Grebla ,japca,coasa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ceva ma face sa cred ca e grea treaba cu autosesizatul! Avem exemple mai grele...
Sambata trecuta un amic de-al meu chiar a avut o altercatie cu grablasii care am inteles ca s-a lasat cu bete rupte (eu am fost pe malul opus ,am intarziat si la rezolvat amicul pe greblas...), iar duminica trecuta un membru al acestui forum s-a binedispus si el cu grablasul.Era mirat ca restul pescarilor(?!) de pe balta taceau... Astazi am aflat care erau parte din ei ! Colega pai erau din cei care dau iarna la somn ,pe Mures, la grebla! Si vorba aceea corb la corb...
Sambata trecuta un amic de-al meu chiar a avut o altercatie cu grablasii care am inteles ca s-a lasat cu bete rupte (eu am fost pe malul opus ,am intarziat si la rezolvat amicul pe greblas...), iar duminica trecuta un membru al acestui forum s-a binedispus si el cu grablasul.Era mirat ca restul pescarilor(?!) de pe balta taceau... Astazi am aflat care erau parte din ei ! Colega pai erau din cei care dau iarna la somn ,pe Mures, la grebla! Si vorba aceea corb la corb...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
M-am interesat. Ca sa ii poti dovedi e o intreaga tevatura. Filmul facut de tine n-are nici o valoare in justitie, nu poate fi folosit ca proba. Aparatul si caseta, mi s-a spus, tre inseriate, procuratura, alea-alea.
Sau sa ii prinzi cu flagrantul in mina, ceea ce e imposibi, ca taie firul cum vad "presarii"
Sa nu uit: tot aia le doresc si eu, ba chiar mai mult
Si sa nu ii uitam pe "eletricieni"
din urarile noastre
Sau sa ii prinzi cu flagrantul in mina, ceea ce e imposibi, ca taie firul cum vad "presarii"
Sa nu uit: tot aia le doresc si eu, ba chiar mai mult

-
- utilizator nou
din pacate nimeni nu aplica legea iar majoritatea braconierilor sunt kiar cei de la AJVPS si nu prea ai ce le face;de multe ori politia e mana n mana cu braconierii,pai da organu sa nu manance un peste.
incearca sa i filmezi desi nu o sa se ia nici o masura,poate poate te baga n seama daca insisti;cine stie,numa sa ai grija sa nu patesti ceva ca de obicei is foarte violenti.
incearca sa i filmezi desi nu o sa se ia nici o masura,poate poate te baga n seama daca insisti;cine stie,numa sa ai grija sa nu patesti ceva ca de obicei is foarte violenti.
Deci raman la parerea mea ca trebuie sa luam atitudine in situatii de genul.Ce ma rupe e insensibilitatea oamenilor(pescari?) la asa ceva!Pur si simplu le este frica sa comenteze ceva!Bine cand sunt la birt toti sunt barbati!
Sper sa ne trezim odata din balcanismul nostru proverbial si sa intram naibii in Europa aia si cu capul nu numai cu picioarele!Ca o sa ajungem sa ne plangem de mila pe forumuri!
Cea mai tare faza la Aiud este ca cica nu a papat somnul anul asta!Corect!Da' stiti cine plange?Eram sigur ca stiti:aia care in ultimii cinci ani i-au rupt cu ancorele si au facut o galeata de bani
Durerea mare e ca multi dintre ei chiar stiu sa pescuiasca foarte bine si nici nu sunt saraci...
Iar sa se vanda somn la metru in piata si sa nu vada nimeni e chiar interesant! Sau o fi fost porcusori...
Sper sa ne trezim odata din balcanismul nostru proverbial si sa intram naibii in Europa aia si cu capul nu numai cu picioarele!Ca o sa ajungem sa ne plangem de mila pe forumuri!
Cea mai tare faza la Aiud este ca cica nu a papat somnul anul asta!Corect!Da' stiti cine plange?Eram sigur ca stiti:aia care in ultimii cinci ani i-au rupt cu ancorele si au facut o galeata de bani

Iar sa se vanda somn la metru in piata si sa nu vada nimeni e chiar interesant! Sau o fi fost porcusori...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.