ETAPA A II-A SPINNIG A FNPSR - CAPALNA 2007

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 28 Iul 2007, 22:43

StefanDinu scrie:Frate eu sunt in concediu ... si mai e si cald ... asa ca doar pescuiesc zilele astea. La toamna salvez pescuitul romanesc de poluare, oligarhi care suge sangele de peste al tarii, de braconieri. Pana de Craciun salvez si lumea.
Pana atunci frate sunt in concediu ... si pe cod rosu ca e canicula.
Iti urez bafta, noroc si succes la pescuit :lol: ... eu am plecat deja ... asa ca nu a sa ma citesc pana la toamna 8) ... sa nu-mi urati nimic ca nu merge ... :twisted: :twisted: :twisted:
Se zice: "MULT SUCCES!!!!":... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Iul 2007, 22:53

vezi cai dato in manelar , sau mai sti ... :arrow:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 28 Iul 2007, 23:00

pikeman scrie:vezi cai dato in manelar , sau mai sti ... :arrow:
ce vrei ma tu ?....vrei o tastatura noua mai buna?.....vrei un monitor lcd?
vrei invitatie speciala in APR ?
sau te plictisesti si postezi in lipsa de altceva.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Iul 2007, 23:39

hai so lasam asa, e clar ca sunt pareri diferite, si un topic mai vechi zice ca nu is singuru' cu opiniile astea, dar mai bine sa lasam securea ingropata :wink: in rest fire intinse si distractii placute in concedii

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 29 Iul 2007, 07:50

StefanDinu scrie:Stimate pescar sportiv: DAR TU CE AI FACUT PENTRU PESCUITL SPORTIV ???
Comunismul a murit!!! ... Nu mai asteptati sa faca altii pentru voi !!! Implicati-va! Timpul in care facea TATUCUL totul pentru voi a trecut. Voluntariat, civism - astea chestiile pe care terbuie sa le invatati voi.
NU am facut nimic si nici NU o sa fac!!!
De ce?

1. Pentru ca nu mi se pare normal ca intro "tara libera si democrata" sa OBLIGI pe cineva sa intre intro asociatie doar sa poata pescui.

2. Comunismul NU a murit. Este grav bolnav dar mai traieste in mintile unora. Ideea obligativitatii asocierii este IDENTICA cu arhicunoscuta vorba "....se poate, dar........, mai intai trebuie sa devi membru de partid"

3. "Voluntariat, civism" nu sunt chestii care trebuie sa le invatam noi. Sunt chestii care trebuie sa fie scoase din mintile unora si altora. Mai tineti minte?....... parca se numea " Munca Patriotica". Ceea ce trebuie invatat se numeste EDUCATIE si BUN SIMT.

Pe langa toate astea nu este treaba mea sa fac ceva pt pescuitul sportiv. Este doar problema statului roman. Treaba mea este doar sa pescuiesc si sa respect legea.
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 29 Iul 2007, 09:08

Obligativitatea asocierii este un anacronism ... va disparea odata cu noua lege.
Te-ai gandit cat iti ia tie sa faci curatenie in casa ta ? Bun. Acum inmulteste de cateva miliarde de ori sa vezi cam cati oameni si bani ar fi necesari pentre curatirea apalor, repopulare, reconstructie ecologice, renaturare.
Ok. cu respectarea legii si pescuitul o merge in alte tari unde civilizatia are o istorie de cel putin 100 de ani. Dar nici acolo nu este asa de facil.
"Munca patriotica" nu este comunism ... e o chestie catalogata drept comunism pentru ca deranjeaza omul obisnuit "sa i se dee".

Dar nu te educ eu ... ce n-au facut parintii tai nu o sa fac eu ... stai linisti ... du-te la picnic si lasa mormane de gunoi, i-a la bataie pe aia ca repopuleza vre-o apa publica - ce dracu o sa mai faca statul daca astia se apuca de toate.
Si cum zicem si mai devreme: e cald!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Iul 2007, 09:27

Io asta nu inteleg, cand e vorba de facut o asociatie se strange lumea, cu sau fara oligatie, dar cand e vorba dupa ce sau asociat sa se asocieze intro curetenie atunci totu devine personal, adik fati tu, nu facem noi. Pe de alta parte, tot asociatiile primesc nush ce ape conform nush ce contract unde pescarii lor pot pescui ( cel putin asa era, parca sa scos ) deci daca apele astea devin casa lor, de ce nu le ingrijesc? raspuns....

Din cate stiu, sau banuiesc, cei care mai au un net acasa si mai participa la o discutie dasta pe forum is mai cizelati, cel putin asa imi place sa cred, deci nu consider ca la cei de pe forume problema ca lasa mizerie in urma lor asa ca discutiile de genu trebuie mutate cumva pe malul baltii :wink:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 30 Iul 2007, 05:12

StefanDinu scrie:Obligativitatea asocierii este un anacronism ... va disparea odata cu noua lege.
Te-ai gandit cat iti ia tie sa faci curatenie in casa ta ? Bun. Acum inmulteste de cateva miliarde de ori sa vezi cam cati oameni si bani ar fi necesari pentre curatirea apalor, repopulare, reconstructie ecologice, renaturare.
Ok. cu respectarea legii si pescuitul o merge in alte tari unde civilizatia are o istorie de cel putin 100 de ani. Dar nici acolo nu este asa de facil.
"Munca patriotica" nu este comunism ... e o chestie catalogata drept comunism pentru ca deranjeaza omul obisnuit "sa i se dee".

Dar nu te educ eu ... ce n-au facut parintii tai nu o sa fac eu ... stai linisti ... du-te la picnic si lasa mormane de gunoi, i-a la bataie pe aia ca repopuleza vre-o apa publica - ce dracu o sa mai faca statul daca astia se apuca de toate.
Si cum zicem si mai devreme: e cald!
Treaba este foarte simpla domnule Dinu, numai ca unora le place sa complice lucrurile si sa asculte acele cateva "capete luminate" care nu pot vedea mai mult de lungul nasului, indesandu-si c**urile in fotolii de piele (luate din banii contribuabililor) si otravindu-ne cu cuvinte mari si ideologi despre realizarea cincinalului in patru ani juma'.
Daca va trebuie sa va asociati, adunativa in cluburi de pescuit sau pe marginea baltii si discutati la fata locului ce este de facut.
Vreti competitii de pescuit? Foarte bine! Provocati la intrecere pescarii din alt club de pescuit pe o balta neutra sau balta clubului (care o intretineti din donatii, sponsorizari si din munca pe marginea baltii). Performanta se obtine (ca in orice alt sport) prin antrenamente repetate si intreceri , nicidecum cu c**ul un fotoliu, plangand in stanga si in dreapta in ce jale suntem si ce de bani sunt necesari (trebe' si omu' sa-si schimbe casa ca acu' e pe functie) explicand cu jale cati zeci de ani ne trebuie sa ne redresam.

Cat despre educatie :shock: ....... nu stiu ce sa zic. Nu sti ce educatie mi-au dat parintii mei si probabil esti printre ultimii de la care am ceva de invatat.
Cred si eu la fel ca pikeman ca forum-istii de pe site-ul asta sunt mai cizelati ca altii si iti sunt recunoscator ca mi-ai demonstrat ca esti exceptia care intareste regula.
Si ca sa te linistesti referitor la respectarea legii, lasarea locului de pescuit murdar si la popularea cu peste iti postez ceva in galeria mea.
Fir intins si numai bine !!!........ FARA bafta, noroc si alte kk-turi de genul asta.
S-auzim de bine.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Iul 2007, 21:39

AMU' , NIE SCUZATZ'...da' nu-i nici on modierator pa zona asta?...ori daca ieste,di ce nu -sh face traba(nu aia mare)...ca din startu' inceputului,o trabuit sa mutie scrisorile aste pa alta pajina,cum ar hi "par iegzamplu",la pajina "Competitii de pescuit"...nu?...Fir intins ! tuturor.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 04 Aug 2007, 06:23

OK !!!
Mea culpa.....

Scrie răspuns