ian 2007, 17:47

:D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns