DRAGON
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Fishi, nu vreau sa te supar dar cu 200 Ron lanseta si 100-200 mulineta in general este foarte OK. Ce e peste acest pret e mai mult dorinta de a avea scule de top. Bun, daca cineva e colectionar de scule si e pasionat normal ca va lua de mii de euro.fishi scrie:Se cumpara si chinezarii,nimic de spus dar nivelul de pregatire si accesul la informatie(la pescuit ma refer) ii ridica o clasa peste noi.
Era un topic pe avp unde un nene vocifera ceva de genul,,cat???2000ron un evergreen,trebuie sa fi prost sa dai mai mult de 200 ron pe o lanseta''
Cu asemenea cult pentru valori e lesne de intzeles unde e locul nostru....
"Made in Japan" nu inseamna doar Megabass, Evergreen, Gan Craft, Deps sai Daiko. Graphiteleader sau Major Craft produc lansete cu preturi care se invart pe la 100 de euro, nu vad de ce un producator european nu si-ar putea monta lansetele integral in Japonia, mai ales ca toate componentele pe care le contine vin tot de acolo.
Nu am experienta lu' peste si nu mi-au trecut zeci sau sute de lansete prin mana dar in opinia mea lanseta asta merita fiecare cent pe care l-am platit.
Si nu cred ca BFF, Baracuda & Co. se pot compara cu Dragon. Ce-i drept e cam neinspirat numele pe care si l-au ales, suna cam kitch, dar au in catalog lansete de 2.30 m care cantaresc 102 g.
Nu am experienta lu' peste si nu mi-au trecut zeci sau sute de lansete prin mana dar in opinia mea lanseta asta merita fiecare cent pe care l-am platit.
Si nu cred ca BFF, Baracuda & Co. se pot compara cu Dragon. Ce-i drept e cam neinspirat numele pe care si l-au ales, suna cam kitch, dar au in catalog lansete de 2.30 m care cantaresc 102 g.
- kriss-wolf
- veteran
- Rapala Man
- veteran