pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Zamfi
- veteran

Si acum mai calm

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum ii "omor" pe astia:pe o balta langa Aiud dau baietii sa mearga...zilnic ma lupt cu ei!Daca chem politia cum ii dovedesc?Trebuie filmati?Ca e greu sa-i spun ca grebleaza si nu da la twister!Si chiar de violenta nu am chef ...
-
georgelucius
- senior

Inainte sa dezvolt subiectul vreau sa transmit o urare de bine celor care practica acest tip de pescuit "sportiv" :Sa va ia mama d... si sa va duca unde ma gandesc eu!!!!Pe toti ma,pe toti fira-r papadia ei de tara Mad Mad Mad
Aici nu-si are rost urarea caci pot pune mana in foc ca nici unul de pe acest forum nu practica genul respectiv de "pescuit"
-
Zamfi
- veteran

Stiu dar pentru siguranta...

Oricum astept idei la modul ce-l mai serioos!Balta este la Radesti pentru ce-i din zona!
-
Adi_
- veteran

vezi, poate reusesti sa filmezi cumva actiunea. daca reusesti sa prinzi in cadru si vre-un peste luat de cocoasha, sau macar triplele de pe fir esti si mai tare. apoi cu materialul te adresezi organelor

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Zamfi
- veteran

Dar oare este acceptat ca proba?Ca nu ma pricep!Desi este tare greu de realizat ca trebuie ceva scule pentru ca locul e ralativ deschis si te vad dihorii!!!Ca nu dau la grebla pe sub salci normal!Si de aproape devin violenti si stii cum ii , violenta duce la violenta si eu vreau sa ma "aerisesc" la pescuit nu sa intru-n puscarie.
Auzi ca cica le e foame de-aia grebleaza!Dar nu merge sa fure din magazin!Sau mai stii...Si asta e antrenamentul ca dupa aia incepe "Champions League " pe Mures!
-
adi777
- veteran

-
Pai daca suni la AGVPS, aia nu vin ? Oricum ne-am propus sa facem o trupa de voluntari, suntem cativa mai masivi peste 100 kg, apoi in cazuri din astea sa ne deplasam la locul faptei si rezolvam problema "amiabil" sa le dam de mancare pe spinare un pic. Nu e ok stiu, dar trebuie luate masuri, ca pe astia de la AGVPS ii cam doare in basca.
-
taicanoe
- veteran

-
Mai in primavara, in ARAD pe Mures, prin centrul orasului politia a incercat intr-o zi sa prinda greblasii ... parca au si prins ... baieti lasau barca in deriva si dadeau la greu cu coasa/grebla ... dupa doar o zi de la actiunea politiei greblasii erau la datorie ... din nou ...
Cred ca doar cu pusca pot fi opriti ... dar nu ne lasa "legea" sa folosim astfel de metode de convingere.
S'altare și bunăstare !
-
empthy_cluster
- veteran

traim in romania, `si din pacate asta ne ocupa tot timpul`.

be smart be silent be deadly.....
-
Zamfi
- veteran

Pana la urma trebuie aplicata Legea...vestului salbatic!Si asta pentru ca nu am idee cum i-as putea dovedi si mai ales linistii.Sincer Ajvps nu ma intereseaza ,pentru ca sunt membru in alta asociatie ,mai ales ca atatia ani nu au fost in stare sa dovedeasca un greblas!In Aiud vreau sa zic!Poate o sa ne ajute APS Alba , care sunt mai noi si mai hotarati(sper!) , desi primarul din Radesti sustine ca balta este a comunei Radesti.
Sa fie asta un caz pentru emisiunea lui Tatulici(fara reclama!!!)?
Oare daca i-am da pe post?