StefanDinu scrie:Obligativitatea asocierii este un anacronism ... va disparea odata cu noua lege.
Te-ai gandit cat iti ia tie sa faci curatenie in casa ta ? Bun. Acum inmulteste de cateva miliarde de ori sa vezi cam cati oameni si bani ar fi necesari pentre curatirea apalor, repopulare, reconstructie ecologice, renaturare.
Ok. cu respectarea legii si pescuitul o merge in alte tari unde civilizatia are o istorie de cel putin 100 de ani. Dar nici acolo nu este asa de facil.
"Munca patriotica" nu este comunism ... e o chestie catalogata drept comunism pentru ca deranjeaza omul obisnuit "sa i se dee".
Dar nu te educ eu ... ce n-au facut parintii tai nu o sa fac eu ... stai linisti ... du-te la picnic si lasa mormane de gunoi, i-a la bataie pe aia ca repopuleza vre-o apa publica - ce dracu o sa mai faca statul daca astia se apuca de toate.
Si cum zicem si mai devreme: e cald!
Treaba este foarte simpla domnule Dinu, numai ca unora le place sa complice lucrurile si sa asculte acele cateva "capete luminate" care nu pot vedea mai mult de lungul nasului, indesandu-si c**urile in fotolii de piele (luate din banii contribuabililor) si otravindu-ne cu cuvinte mari si ideologi despre realizarea cincinalului in patru ani juma'.
Daca va trebuie sa va asociati, adunativa in cluburi de pescuit sau pe marginea baltii si discutati la fata locului ce este de facut.
Vreti competitii de pescuit? Foarte bine! Provocati la intrecere pescarii din alt club de pescuit pe o balta neutra sau balta clubului (care o intretineti din donatii, sponsorizari si din munca pe marginea baltii). Performanta se obtine (ca in orice alt sport) prin antrenamente repetate si intreceri , nicidecum cu c**ul un fotoliu, plangand in stanga si in dreapta in ce jale suntem si ce de bani sunt necesari (trebe' si omu' sa-si schimbe casa ca acu' e pe functie) explicand cu jale cati zeci de ani ne trebuie sa ne redresam.
Cat despre educatie

....... nu stiu ce sa zic. Nu sti ce educatie mi-au dat parintii mei si probabil esti printre ultimii de la care am ceva de invatat.
Cred si eu la fel ca pikeman ca forum-istii de pe site-ul asta sunt mai cizelati ca altii si iti sunt recunoscator ca mi-ai demonstrat ca esti exceptia care intareste regula.
Si ca sa te linistesti referitor la respectarea legii, lasarea locului de pescuit murdar si la popularea cu peste iti postez ceva in galeria mea.
Fir intins si numai bine !!!........
FARA bafta, noroc si alte kk-turi de genul asta.
S-auzim de bine.