Dupa cat timp ati prins ceva la "JIG-TWISTER" ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 26 Apr 2007, 19:11

Ultima oara, adica acu 4 zile, un clean aproape de kil...la un shad de 6,5..... in timp ce dedeam la stiuca cu textil si struna (finuta).... intr-un lac in care am pescuit prima oara.... nici nu stiu daca are lacu stiuca, ca prezentare n-am avut :P ..... da clean are sigur..... :P

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Apr 2007, 20:08

dan bobei scrie:Ultima oara, adica acu 4 zile, un clean aproape de kil...la un shad de 6,5..... in timp ce dedeam la stiuca cu textil si struna (finuta).... intr-un lac in care am pescuit prima oara.... nici nu stiu daca are lacu stiuca, ca prezentare n-am avut :P ..... da clean are sigur..... :P
eu am auzit ca are, o fo bagata acu vro 4-5 ani , si sau mai luat marle si cateva la 1-2 kg langa stuf , daca vorbesti de lacul de jos, sus nu e !!!

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 27 Apr 2007, 09:48

chemati FBI-u' ! se vorbeste codat :lol: :lol:

xndrei
junior
junior

Re: Dupa cat timp ati prins ceva la "JIG-TWISTER"

Mesaj de xndrei » 06 Mai 2007, 19:15

Azi am fost cu barca cu sonar pe un lac balastiera, super! insa am 2 intrebari.

Am gasit un platou mare la vreo 2,5 m adancime cu ceva vegetatie.
Si am inceput sa dau la jig... super senzatii... nici nu apuca bine sa ajunga jigul la fund si incepeau atacurile, atac non-stop stateam cu batul in mana si ma minunam... dupa ore in care dadeam sa agat si nimic... "DOSARELE X" am dus mai multi sa vada, intr-un final o platica de spate :)

1 . Ce se intampla acolo? Oare erau ceva cuiburi de pesti care au depus si ii enerva jigul meu?

Plictisit de atatea atacuri am pus o rotativa MEPS 3 cu balast si "sange" mai mare asa si am dat de vreo 3 ori dupa care am avut un super atac si am agatat... dupa vreo o serie de zvacniri si fir de pe tambur, am tot incercat sa recuperez si nu venea deloc... discutam cu colegul care insista sa fortez... clar sa rupt firul. Driluri mai mari de 2 -3 min. imi sunt straine, la stiuca pescuiesc cu textil de 0.30 si nu mi-i frica sa trag de el azi eram cu doar cu 0.13 la jig...

2. Se poate sa fi fost peste asa mare incat sa nu pot sa-l urnesc deloc dupa intepare si simtind ceva activitate?

Mersi si scuza-ti ignoranta,
Andrei

Irod
veteran
veteran

Re: Dupa cat timp ati prins ceva la "JIG-TWISTER"

Mesaj de Irod » 06 Mai 2007, 21:45

old_radu scrie:
xndrei scrie:Dupa cat timp ati prins ceva la JIG ? Am incercat toate tehnicile vazute si citite. Eu sunt in pragul disperarii :) sau obsesiei, nu reusesc sa prind absolut nimic. Ceva sfaturi pt. incepatori?

Mersi,
Salut ! xndrei...un topic la care am sa fiu foarte atent si eu.Doar din acest an am inceput si eu cu "cauciucuri"-le si am spalat cateva in barajul Firiza,dar cu rezultate ca si ale tale :lol: Iti recomand sa incerci la Apa,s-ar putea sa ai rezultate incurajatoare (o explicatie ar fi ca e apa mai calda fata de baraj)...sfaturi astept si eu...Fir intins ! tuturor.

dapoi bine ma Radule , da la Firiza si io am avut aceleasi rezultate^^^^^^^^^

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Mai 2007, 16:53

@ Irod ! vezi ca intre timp s-a schimbat situatia :wink:

Scrie răspuns