Dintii cleanului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
adica nu sti daca ar putea intra un pestisor, respectiv un deget de copil printre ei? cred ca ar putea, ca daca nu, ar insemna ca orice pestisor sa fie obligatoriu mestecat.
dupa cum am spus, cred ca a fost un gest reflex ca in momentul in care degetul meu a ajuns acolo, sa stranga cu acei dinti, deci muschii care comanda acei dinti s-au contractat instinctiv.
Ioan, in viata mea nu am mintit in legatura cu pestii prinsi, sau alte chestii legate de pescuit. Poate pare incredibil. In fine, ce am zis nu e o minciuna, dar nici nu voi incerca sa conving pe nimeni de asta.
dupa cum am spus, cred ca a fost un gest reflex ca in momentul in care degetul meu a ajuns acolo, sa stranga cu acei dinti, deci muschii care comanda acei dinti s-au contractat instinctiv.
Ioan, in viata mea nu am mintit in legatura cu pestii prinsi, sau alte chestii legate de pescuit. Poate pare incredibil. In fine, ce am zis nu e o minciuna, dar nici nu voi incerca sa conving pe nimeni de asta.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Mai Adi.. de ce o iei ca un atac personal?Adi_ scrie:@Paul
ai vazut ce gura mare are un astfel de clean?
s-a intamplat in felul urmator... avea carligul agatat de pielea de pe cerul gurii si incercam sa i-l scot. din greseala i-am bagat degetul in gat, si probabil reflexul lui a fost ca inghita in sec sau ceva de genul asta, si m-a muscat. prin asta nu se intelege c-a intentia lui a fost sa muste, cum face un caine. a fost un gest reflex. in fine, merci ca ma faci mincinos.
Eu am scris cateva pareri acolo, nicidecum nu te-am facut mincinos.
Totusi raman la ideea ca dintii faringieni sunt prea in spate ca sa ajungi la ei si in afara de asta, un carlig agatat in cerul gurii, sau chiar cat de in spate ar fi il dezgati fara sa ai treaba cu dintii faringieni.
Sunt si eu de acord ca un copil poate baga pumnul in gura la un clean de 3 kile, dar, de-aici pana a te musca mai e ceva cale.
Paul, nu i-am bagat degetul intentionat in gat. A fost un mic "accident".
Daca nu crezi ca "musca", cu prima ocazie cand prinzi un clean mai marisor, baga-i degetul in gat si spune-mi apoi ce ai simtit. Doar asa te vei putea convinge. Eu mai multe explicatii nu mai dau, ca n-am de ce. Am zis ce s-a intamplat, daca vrei sa crezi bine, daca nu, nu. Treaba ta.
Daca nu crezi ca "musca", cu prima ocazie cand prinzi un clean mai marisor, baga-i degetul in gat si spune-mi apoi ce ai simtit. Doar asa te vei putea convinge. Eu mai multe explicatii nu mai dau, ca n-am de ce. Am zis ce s-a intamplat, daca vrei sa crezi bine, daca nu, nu. Treaba ta.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
he heAdi_ scrie:Daca nu crezi ca "musca", cu prima ocazie cand prinzi un clean mai marisor, baga-i degetul in gat si spune-mi apoi ce ai simtit. .

Prima data cand am patit-o, eram copil si m-au pus niste baieti mai mari sa bag detetul in gura la un clean ca la 300 grame. Am bagat.. si nimic. Mi-au zis sa bag mai adanc (degetul)

Am mai bagat oleaca si... clamp! M-a capsat in vreo 3 locuri asa de bine incat curgea sange. Normal ca m-am speriat si am aruncat pestele cat colo, iar astia erau pe jos de ras.
Dupa asta am mai repetat de-a lungul timpului experimentul de buna voie de inca vreo 3 - 4 ori, cu aceleasi rezultat. (nu ca as fi masochist ci din curiozitate)

de-asta ziceam ca la un clean destul de mic (pana in juma de kil) trebuie sa te chinui nitel pana dai cu degetul de dintii faringieni.
Incepem sa purtam discutii puerile,Paul,eu zic sa ne concentram pe discutii mai folositoare si sa lasam "dezbatutul" pe seama profesionistilor. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!