fir textil
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fir textil
ce textil care nu absoarbe apa folositi? am un sufix de 10 lb si dupa fiecare pescuit trebuie sa ung rulmentul la galet pentru ca aduce apa pe el si incepe sa sune galetul ca „drecu”
- MARIUS POPA
- veteran
Re: fir textil
PP, nu am treaba!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
MARIUS POPA scrie:PP, nu am treaba!
am avut PP pe un zauber...am patit la fel,nu mai inteleg nimic

-
- utilizator constant
Ori ce fir aduce cu el si apa dar te sfatuiesc sa schimbi rulmentii la galeti , sar putea sa fie uzati
- MARIUS POPA
- veteran
Teoretic si inelele joaca rolul lor, innafara de traseu de fir, pana la mulieta, firul se mai "scurge: de apa, daca pot sa ma exprim asa, eu nu am avut astfel de probleme, sa curga in halul ala apa 

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
unde se gasesc?ciprian savu scrie:Ori ce fir aduce cu el si apa dar te sfatuiesc sa schimbi rulmentii la galeti , sar putea sa fie uzati
- MARIUS POPA
- veteran
Si eu tind sa fie si asta o problema a zgomotului!...uzura lui!ciprian savu scrie:Ori ce fir aduce cu el si apa dar te sfatuiesc sa schimbi rulmentii la galeti , sar putea sa fie uzati

Fii pescar nu talhar.
paul_pike scrie:unde se gasesc?ciprian savu scrie:Ori ce fir aduce cu el si apa dar te sfatuiesc sa schimbi rulmentii la galeti , sar putea sa fie uzati
Poate gasesti aici ceva: http://www.sierra.ro/Rulmenti-c291c.html

mersi fain, oare pentru sakura alpax-ryobi ecusima care sa-r potrivi daca stie cineva ca nu le am cu marimilekeloo scrie:paul_pike scrie:unde se gasesc?ciprian savu scrie:Ori ce fir aduce cu el si apa dar te sfatuiesc sa schimbi rulmentii la galeti , sar putea sa fie uzati
Poate gasesti aici ceva: http://www.sierra.ro/Rulmenti-c291c.html