Grebla ,japca,coasa

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Grebla, japca furt din proprietatea privata sau a statului

Mesaj de bos_28 » 04 Dec 2006, 01:26

Totusi aceste locatii de care spuneti n-au stapan. Rugati-l sa-si ia pusca si nimic cu aer comprimat. Domnilor noi suntem pescari sportivi nu japcari si aceste specimene trebuie eradicate .... daca ma intelegeti

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 05 Dec 2006, 17:23

Cam in toate apele unde nu este un concesionar care sa le pazeasca cu parul, isi fac aparitia si jepcarii.
Pe Argesh si Prut ii vad de fiecare data cand merg!
Mi s-a intamplat sa imi ceara si minciocul ca nu isi putea scoate novacul din balta :shock:
Faza cea mai nasoala e ca ei nici nu isi imagineaza ca nu e voie sa pescuiesti la japca! Li se pare ceva firesc!
Singura sansa e sa vina sesizari in mod constant din partea unei asociatii catre politie! Daca se fac cateva controale pe acelas loc, o sa o lase mai moale cu siguranta!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Sefu eu n-am rezistat si ieri am aruncat unu in apa,....

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 17:58

Armand scrie:Cam in toate apele unde nu este un concesionar care sa le pazeasca cu parul, isi fac aparitia si jepcarii.
Pe Argesh si Prut ii vad de fiecare data cand merg!
Mi s-a intamplat sa imi ceara si minciocul ca nu isi putea scoate novacul din balta :shock:
Faza cea mai nasoala e ca ei nici nu isi imagineaza ca nu e voie sa pescuiesti la japca! Li se pare ceva firesc!
Singura sansa e sa vina sesizari in mod constant din partea unei asociatii catre politie! Daca se fac cateva controale pe acelas loc, o sa o lase mai moale cu siguranta!
Pai m-am dus si eu ca omu` la pescuit pe la 12 la spinning sa incercun salau dar ce sa vezi era ocupat locu de un idiot cu japca; m-am dus mai intr-o parte asa idiotu m-a agatat si a inceput cu gura mare asa ca l-am trimis sa faca o baie, mi-am strans lanseta si am plecat.

In Iordan botezandu-te tu Doamne .....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Dec 2006, 18:54

pt. bos_28:sper ca a fost ultima baie pentru el, nu? :evil: Scuze ... ca-mi fac pacate...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 18:59

zamfi scrie:pt. bos_28:sper ca a fost ultima baie pentru el, nu? :evil: Scuze ... ca-mi fac pacate...
nu mane a scapat cu viata mama lui de terorist ideea e ca daca fiecare dintre noi ar scalda un prost d-asta ar fi mai putini sau deloc, si mai mult peste pentru sportivi

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 05 Dec 2006, 20:07

bos_28 scrie:
zamfi scrie:pt. bos_28:sper ca a fost ultima baie pentru el, nu? :evil: Scuze ... ca-mi fac pacate...
nu mane a scapat cu viata mama lui de terorist ideea e ca daca fiecare dintre noi ar scalda un prost d-asta ar fi mai putini sau deloc, si mai mult peste pentru sportivi
pe la noi umbla organizatzi, `curcani mari` de prin conduceri, greu de crezut la banii lor poate vreau pofta de dril cu busele, nu te potzi atinge de ei crede-ma deocamdata binenteles :twisted: .
be smart be silent be deadly.....

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Apropo de curcani

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 20:12

empthy_cluster scrie:
bos_28 scrie:
pe la noi umbla organizatzi, `curcani mari` de prin conduceri, greu de crezut la banii lor poate vreau pofta de dril cu busele, nu te potzi atinge de ei crede-ma deocamdata binenteles :twisted: .
sa-ti spun eu ce am facut intr-o noapte la somn cu curcani d-astia, tot dedeau de pe malul opus la somn la japca bineinteles si trageau ca disperatii si asa ca m-am gandit, am aruncat repede un tractoras care il am eu mai solid pe o varga shakespeare solida, l-am agatat frumos pe tip si l-am tinut in drill vreo ora; mare tre sa fi fost somnu ala de l-a prins ca n-a putut sa-l scoata ferite-ar, l-a sfarsit i-am rupt si scula si m-am retras frumos dintre boschetii de unde l-am prins pe japcar si am ras toata noaptea pe seama lui.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 05 Dec 2006, 20:16

mai nou au inceput ca si pe dunare cu, curent, al draq pielea lor sper ca de la anul sa fie mai multe controale, anul asta in fiecare weekwnd am fost si nici draq nu m-a intrebat de sanatate :evil:.
be smart be silent be deadly.....

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 05 Dec 2006, 20:27

empthy_cluster scrie:mai nou au inceput ca si pe dunare cu, curent, al draq pielea lor sper ca de la anul sa fie mai multe controale, anul asta in fiecare weekwnd am fost si nici draq nu m-a intrebat de sanatate :evil:.
Ar trebui sa'i legam de baterii shi pe ei shi pe aia de fac controalele, poate asha'i prind shi ei in flagrant dom'ne :wink:

P.S. Apropos de controale, in afara de graniceri, nu am mai vazut un "control" la fatza de vre'o trei ani shi ceva :evil:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Dec 2006, 21:14

Bos_28 esti chiar periculos man!Asta a fost tare!Din pacate l-ai "avantat" mai tare pe gagiu ca stii ce a zis dupa farsa care pentru el nu a fost farsa:"Baaaaaa da' mi-a intrat azi noapte unu'......crocodil!Ma duc si la noapte ca mi-am luat scule si-l rup!"Baragladina naibii...Da ia baga-i lui o ancora in nas 'tu-l in ... si fa un drill cu el de sa te tina minte!Bine la urma (pentru ca suntem oameni) poti sa faci cu el C&R :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns