ETAPA A II-A SPINNIG A FNPSR - CAPALNA 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut Apsalba! Imi cer scuze ca intervin in aceasta discutie interesanta dar ma vad dator cu o precizare. Nu are legatura cu scuipaturile dar organizatorii Lapland Fishing Festival v-au asteptat lotul federatiei asa dupa cum ati facut rezervarile. Oamenii au rezervat cazare, au aranjat cu masa, cu barca, totul, intelegi. Nu stiu ce sa intamplat cu microbuzul care a transportat lotul FNPS la acest eveniment, cert este ca nu a mai aparut la Katisavan. Suedezii erau foarte suparati pe FNPS ca nu ati contramandat in timp util rezervarile, ca nu i-ati anuntat de schimbarea de ultima ora, asa cum era civilizat. Dupa festivitatea de decernare a premiilor lotul AVP si-a cerut scuze in numele lotului FNPS pentru lipsa de seriozitate de care au dat dovada responsabilii cu competitia de la voi.
P.S. Pentru mai multe detalii Apsalba il poti contacta pe Greg, pe acelasi mail unde ati facut rezervarile. Sper ca lotul national care va rezulta in urma campionatului national al FNPS sa ajunga totusi la anul in intrecerile internationale. Daca aveti probleme cu transportul spuneti-ne, se mai inghesuie ai nostri prin masini si pana la urma ajunge toata lumea.
Cu respekt
Malin
P.S. Pentru mai multe detalii Apsalba il poti contacta pe Greg, pe acelasi mail unde ati facut rezervarile. Sper ca lotul national care va rezulta in urma campionatului national al FNPS sa ajunga totusi la anul in intrecerile internationale. Daca aveti probleme cu transportul spuneti-ne, se mai inghesuie ai nostri prin masini si pana la urma ajunge toata lumea.
Cu respekt
Malin
malin scrie:Salut Apsalba! Imi cer scuze ca intervin in aceasta discutie interesanta dar ma vad dator cu o precizare. Nu are legatura cu scuipaturile dar organizatorii Lapland Fishing Festival v-au asteptat lotul federatiei asa dupa cum ati facut rezervarile. Oamenii au rezervat cazare, au aranjat cu masa, cu barca, totul, intelegi. Nu stiu ce sa intamplat cu microbuzul care a transportat lotul FNPS la acest eveniment, cert este ca nu a mai aparut la Katisavan. Suedezii erau foarte suparati pe FNPS ca nu ati contramandat in timp util rezervarile, ca nu i-ati anuntat de schimbarea de ultima ora, asa cum era civilizat. Dupa festivitatea de decernare a premiilor lotul AVP si-a cerut scuze in numele lotului FNPS pentru lipsa de seriozitate de care au dat dovada responsabilii cu competitia de la voi.
Cu respekt
Malin

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
Nu poti sa stii niciodata, nu-i asa ??? O poza din avatar nu spune prea multe!valistrati scrie:Domnu Vesa cred ca ati gresit adresa sitului .Sau a inceput sa va preocupe si pescuitul rapitorilor.?![]()
![]()
Azi mine poate ne dati si niste lectii ... mai stii?
Apropo, poate gresesc eu, e oare un forum privat ??? Daca nu, nu vad sensul intrebarii...
-
- veteran
apsalba scrie:Place sau nu place cuiva, FNPSR este singura persoana juridica din Romania care vrea sa dea o forma coerenta pescuitului sportiv.
fereasca dumnezeu
Imi pare rau ca nu sunt de acord cu tine, dar sti foarte bine ca ceea ce propui nu este realizabil. O federatie cu statut propriu, insusit de toti membri sai si care organizeaza un campionat national propriu (sunt deja 19 asociatii afiliate din toata tara) trebuie ea insasi sa-si respecte statutul. Federatia are conducere stabilita prin HAG, corp de arbitri, locatii pentru competiti si functioneaza ca orice federatie. Este dupa cum te exprimi tu ca si cand in campionatul national de fotbal ar participa si echipa de fotbal din comuna Greaca.
mda,s-a vazut asta,asa ca ............
Pescarii din Romania vor trebui odata si odata sa opteze; vor pescuit sportiv, practicat dupa lege si regulamente sau vor pescuit de recreere.
pescuitul de recreere nu se practica sau nu se poate practica dupa lege?de ce trebuie sa fim obligati sa alegem?
Cele doua forme pot coexista, dar trebuie delimitate si organizate dupa lege.
corect,dar te contrazici cu ce ai spus mai sus
Cine vrea sa o faca trebuie sa se decida cum sa o faca.
sper sa nu credeti ca voi sunteti aia care trebuie sa o faca
Populiseme de genul eliteisti, papioane, etc nu sunt decat niste refulari ale unor frustati.
asa ziceti voi,sau asa vreti sa credeti si sa traduceti atacurile la adresa voastra,in realitate este vorba de cu totul altceva ce nu puteti intelege fiindca aveti "ochelarii de cal"
...................
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Domnule Stratanov,
Citesc cu interes si cu drag TOATE informatiile legate de pescuit. In schimb nu ma impac de loc cu oportunismul si cu ideea ca "daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra"! Pescarii adevarati stiu de ce.
Si daca acum pescuiesc foarte mult la crap, va asigur ca am ceva antecedente de pescuit la rapitor. Salau si biban ca pe Siutghiol sau pe Canalul Porta Alba Navodari (asta ca sa nu mai vorbesc de Periboina-poate va spune ceva numele) mai rar. Dar asta se intampla din pacate acum vreo 20 de ani. Intre timp au cam disparut din zona noastra si poate din aceasta cauza am "virat" spre crap.
Respect,
PS Scuze pentru "off topic", oricum discutia degenerase deja de mult...
Citesc cu interes si cu drag TOATE informatiile legate de pescuit. In schimb nu ma impac de loc cu oportunismul si cu ideea ca "daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra"! Pescarii adevarati stiu de ce.
Si daca acum pescuiesc foarte mult la crap, va asigur ca am ceva antecedente de pescuit la rapitor. Salau si biban ca pe Siutghiol sau pe Canalul Porta Alba Navodari (asta ca sa nu mai vorbesc de Periboina-poate va spune ceva numele) mai rar. Dar asta se intampla din pacate acum vreo 20 de ani. Intre timp au cam disparut din zona noastra si poate din aceasta cauza am "virat" spre crap.
Respect,
PS Scuze pentru "off topic", oricum discutia degenerase deja de mult...

-
- veteran
Domnule Vesa :
avem se pare un punct comun ,acela ca nici mie nu imi place deloc sintagma "cine nu e cu noi e impotriva noastra".Totul se pare ca depinde din ce unghi privesti sau de care parte a baricadei esti..
Cu siguranta disensiunile intre parti nu ajuta deloc pescuitul de competitie ci mai degraba dezbina relatiile dintre pescarii de competitie care sunt si asa prea putini,din pacate.
Sa aveti fire intinse tot anul .
Vali Stratonov-APR
avem se pare un punct comun ,acela ca nici mie nu imi place deloc sintagma "cine nu e cu noi e impotriva noastra".Totul se pare ca depinde din ce unghi privesti sau de care parte a baricadei esti..
Cu siguranta disensiunile intre parti nu ajuta deloc pescuitul de competitie ci mai degraba dezbina relatiile dintre pescarii de competitie care sunt si asa prea putini,din pacate.
Sa aveti fire intinse tot anul .
Vali Stratonov-APR
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!