L-a halit pe nemestecate, ca ii era tare foame. Sigur l-a durut burticaNick scrie:In plus eu am gasit si pesti intregi la clean,"nemestecati".

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
acum sa nu ma consideratzi rasist dar nici populist....sa nu-mi ceretzi sa dau explicatzii kduce sau scoase din seria gen tip model "m-am nascut cu trei manutze".....da klar mi se pare k cele mai multe raspunsuri pe temele forumui vin din ...iasi......
Sa se dreaga,a dat intr-un vbl,poate ii trece.bogdank scrie:L-a halit pe nemestecate, ca ii era tare foame. Sigur l-a durut burticaNick scrie:In plus eu am gasit si pesti intregi la clean,"nemestecati".
Imi pare rau sa te dezamagesc,dar doar locatia e de Iasi,unde stau doar de un an,de fel sunt ardelean,get beget.Adi_ scrie:![]()
![]()
![]()
toata chestia asta imi aduce aminte de un topic interesant... si anume:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1593
care are la baza urmatoarea afirmatie:acum sa nu ma consideratzi rasist dar nici populist....sa nu-mi ceretzi sa dau explicatzii kduce sau scoase din seria gen tip model "m-am nascut cu trei manutze".....da klar mi se pare k cele mai multe raspunsuri pe temele forumui vin din ...iasi......![]()
![]()
![]()
afirmatie confirmata de altfel de mister Nick![]()
![]()
1. sunt convins ca si un avat, daca ii ajunge pestisorul pana in zona unde ar trebui sa aiba dinti faringieni, nu l-ar mai scapa.Nick scrie:Man,eu raman la parerea mea cum ca dintii faringieni au si rol de retinere,si fiecare rapitor are felul lui de a vana,sau poate tu ai vazut un clean facand o ambuscade gen avat,imi cer scuze.Si lasa fazele de gen:"daca taceai filozof ramaneai" ca tu nici macar nu stiai de existenta lor,sa nu mai vb de rolul lor,si eu nu m-am apucat cu fraze "meseriase"de persoana matale.
@nick
pe cand aveam doar 6-7 ani, am prins un clean de aproximativ 3 kg, care m-a muscat efectiv de deget cu acei dinti faringieni. deci iata de cand stiu eu de exeistenta acelor dinti. DAR, acei dinti nu aveau ce cauta in aceasta discutie, pt. ca nu au rolul care crezi tu ca-l au.
asta e ca faza aia...
-doamna aveti vin?
-nu
-pai cum, ca vad acolo ca aveti "vin ars"
cam asa si NICK cu dintii cleanului
toata chestia asta imi aduce aminte de un topic interesant... si anume:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1593