Grebla ,japca,coasa

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 24 Noi 2006, 22:23

bogdank, din pacate am avut de-aface cu hoti si stiu ca probele video sunt considerate in justitie, am si verificat cu un judecator treaba asta.
apoi nu demult la tv au zis ca de cand mobilele cu camera video politia s-a mai pus in miscare la sesizarile cetatenilor.
din cate stiu pt orice sesizare in scris politia este obligata sa iti dea un raspuns, asa ca in locul planuitului pe forum mai bine faceti o sesizare.
cat despre dreptatea facuta cu parul eu zic sa stati linistiti daca tineti la banii vostri sau mai rau, la libertate.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Noi 2006, 22:31

Salut Teo !Maine sunt la Cluj ,in targ cu un prieten.Am fost azi:pe partea de jos ok , ca nu pot da greblasii sa dea de baboieri!Sus e dezastru:de trei ori am agatat voblerul in fire rupte!N-am avut un tac! Eu si inca vreo trei pescari! E prima oara toamna asta cand patesc asa ceva!O fi fost si ziua rea (basme!) dar si cei doi salahori care munceau de zor! Mai si ii alung de pe un mal si trec pe alalalt sa ma si sfideze :shock: In rest e ...tacere :twisted: Astept maine seara un semn de viata!
Fir intins!

P.S.Rupe-i ! Pe greblasi ,of course :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 24 Noi 2006, 22:43

Da si nu. Nu prea le am eu cu termenii juridici. Am vb la Inspectia Piscicola si de acolo mi s-a zis ca nu merge treaba sa mergi sa-i filmezi cu telefonul, sa dai la Politie filmul, dupa care sa fie toti identificati si arestati. Poate ne spune un jurist de ce, dar parca nici mie nu mi se pare prea realista povestea

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 24 Noi 2006, 22:43

Pe partea stanga as vrea sa merg dar sa intru cu barca in zona unde nu ai acces de pe mal.Maine iau si camera video cu mine..poate..iti furnizez si dovezi.
Salut

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Noi 2006, 05:19

Credeam ca numai pe la mine exista greblasi :( . Acu 2 saptamani am fost la pescuit la lipan si si am dat peste ei . Erau 6 .Nu am avut ce face si m-a pus dracu sa sun la asociatie sa vina , sa faca ceva . Raspunsul lor a fost "Ce cauti tu la pescuit , nu sti ca e interzis ? "Adica tot eu sunt vinovat ca pescuiesc cu artificiale la lipan ( care se poate pescui pana la 31 decembrie ) si nu greblasii ? Ce se poate face ? Numai o grenada aruncata intre ei ar rezolva (temporar ) problema .

petryq
junior
junior

Mesaj de petryq » 25 Noi 2006, 13:22

inainte sa vad topicul asta ma gandeam sa dau si eu o tura pe acolo dar acuma nu stiu daca mai are rost
ce se mai prinde pe acolo mai exista ceva pesti?

pana acuma 3-4 ani prindeam stiuca frumoasa pe o balta langa Sebes la Lancram pana au dat gunoaiele astea de ea si au distrus-o cu plase greble si alte ''accesorii".

incearca sa sesizezi aps Alba pt ca acum vreun an se tot laudau ca fac si dreg
petryq

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 25 Noi 2006, 20:18

petryq scrie: incearca sa sesizezi aps Alba pt ca acum vreun an se tot laudau ca fac si dreg
Am fost azi super dotat cu camera video si tot tacamul , si n-a aparut unul desi am stat vreo 4 ore.

E o problema de jurisdictie vizavi e balta aceea.Apartine de primaria Radesti , care ar trebui sa aiba grija de ce se intampla pe acolo.
Aps Alba a facut in 2006 zeci e controale pe Mures , unele dintre ele soldate cu prinderea braconierilor in flagrant . A fost un caz mediatizat pe undeva pe langa Aiud parca .Totul a fost filmat.A fost o actiune impreuna cu cei de la Politie.
Daca te intereseaza si alte actiuni ale Aps Alba , nu ezita sa-l suni pe Stefan Popescu ( 0358 / 10 10 12 ) iti va spune el cu siguranta cate controale a facut anul asta.
Apropo....ca veni vorba de " se laudau ca fac si dreq"...Stiai ca saptamana trecuta Aps Alba a populat balta de la Lancram cu crap?

Nu ca mi-ar place mie pestele asta ....dar Aps Alba chiar face ceva.

Balta de la lancram a ajuns in halul de care spui datorita " managementului " exemplar aplicat de AGVPS , pana anul asta singurul gestionar al resursei acvatice din acea balta !

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 25 Noi 2006, 21:36

zamfi scrie:Sincer Ajvps nu ma intereseaza ,pentru ca sunt membru in alta asociatie ,mai ales ca atatia ani nu au fost in stare sa dovedeasca un greblas!In Aiud vreau sa zic!Poate o sa ne ajute APS Alba , care sunt mai noi si mai hotarati(sper!) , desi primarul din Radesti sustine ca balta este a comunei Radesti.
Sa fie asta un caz pentru emisiunea lui Tatulici(fara reclama!!!)?
Oare daca i-am da pe post?
De ce nu incerci sa'i suni pe bajetzii de la "Arme shi Munitzii" :D , ca ei s'au tot ocupat de problema braconajului cu greble shi alte ustensile agricole :wink: iarna pe Muresh (cel putzin pe langa Alba Iulia). Shi ce'i fain la ei ii faptul ca nici nu stau la discutzii, da' nici nu au treaba cu permisele :twisted:

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 25 Noi 2006, 21:40

Teoo scrie: Balta de la lancram a ajuns in halul de care spui datorita " managementului " exemplar aplicat de AGVPS , pana anul asta singurul gestionar al resursei acvatice din acea balta !
Din pacate :cry:
Ii o balta super faina shi mai tzinea shi ceva shtiuca, bibi shi somn....
De vre'o doi ani VAX, numa' marle :cry:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Noi 2006, 17:27

Salut Teoo! Pacat mare(de fapt e foarte bine,nu?) ca nu au venit baietii!Poate si pentru faptul ca vineri am tot "povestit" cu ei...
Exact de aceea (pentru cineva care spunea de APS Alba) nu am luat legatura in problema cu APS Alba:din cauza jurisdictiei si tot de aceea ma lamentam pe forum!Ca de era vorba de Mures fi sigur ca-l sunam pe dl.Popescu sau dl.Lungu! Oricum urmeaza ,pentru simplu motiv ca "baietii" au achizitionat in Aiud cantitati impresionante de ancore...Incepe ,cum spuneam, Liga Campionilor!Ca pana acum au "jucat"in Divizia C...
In alta ordine de idei (ca asa am aflat si eu) felicitari pentru actiunea cu populatul la Lancrami!Ar fi pacat de balta aia sa se distruga de tot.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns