DRAGON

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 18 Feb 2010, 09:10

nu stiu daca ati amintit sau nu dar ca scule japoneze si accesibile in bani eu va recomand sa incercati si sakura
au anul asta o line completa de la ultra light pna la heavy
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 18 Feb 2010, 09:36

Rapala Man scrie:nu puneti si voi ceva poze , sunt curios?
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=9873 ultimile 3

poze sau poti gasi mai mute la adresa:

http://www.firmadragon.pl/english/rods/guideselect.html

Am vazut si noul catalog sakura , daca retin bine au scos rookie si introdus un model nou

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 18 Feb 2010, 10:12

nu ar trebui mutat acest subiect la echipamente si accesorii?
aviz moderatorilor
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Feb 2010, 11:58

XquiZZiT scrie:"Made in Japan" nu inseamna doar Megabass, Evergreen, Gan Craft, Deps sai Daiko. Graphiteleader sau Major Craft produc lansete cu preturi care se invart pe la 100 de euro, nu vad de ce un producator european nu si-ar putea monta lansetele integral in Japonia, mai ales ca toate componentele pe care le contine vin tot de acolo.
Nu am experienta lu' peste si nu mi-au trecut zeci sau sute de lansete prin mana dar in opinia mea lanseta asta merita fiecare cent pe care l-am platit.

Si nu cred ca BFF, Baracuda & Co. se pot compara cu Dragon. Ce-i drept e cam neinspirat numele pe care si l-au ales, suna cam kitch, dar au in catalog lansete de 2.30 m care cantaresc 102 g.
Am spus ca am pus mana pe un Team Dragon de jerk si era foarte fain construit, deci sunt convins ca fac bete bune, indiferent unde le-or fi facand.
Comparatia cu Baracuda, BFF si Gipo era legata strict de faptul ca astea 3 sunt "brand-uri" romanesti, sa zic asa... :P si ma intrebam cam pe cand s-or ambitiona sa scoata si ei lansete ca polonezii, cu a lor firma proprie (chiar cu nume chinezesc). Chestie de mentalitate. Ai nostrii se uita strict spre piata romaneasca, polonezii gandesc global...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Feb 2010, 12:08

Ca detinator al unui bat Dragon pot sa confirm si eu faptul ca sunt bete foarte bune. Eu nu am unul dintr-ala facut prin Japonia, al meu e unul mai modest care a costat in jur de vreo 70 de euro daca imi aduc bine aminte si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui.

Intr-adevar, nu si-au ales tocmai OK numele pentru ca suna a un produs de 2 bani dar nu intotdeauna numele spune tot.

Am citit de betele astea prima oara pe site-ul alora de la Salmo care ii recomandau, si vorbeau in mod special de seriile de Jerkbait ...

Asta e batul meu si l-am luat in special pentru Slidere si alte minuni care nu depasesc 80 de grame (chiar daca maxim scrie pe el 60), dar il folosesc si la oscilante foarte grele la fel de bine ...

http://www.multiplikator.pl/index.php?o ... &Itemid=39

Asta e batul si e misto de tot.

Numai bine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns