pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
oby 1
- veteran

-
goodmark
- utilizator nou

nu am nimic de zis..deocamdata..vreu sa vad cum merge:D
-
bos_28
- utilizator nou

Baieti surpriza dupa ce am combatut aceste trasaturi la novac uite surpriza. Intr-o singura zi am avut 3 novaci micutzi ce-i drept la 1 kg bucata luati cu jigul de gura, pe interior 2 agatati pe mixar si unul de cerul gurii. Sa fie asta o intamplare. Tot asa va spun ca trasatura este trasatura, nu foarte serioasa cam ca aceea de tatonare a unui biban. Curios e ca daca era sa fie luati din greseala atunci luam si cu alt shad, dar nu astia toti au halit shad de 2 inchi alb perlat. Ia ziceti oameni buni care-i smecheria daca poa sa-mi explice cineva. Eu dau numai pe fund iar tac-ul a venit pe recuperare de obicei pe dos decat la salau care n-a vrut sa ma onoreze cu prezenta in ziua aia.
-
ovidiu
- veteran

-
eu amprins pe 30.dec.06, 8(opt) carasi la 500g/buc, 1 biban de 700g si un chinez de 3kg.
carasii au fost intepati sub barba, la un twister mic 3-4cm...grub verde, cu jig de 4g/nr2, bibi a tras cu hotarare,iar chinezul a dat un tac cu aripa dorsala...
carasii si bibanul l-am oprit , chinezul am vrut sa-l eliberez, dar m-a rugat un pescar ...sa il vand...
asa ca i l-am dat lui mocca... (sper sa nu fie un forumist) intamplarea s-a p[etrecut la gostilele , mai tarziu dupa ce s-a mai spart gheata....
-
rosu r.
- veteran

Mai novac nu am luat in schim am luat in primavara cativa carasi la oscilanta de 9 g aurie , vreo trei intepati in barba si unu luat curat si frumos in gura !
-
Gyorg
- veteran

-
bos_28 scrie:Baieti surpriza dupa ce am combatut aceste trasaturi la novac uite surpriza. Intr-o singura zi am avut 3 novaci micutzi ce-i drept la 1 kg bucata luati cu jigul de gura, pe interior 2 agatati pe mixar si unul de cerul gurii. Sa fie asta o intamplare. Tot asa va spun ca trasatura este trasatura, nu foarte serioasa cam ca aceea de tatonare a unui biban. Curios e ca daca era sa fie luati din greseala atunci luam si cu alt shad, dar nu astia toti au halit shad de 2 inchi alb perlat. Ia ziceti oameni buni care-i smecheria daca poa sa-mi explice cineva. Eu dau numai pe fund iar tac-ul a venit pe recuperare de obicei pe dos decat la salau care n-a vrut sa ma onoreze cu prezenta in ziua aia.
Ai vazut de'aia e bine sa te abti sa comentezi atunci cand nu ai avut experienta dar totusi tie ti se pare imposibil.
Uite eu nu m-am abtinut sa-l contrazic pe un tip (e prezent pe aici pe forum) care zicea ca el arunca cu rotativa de 3 la 80m si inca nu mi-a demonstrat ca poate

-
Sorin
- Moderator

poate cu lanseta cu tot

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
si cu o racheta de nadire eventual!
cat despre drill-ul cu un salau de 2 kile in comparatie cu un crap(novac, ten, romanesc, sau ce-o fi el), de 5 kile(sau mai mult) cred ca nu stiti ce vorbiti! poate nu ati prins crapi si salai suficienti!

in sensul ca niciodata un salau nu va lupta ca si un crap!
-
Gyorg
- veteran

-
Sorin scrie:poate cu lanseta cu tot

daca ti minte mi-ai dat tu o explicatie pertinenta , si-a umplut omul tamburul cu 80 m de fir , a tot pescut cu el, a rup din cand in cand iar la final , cu vantul in spate ia luat tot firul de pe tambur , vre-o 35 - 45 m cat mai ramasese .
-
Sorin
- Moderator

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.