DRAGON

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 15 Feb 2010, 12:27

am citit specificatiile tehnice "resonance system "de la dragon si mi s-a parut o mare vrajeala .
in principiu sistemul presupune o cavitate rezonanta(instrumente muzicale) care amplifica semnalul creat de de bite .nu am inteles de ce semnalul raspuns are frecventa dubla (armonica ).in principiu ,proiectantul doreste ca semnalul raspuns sa aiba putere mai mare,putin probabil .
in plus ei modeleaza fenomenul cu un caz pur teoretic si anume cu o unda pur sinusoidala,in realitate unda e de tip impuls cu amplitudine si frecventa variabile .
ma mir ca nu au bagat si o atentionare :warning .shock deploy shoulder!
oricum e o gaselnita care prinde extraordinar la cei neavizati si probabil va vinde produsul .
o chestie asemanatoare era vehiculata la spinnerele mepps care emiteau fundamentala +armonice (astea erau miezul)
einstein spunea pe buna dreptate "toti prostii stiu ,scopul e sa intelegi "
walleye

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 15 Feb 2010, 12:46

Adica lanseta asta e o ,,trompeta'' .....vad ca ai desfiintzat-o inainte sa pui mana pe ea.....

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 15 Feb 2010, 13:36

ai inteles contrariul ,nu desfiintez lanseta .
nu sunt de acord cu pseudoexplicatiile din specificatiile tehnice .oricum autorul textului tre'sa aiba ceva in cap ca sa emita astfel de idei.
in marketing chestia asta se numeste efect halo.
in filozofia comunicarii ,redundanta marita a unei informatii ascunde capcane majore ;este de fapt o forma subtila de manipulare .
walleye

amon
utilizator constant
utilizator constant

DRAGON

Mesaj de amon » 15 Feb 2010, 15:45

Salut.Am obs ca parerile sunt impartite.Ok.Dar intrebarea mea care ramane este urmatoarea:totusi acest bat,la care am prezentat mai sus linkul este ceva din cele ce ati spus voi mai sus sau nu?
Merci.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 15 Feb 2010, 15:49

ok,pana la urma lanseta poate este buna dar ......explicatiile comerciale cu iz de ,,gaselnitze de marketing'' nu sunt agreeate?

sau nu? :roll:

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 15 Feb 2010, 15:56

Cred ca ati vazut si voi,la descriere nu e nimic concret,nu e o detailare cat de cat acceptabila a produsului,nimic.Chiar as fi interesat sa achizitionez asa ceva dar macar sa stiu pe ce dau banii,nu?
Sincer nu vreau sa ma trezesc ca dau banii degeaba,mai platesc si curierul si sa iau un NO NAME e un risc pe care nu vreau sa mi-l asum.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Feb 2010, 16:04

Pai de ce dracu mai pierdeti vremea cind vedeti denumiri din astea fioroase gen Dragon sau Baracuda !

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 15 Feb 2010, 16:06

SF scrie:Pai de ce dracu mai pierdeti vremea cind vedeti denumiri din astea fioroase gen Dragon sau Baracuda !
Dragon-ul ala(polonez) chiar merita banii.

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 15 Feb 2010, 16:25

Dar oare chiar e modelul polonez?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 15 Feb 2010, 16:43

amon scrie:Dar oare chiar e modelul polonez?
Eu nu vorbeam de telescopica aia de la baracuda,vorbeam de cea din poza de pe pagina anterioara.
Telescopica, daca o vrei de spin,eu zic sa renunti.

Scrie răspuns