Tocmai ai pus o intrebare unuia care considera stiuka la kil "mare" si salaul de maxim 40 cm "bun de friptura". Asta in ultimele 2 emisiuni "Pescar hoinar". Aveam o parere buna despre Dl.Tarus, pina sa n-am ce face si sa ma uit la emisiunea cu pricina
Da sau nu da cu coada?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
bogdank:asta e,ce sa-i faci...vremuri grele,foame mare...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
@razvan m.
poate din atata experienta, domnul Tarus a inceput sa vada sub apa. cat poate face zoom? e optic sau digital?
sa fim seriosi, experienta te ajuta sa constati lucruri de genul: pe vremea asta merge culoarea x...
sau poate ne spune argumentele care au condus la aceasta concluzie...
poate din atata experienta, domnul Tarus a inceput sa vada sub apa. cat poate face zoom? e optic sau digital?
sa fim seriosi, experienta te ajuta sa constati lucruri de genul: pe vremea asta merge culoarea x...
sau poate ne spune argumentele care au condus la aceasta concluzie...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
de fapt da cu coada,n-am zis ca nu...dar in apa ca sa demareze 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
"Avatii (cu deosebire exemplarele mari) au obiceiul sa loveasca violent cu coada cardul de pesti-prada, pentru a-i izola. Aceeasi strategie este folosita si pentru a dezechilibra prada de dimensiuni mai mari si relativ izolata de grup" - Malin Musatescu, "SPINNING. Odiseea pescarului digital", Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Ionut the carp
- veteran

da... deci avatul are un comportament asemanator cu delfinii si rechinii care isi izoleaza prada(cardurile de sardine si balarii)... da asta... avatu, e mai destept... da cu coada... ca n'are saracu pistoale, pusti sabii... ce sa'i faci
or fi rude
parerea mea: asa cum toate animalele isi folosesc anumite parti ale corpului pentru a (se) apara, intimida prada, adversarii etc, pestii neavand gheare, maxilare cu dinti( exceptie stiuca, somnul salaul, etc) isi folosesc forta corpului-abdomen, coada etc
chestia am observat'o la pestii oscar care inainte de depunere nu lasau nimic sa se apropie de "piatra magica", se izbeau puternic de orice obiect incercand sa'l indeparteze...
iar chestia cu dezechilibratul e beton
saracu... daca nu are dinti 
parerea mea: asa cum toate animalele isi folosesc anumite parti ale corpului pentru a (se) apara, intimida prada, adversarii etc, pestii neavand gheare, maxilare cu dinti( exceptie stiuca, somnul salaul, etc) isi folosesc forta corpului-abdomen, coada etc
chestia am observat'o la pestii oscar care inainte de depunere nu lasau nimic sa se apropie de "piatra magica", se izbeau puternic de orice obiect incercand sa'l indeparteze...
iar chestia cu dezechilibratul e beton