ETAPA A II-A SPINNIG A FNPSR - CAPALNA 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ETAPA A II-A SPINNIG A FNPSR - CAPALNA 2007
CLASAMENT
1. PETRICA MOGA - APR ILFOV-751 cm - 30 capturi - 6.5 pct
2. VALENTIN STATONOV - APR ILFOV -354 cm - 14 capturi - 8 pct.
3. MIRCEA TEODORESCU - APS ALBA- 350 cm - 14 capturi - 9 pct
4. LUCIAN CONSTANTIN - APR ILFOV- 277 cm - 11 capturi - 10.5 pct
5. OVIDIU RISTIVAN - APR ILFOV-263 cm - 10 capturi - 12 pct
6. VICTOR BOZGAN - CS MAGUS TIMIS- 80 cm - 3 capturi - 19 pct
7. DAN CRACIUN - 49 cm - APR ILFOV-2 capturi - 25 pct
8. STEFAN DINU - APR ILFOV- 32 cm - 1 capturi - 26 pct
9. PIENAR CRISTIAN - APS ALBA - 22 cm - 1 captura - 27 pct
10. MUGUR STEFAN - CS MAGUS TIMIS- 0 cm - 0 capturi - 28
Premiul pentru cea mai mare captura: STEFAN DINU - clean 32 cm.
Organizatorii felicita participantii si ii asteapta la ultima etapa de clasificare si la Cupa Federatiei din Delta in luna septembrie 2007. Relatii de la secretariatul general al FNPSR.
Mult noroc in viata si FIR INTINS.
1. PETRICA MOGA - APR ILFOV-751 cm - 30 capturi - 6.5 pct
2. VALENTIN STATONOV - APR ILFOV -354 cm - 14 capturi - 8 pct.
3. MIRCEA TEODORESCU - APS ALBA- 350 cm - 14 capturi - 9 pct
4. LUCIAN CONSTANTIN - APR ILFOV- 277 cm - 11 capturi - 10.5 pct
5. OVIDIU RISTIVAN - APR ILFOV-263 cm - 10 capturi - 12 pct
6. VICTOR BOZGAN - CS MAGUS TIMIS- 80 cm - 3 capturi - 19 pct
7. DAN CRACIUN - 49 cm - APR ILFOV-2 capturi - 25 pct
8. STEFAN DINU - APR ILFOV- 32 cm - 1 capturi - 26 pct
9. PIENAR CRISTIAN - APS ALBA - 22 cm - 1 captura - 27 pct
10. MUGUR STEFAN - CS MAGUS TIMIS- 0 cm - 0 capturi - 28
Premiul pentru cea mai mare captura: STEFAN DINU - clean 32 cm.
Organizatorii felicita participantii si ii asteapta la ultima etapa de clasificare si la Cupa Federatiei din Delta in luna septembrie 2007. Relatii de la secretariatul general al FNPSR.
Mult noroc in viata si FIR INTINS.
- RaresDumitru
- utilizator constant
Fac precizarea ca nu este concurs ci campionat national de pescuit sportiv. Clasamentele finale stabilite prin aditionare de puncte vor constitui lotul national de pescuit al FNPSR. Din cate cunosc nu exista alta federatie nationala care sa organizeze campionate. De asemenea la campionat participa numai sportivi apartinand asociatiilor membre ale FNPSR.
- RaresDumitru
- utilizator constant
@ apsalba
Man, nu te supara pe mine da las-o cu campionatul national mai moale...te admir pentru ceea ce faci dar nu cred ca e cazul sa va erijati in organizatorii unui campionat national - are 3 etape. Stiu ca suna frumos si repet, jos palaria pentru ce faceti dar mai are mult pina sa semene a campionat national.
Imi cer scuze daca am zis "concurs' si v-am ofensat, da pina la urma ce-a fost? Dupa spusele voastre etapa din campionatul national - deci tot concurs, si hai sa nu ne intrecem in probleme de semantica...
Respect si fir intins
Man, nu te supara pe mine da las-o cu campionatul national mai moale...te admir pentru ceea ce faci dar nu cred ca e cazul sa va erijati in organizatorii unui campionat national - are 3 etape. Stiu ca suna frumos si repet, jos palaria pentru ce faceti dar mai are mult pina sa semene a campionat national.
Imi cer scuze daca am zis "concurs' si v-am ofensat, da pina la urma ce-a fost? Dupa spusele voastre etapa din campionatul national - deci tot concurs, si hai sa nu ne intrecem in probleme de semantica...
Respect si fir intins
multi, mari si desi
-
- veteran
Fratilor sper ca nu incepeti o polemica pe tema "national" sau "nenational" pt. ca nu asta e scopul.
Eu spun ca e important ca exista o manifestare in care pot sa activeze pescari ce doresc sa acumuleze experienta in regim de concurs ,sa capete incredere in fortele proprii si in viitor sa participe si la alte turne de o amvergura mult mai mare.
Important ca ramura de spinning are din ce in ce mai multi adepti si astfel spinningul merge mai departe.

Eu spun ca e important ca exista o manifestare in care pot sa activeze pescari ce doresc sa acumuleze experienta in regim de concurs ,sa capete incredere in fortele proprii si in viitor sa participe si la alte turne de o amvergura mult mai mare.
Important ca ramura de spinning are din ce in ce mai multi adepti si astfel spinningul merge mai departe.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- RaresDumitru
- utilizator constant
-
- veteran
Ca sa fie national, ar trebui sa poata participa orice concetatean de nationalitate romana inscris intr-o asociatie de pescuit sportiv.
E doar o parere personala! Dar dupa mine asta ar trebui asociat cu cuvantul "NATIONAL", nu doar membrii....cutare.
Spuneti si voi ca e campionatul federatie si punct....ca national nu-l puteti numi.
E doar o parere personala! Dar dupa mine asta ar trebui asociat cu cuvantul "NATIONAL", nu doar membrii....cutare.
Spuneti si voi ca e campionatul federatie si punct....ca national nu-l puteti numi.