ETAPA A II-A SPINNIG A FNPSR - CAPALNA 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Etapa a II a sinning Capalna 2007
Parerea mea este ca ar fi mai corect pentru o asociatie sau federatie sa spuna : "Organizam cutare concurs, campionat, cupa, etc. Taxa de participare este de X-lei. Pentru membrii platitori este gratis, sau cu Y-lei mai putin.
In nici un caz nu ar trebui ingradit accesul la nici un fel de concurs/campionat.
Apsalba ! Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta (fiind in general un sustinator al ideilor voastre !), dar cu asemenea masuri nu faci decat sa indepartezi pescarii de FNPSR, ori nu uita ca ideea era sa-i apropii !
Scuze, dar in cazul acesta nu ai dreptate !
In nici un caz nu ar trebui ingradit accesul la nici un fel de concurs/campionat.
Apsalba ! Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta (fiind in general un sustinator al ideilor voastre !), dar cu asemenea masuri nu faci decat sa indepartezi pescarii de FNPSR, ori nu uita ca ideea era sa-i apropii !
Scuze, dar in cazul acesta nu ai dreptate !
Place sau nu place cuiva, FNPSR este singura persoana juridica din Romania care vrea sa dea o forma coerenta pescuitului sportiv. Imi pare rau ca nu sunt de acord cu tine, dar sti foarte bine ca ceea ce propui nu este realizabil. O federatie cu statut propriu, insusit de toti membri sai si care organizeaza un campionat national propriu (sunt deja 19 asociatii afiliate din toata tara) trebuie ea insasi sa-si respecte statutul. Federatia are conducere stabilita prin HAG, corp de arbitri, locatii pentru competiti si functioneaza ca orice federatie. Este dupa cum te exprimi tu ca si cand in campionatul national de fotbal ar participa si echipa de fotbal din comuna Greaca. Pescarii din Romania vor trebui odata si odata sa opteze; vor pescuit sportiv, practicat dupa lege si regulamente sau vor pescuit de recreere. Cele doua forme pot coexista, dar trebuie delimitate si organizate dupa lege. Cine vrea sa o faca trebuie sa se decida cum sa o faca. Populiseme de genul eliteisti, papioane, etc nu sunt decat niste refulari ale unor frustati.
PS FNPSR nu si-a propus sa faca prozelitism. In federatie accesul se face prin optiunea fiecarei asociatii in baza unei hotarari a adunerii ei generale si dupa aprobarea AG a federatiei.
PS FNPSR nu si-a propus sa faca prozelitism. In federatie accesul se face prin optiunea fiecarei asociatii in baza unei hotarari a adunerii ei generale si dupa aprobarea AG a federatiei.
Etapa a II a sinning Capalna 2007
Apsalba a scris : "Este dupa cum te exprimi tu ca si cand in campionatul national de fotbal ar participa si echipa de fotbal din comuna Greaca."
Gresit
Faptul ca nu suntem inscrisi la FNPSR, sub nici o forma nu inseamna ca suntem din ... comuna Greaca. Am curajul sa demonstrez asta si drept urmare iti lansez provocarea la un concurs intre o selectionata a FNPSR (sa zicem formata din 5 pescari de competitie) cei mai buni, selectionati din cele 19 asociatii afiliate impotriva ... comunei Greaca, de care aminteai, compusa tot din 5 pescari. Arbitrii neutrii si ... pun pariu ca nu ne vom face de rusine! Pescuit stationar, dupa regulamentul FIPS-CIPS.
Sau, daca vrei, te las sa vii cu 5 echipe de cate cinci. Deasemenea, te las sa-ti alegi "terenul" si sa fixezi suma de pariu.
Apropo ! Daca ne-am fi afiliat la FNPSR, nu mai eram din ... comuna Greaca
Gresit

Faptul ca nu suntem inscrisi la FNPSR, sub nici o forma nu inseamna ca suntem din ... comuna Greaca. Am curajul sa demonstrez asta si drept urmare iti lansez provocarea la un concurs intre o selectionata a FNPSR (sa zicem formata din 5 pescari de competitie) cei mai buni, selectionati din cele 19 asociatii afiliate impotriva ... comunei Greaca, de care aminteai, compusa tot din 5 pescari. Arbitrii neutrii si ... pun pariu ca nu ne vom face de rusine! Pescuit stationar, dupa regulamentul FIPS-CIPS.
Sau, daca vrei, te las sa vii cu 5 echipe de cate cinci. Deasemenea, te las sa-ti alegi "terenul" si sa fixezi suma de pariu.
Apropo ! Daca ne-am fi afiliat la FNPSR, nu mai eram din ... comuna Greaca

Pityu ... nu ai sanse si nu pentru ca nu stiti sa pescuiti ci pentru ca pur si simplu nu au curaj ei sa o faca . Le ceri 5 echipe cand nu sunt in stare sa se adune macar de una . Si eu ma gandeam la inceput ce fain lucru o sa iasa din apsalba si ce vor sa faca si sa dreaga , dar concursul exclusiv pentru membrii la care au participat 8 pescari si altii nu au dreptul m-a facut sa-mi fac parerea despre advarata fata a FNPSR condusa din alba si-mi pare bine ca nu m-am bagat in rahat si nu am dus cu mine si alti pescari .

Lista participantilor:
Ion
Gheorghe
Vasile - domiciliat in Spania pe plantatie - deci concurs international
castigatori
locul 1 = Vasile
locul 2 = Gheorghe
locul 3 = Ion
captura Ion
premiul pentru cel mai tanar participant = Gheorghe ... fiul lui Ion
concursul a avut loc intro locatie minunata ... aflata in imaginatia noastra
Nu primim alti participanti la competitiile noastre ... ca asa vrea neuronul nostru ... ca avem unul singur si-l impartim la trei ... cu pauze ca sa nu-l epuizam.
S'altare și bunăstare !
- RaresDumitru
- utilizator constant
@apsalba -
sincer dupa limbaj cred ca te incadrezi in aceeasi categorie. Daca esti baiat destept il lasi in pace, daca te cobori la nivelul lui inseamna ca nu esti cu nimic mai breaz.
Daca nu se sesizeaza nici un moderator e aiurea pentru ca nu vad locul postului tau aici.
Apropo, poate ca omul nu e superstitios asa ca degeaba ii spui bafta la pescuit.
Fir intins
sincer dupa limbaj cred ca te incadrezi in aceeasi categorie. Daca esti baiat destept il lasi in pace, daca te cobori la nivelul lui inseamna ca nu esti cu nimic mai breaz.
Daca nu se sesizeaza nici un moderator e aiurea pentru ca nu vad locul postului tau aici.
Apropo, poate ca omul nu e superstitios asa ca degeaba ii spui bafta la pescuit.
Fir intins
multi, mari si desi