DRAGON

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 15 Feb 2010, 16:46

Cu siguranta nu este de la firma dragon este o coincidenta de nume (model) lanseta baracuda Dragon. Am catalogul de la Dragon si nu exista asa ceva la ei.
@SF mai citeste si te mai intereseaza despre firmele fioroase ma refer la dragon , ai sa ramai surprins :wink:

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 15 Feb 2010, 17:27

OK.
Am inteles.
Va multumesc la toti pt sfaturi si va urez in continuare fir intins si un an cu cat mai multe capturi frumoase.
Raman dator.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Feb 2010, 03:06

kriss-wolf scrie: @SF mai citeste si te mai intereseaza despre firmele fioroase ma refer la dragon , ai sa ramai surprins :wink:
Nu prea am cum sa raman surprins de ce scriu neste oameni pe pagina aia a dragonului zburator , ca ii clar ca vor sa vinda !

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 16 Feb 2010, 09:22

Aici te inseli partial, pt ca este clar ca cineva care produce ceva indiferent ce il face sa il vanda nu doar asa sa se afle intreaba, in schimb de cei de la dragon poti sa iti zic ca nu vor doar sa vanda sa se afle in treaba, am vb cu directoarea de vanzari de la dragon si mi-a zis ca nu ii intereseaza piata romaneasca deloc, si daca citesti si te interesezi despre firma lor nu despre produse ai sa vezi ca e compania cu cea mai mare dezvoltare in domeniu din ultimii ani, cu toate ca ei au desfacere pe f putine piete. Si produsele lor o parte , vf de gama sunt produse in japonia lucru care denota calitate si interes pt ceea ce fac.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Feb 2010, 12:04

kriss-wolf scrie: am vb cu directoarea de vanzari de la dragon si mi-a zis ca nu ii intereseaza piata romaneasca deloc, si daca citesti si te interesezi despre firma lor nu despre produse ai sa vezi ca e compania cu cea mai mare dezvoltare in domeniu din ultimii ani, cu toate ca ei au desfacere pe f putine piete.
c.
Pai e clar de ce nu ii intereseaza piata de la noi. Ptrca 80% din pescari prefera sculele made in China si dau maxim 100 lei pe o lanseta si 80 lei pe o mulineta. Greu sa intri pe o asemenea piata! Sunt curios in Polonia cam ce scule cumpara un pescar mediu ca pretentii si bani. Cred ca stau mai bine decat noi...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Feb 2010, 12:10

Stau mult mai bine decat noi ,stella ,modelul nou si-a facut deja intrarea la ei ,imi spunea ieri un cunoscut care a fost pe acolo.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Feb 2010, 12:13

fishi scrie:Stau mult mai bine decat noi ,stella ,modelul nou si-a facut deja intrarea la ei ,imi spunea ieri un cunoscut care a fost pe acolo.
Si crezi ca nu cumpara atatea chinezarii? Sau la ei doar bogatii se tin de pescuit? In rest si la noi pe magazinele virtuale gasesti cam de toate!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 17 Feb 2010, 12:16

XquiZZiT scrie: Ei asa au scris, daca mine ei, va mint si eu.
Fain! Au ambitii mari polonezii si vad ca se iau in serios.
Pe cand vreun BFF, Gipo sau Baracuda "Made in Japan"? :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Feb 2010, 12:19

Se cumpara si chinezarii,nimic de spus dar nivelul de pregatire si accesul la informatie(la pescuit ma refer) ii ridica o clasa peste noi.
Era un topic pe avp unde un nene vocifera ceva de genul,,cat???2000ron un evergreen,trebuie sa fi prost sa dai mai mult de 200 ron pe o lanseta''
Cu asemenea cult pentru valori e lesne de intzeles unde e locul nostru....

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 17 Feb 2010, 12:20

Imediat dupa ce o sa fuzioneze cu megabass :)

Scrie răspuns