Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu am auzit ca are, o fo bagata acu vro 4-5 ani , si sau mai luat marle si cateva la 1-2 kg langa stuf , daca vorbesti de lacul de jos, sus nu e !!!dan bobei scrie:Ultima oara, adica acu 4 zile, un clean aproape de kil...la un shad de 6,5..... in timp ce dedeam la stiuca cu textil si struna (finuta).... intr-un lac in care am pescuit prima oara.... nici nu stiu daca are lacu stiuca, ca prezentare n-am avut..... da clean are sigur.....
old_radu scrie:Salut ! xndrei...un topic la care am sa fiu foarte atent si eu.Doar din acest an am inceput si eu cu "cauciucuri"-le si am spalat cateva in barajul Firiza,dar cu rezultate ca si ale talexndrei scrie:Dupa cat timp ati prins ceva la JIG ? Am incercat toate tehnicile vazute si citite. Eu sunt in pragul disperariisau obsesiei, nu reusesc sa prind absolut nimic. Ceva sfaturi pt. incepatori?
Mersi,Iti recomand sa incerci la Apa,s-ar putea sa ai rezultate incurajatoare (o explicatie ar fi ca e apa mai calda fata de baraj)...sfaturi astept si eu...Fir intins ! tuturor.