Da sau nu da cu coada?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Da sau nu da cu coada

Da cu coada
56
48%
Nu da cu coada
45
39%
Da cu capul, cu ventralele, pectoralele, anala etc.
15
13%

Voturi totale: 116

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2008, 13:30

Ieri un tip statea in apa si dadea dupa avati,care atacau in jurul lui mai ceva ca atunci cand iti da roata o haita de caini.Cred ca omul era disperat,dar nu am vazut sa prinda nici unul de coada si nici naluca nu i-a zburat cat colo....Sau mai stii,dupa cateva ore de pescuit degeaba,incepi sa ai vedenii... :lol: :lol:

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 09 Iul 2008, 16:56

@SF
@todi
@ilie

nu stiu fratilor pe unde pescuiti voi ce atacuri de avati ati vazut voi dar pe mures la mintia la baraj si in canalul de apa calda pana acum 2 ani era plin de avati mari!

daca aveti chef de mistouri nu va luati fratilor de mine ca eu nu am facut batjocura de nimeni indiferent cat de absurd mi s-a parut idea despre care scria.

in concluzie eu nu am chef de cearta cu nimeni pe forumul asta si nici nu vreau sa ma injur cu careva ca altii si sa-i bag undeva, dar daca altfel nu se poate ...

Chiar anul acesta pe inchis in canalul de apa calda a fost o frenezie a avatilor de vreo 3 zile, atacau obletii pana in mal la 10cm si vedeti voi atunci obleti pe mal si stropeala pe picioare. Se intampla din ce in ce mai rar dar se mai intampla. Am prins o singura zi din astea 3 pe mal trebuia sa ma intorc la faculta. Cand vezi ca in 7 lansari se prind 7 avati intre 2-3kg in acelasi loc si apa incepe si fierbe de atacuri ale avatilor si obleti disperati atunci nu cred ca ati comenta ceva.

Daca mah credeti bine daca nu asta eu stiu ce am vazut, dar asta nu inseamna sa mah luati la misto ca nu ne cunoastem personal si ar trebui sa aveti mai mult respect atata timp cat eu nu v-am jignit.

Iar legat de somn am precizat CRED ca si el da cu coada nu am afirmat.

In orice caz eu nu am judecat pe aici pe forumul asta pe nimeni indiferent cat de bun pescar mah cred sau nu.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Iul 2008, 17:39

Fratilor,aveti-va ca fratii :!: :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2008, 17:40

Pai aia cu naluca pe mal,aruncata cat colo,era chiar haioasa,n-am mai auzit,asta e,o fii... :wink:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Iul 2008, 17:48

Ilie o sa rizi, dar cu mult timp in urma la Stinca Costesti aruncam pe un mal betonat drept,oscilanta sau jig cu fulgi{artizanal} mama ce bucati.Asa ca :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Iul 2008, 19:29

boogye:

take it easy my friend...nimeni nu-si bate joc de tine, dar o mishtocareala usoara amicala pe orice forum e binevenita, nu suntem pocaitzi. si faptul ca esti contazis e ceva normal pe un forum, fiecare vine cu parerile lui.
daca nu stii de gluma, macar nu fii suparacios.
nimeni nu are nimic personal cu tine.

chill out mate.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 09 Iul 2008, 20:21

boogye

De treaba cu avatu am auzit si eu cu multi ani in urma, de la "batrani", se poate sa fie asa. Nici in ceea ce priveste somnul, nu te-as contrazice, aici e mai greu de spus, dar si eu cred ca e posibil.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2008, 20:33

DidelPro scrie:Ilie o sa rizi, dar cu mult timp in urma la Stinca Costesti aruncam pe un mal betonat drept,oscilanta sau jig cu fulgi{artizanal} mama ce bucati.Asa ca :lol:
Didel nu rad ,ca am vazut destule,dar eu nu inteleg cum e aia"aruncam pe un mal betonat......mama ce bucati".Fii mai explicit,eu sunt mai greu de cap. :lol: :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Iul 2008, 20:33

ma copii, eu daca stiam ca e asa de fainutz/frumos sa pescuiesti dupa avat, as fi insistat mai de demult... Azi mi-au tras 3 si inainte sa muste, nu au dat cu coada! sunt sigur!

si pe textil trasaturile sunt bestiale! salaii mei anemici.... abia o pupau... :D

Inca o treaba: se tot facea vorbire de vederea fenomenala a avatului... in 2 cazuri aveam si struna si tot dupa avat dadeam, dar nu mai stiu de ce am pus struna.
AAAAA stiu! am dat inainte cu un vobler scufundacios rau yo-zui..si nu am mai scos struna...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Iul 2008, 20:35

Am vazut poza...misto.Sa fie cu noroc inceputul. :wink:

Scrie răspuns