pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

bineinteles ca da cu coada....atunci cand demareza brusc, accelereaza sau se intoarce
bineinteles (din nou) toate aceste manevre le face pentru a rapi...
cu gura

-
Hell
- veteran

-
razvan m. scrie:Daca citesti cu mai multa atentie spune si faptul ca poate lovi si un anumit peste.
din cate stiu eu la fel si shaloo cand este "pe cuib"
-
SVF
- veteran

Michael scrie:bineinteles ca da cu coada....atunci cand demareza brusc, accelereaza sau se intoarce
bineinteles (din nou) toate aceste manevre le face pentru a rapi...
cu gura

Din pacate,trebuie sa recunosc,asta e raspunsul adevarat.
-
todi
- veteran

-
danr scrie:probabil
sau fara peste daca rateaza
zilele trecute ne uitam de la balustrada cum dadeau in masele de soreata, apa cristal, chiar sub ochii nostri. din bufniturile alea iese una sifonata rau de tot, noi cu pariurile: o ia, n'o ia
guess what... nu s'a atins de ea, o jumatate de ora cat ne'am uitat noi s'a invartit capiata pana a luat'o curentul. prost peste in orice caz.
sunt curios daca o lua lesinul pe fundul apei, o ierta salaul?
-
SF
- veteran

Interesant totusi sa dai asa , cu coada , din mers

, banuiesc ca nu sta pina se pun albiturile pe el . Adevaru ca are coada lata , si ii mai de efect ca la altii , se aude mai tare
Fir Intins!!!
-
Armand
- veteran

-
Pana acu au dat cu coada in jig numai crap si china...
Probabil zic:"iar au aparut viermi din aia verzi in apa

JAP sa le starpim neamu".
Avatu doar face scheme cu coata...sare in "coada mortii" si obletii raman cu gura rascata, muti de uimire... Dupa asta sa ii culegi de prin apa uimiti, e o formalitate....

Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
boogye
- senior

-
Am prins foarte multi avati de coada.
Cred ca da cu coada de altfel si somnul e posibil sa dea cu coada, am prins de coada si am vazut destui de multi prinsi(din atac) de coada, iar in drill se simte si de multe ori vezi cand ii ridici mai la suprafata cum lovesc cu coada firul.
In orice caz avatul cand e in frenezie terorizeaza pestisorii am vazut pestisori aruncati si la 2m in aer dupa care erau culesi cu nonsalanta de catre avati.
Am avut cateva atacuri langa mal in care pur si simplu mah trezeam cu naluca pe mal dupa un pleosc sanatos fara sa intep.

-
todi
- veteran

-
boogye scrie:Am prins foarte multi avati de coada.
Cred ca da cu coada de altfel si somnul e posibil sa dea cu coada, am prins de coada si am vazut destui de multi prinsi(din atac) de coada, iar in drill se simte si de multe ori vezi cand ii ridici mai la suprafata cum lovesc cu coada firul.
In orice caz avatul cand e in frenezie terorizeaza pestisorii am vazut pestisori aruncati si la 2m in aer dupa care erau culesi cu nonsalanta de catre avati.
Am avut cateva atacuri langa mal in care pur si simplu mah trezeam cu naluca pe mal dupa un pleosc sanatos fara sa intep.

postul asta va dainui peste secole. genial...
-
SF
- veteran

Orice peste odata agatat " da cu coada " , daca are posibilitatea , pur si simplu trage in directia care trebuie

, si are capu in directia opusa in care tragi tu , in marea majoritate a situatiilor , excludem exemplarele juvenile care nu au nici o sansa sa se exprime

in fata echipamentului extra mega cover ,heavy daca se poate. Somnu ii cu muci si aia ramin pe fir , de aia somnu da cu coada pe fir .
Boogye , nu cumva ai bagat de seama daca da cu coada de pe loc sau din mers , pe mine asta ma omoara
Fir Intins!!!
-
todi
- veteran

-
sefeule, omul a prins "foarte multi avati de coada", deci nu'l contrazice te rog... cred ca este si singurul dealtfel
imagineaza'ti obleti aruncati 2 metri in aer, ce spectacol, ce paradis, ce imaginatie iti trebuie nene
dar asta cu atacurile langa mal si naluca aruncata in boscheti fara sa intepe este demna de twilight zone sau macar de x files