Da sau nu da cu coada?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
zic ca din cateva sute de avati prinsi anul asta, nu am prins nici unul de coada ... in acelasi timp am avut f multe atacuri nefinalizate, de genul si 5 atacuri pe lanseu pana sa o ia ca lumea ... poate atunci a dat cu coada, who knows ....
oricum toti, dar absolut toti luati de gura sau in zona ..... nimic de corp sau coada ... salau am luat de coada ... de burta ... de spinare .... somotel de coada ... avat ? never ....
oricum toti, dar absolut toti luati de gura sau in zona ..... nimic de corp sau coada ... salau am luat de coada ... de burta ... de spinare .... somotel de coada ... avat ? never ....
in concluzie, eu zica ca faza datului cu coada face parte din episodul legendelor populare din epoca de aur.
multe sf-uri mai circulau pe-atunci....
multe sf-uri mai circulau pe-atunci....
Michael va recomanda Regulamentul forumului
mai e o chestie ... eu am prins in genere avat mic, prea putini sariti de 1.5 kile ...
marea majoritate la kil si sub , cei mai mici la 250 - 300 grame ....
poate numa aia mari dau cu coada , mai stii ?
putem sa-l intrebam pe maestrul avatului si distinsul patron al acestui site, dl, dan radulescu, pt ca dansul prinde avati respectabili, din cauza investitiilor facute si a zonelor frecventate :
-domnule radulescu, avatii lu' dumneavoastra aia de peste 3 kile da domle' cu coada? sau nu da? dintr-un milion de avati prinsi, ati luat domle' vreunu de coada vreodata?
ps:
nu-mi raspunde despre ala de 6 oka ca ala stiu ca a inghitit cu totu, ca io tineam za' grip ....
marea majoritate la kil si sub , cei mai mici la 250 - 300 grame ....
poate numa aia mari dau cu coada , mai stii ?

putem sa-l intrebam pe maestrul avatului si distinsul patron al acestui site, dl, dan radulescu, pt ca dansul prinde avati respectabili, din cauza investitiilor facute si a zonelor frecventate :
-domnule radulescu, avatii lu' dumneavoastra aia de peste 3 kile da domle' cu coada? sau nu da? dintr-un milion de avati prinsi, ati luat domle' vreunu de coada vreodata?
ps:
nu-mi raspunde despre ala de 6 oka ca ala stiu ca a inghitit cu totu, ca io tineam za' grip ....
dan munceste n'o freaca pe site aiurea ca noi. il interpelezi azi si'ti raspunde peste 3 zile
ca tot ai zis de rateuri... desi am dat foarte putin dupa acest distins peste, am avut foarte putine rateuri. oricum mult mai putine ca la salau. cel mult "refusals" la un cm de naluca.
ideea este ca am devenit imun la fenomenul fleosc, trosc, poc al avatului, nici nu mai intorc capul

ca tot ai zis de rateuri... desi am dat foarte putin dupa acest distins peste, am avut foarte putine rateuri. oricum mult mai putine ca la salau. cel mult "refusals" la un cm de naluca.
ideea este ca am devenit imun la fenomenul fleosc, trosc, poc al avatului, nici nu mai intorc capul

todi scrie:dan munceste n'o freaca pe site aiurea ca noi. il interpelezi azi si'ti raspunde peste 3 zile![]()
eh pe dreaq...cand nu este nici o miscare si dintrodata face
fleosc, trosc, poc

Apoi nu se poate compara atacul salaului cu al avatului dar eu spun ca tot nu da cu coada si ca e legenda mare de tot. Ce motiv ar avea sa dea cu coada, mai ales ca are atacul cel mai fulgerator si gura suficient de mare si "proiectata" special pentru astfel de "lovituri"? Plus ca nici nu e asa flexi' ca stiuca sau somnul, care ar putea da cu coada mult mai lejer.
depinde si la atac ... de sezon, dispozitie etc ... de exemplu, luai un nenea avat deasta de vreo 5 okale vineri sera, care apreoape mi-a luat lanseta din mana, ca de, dadeam asa relaxat
da mi s-a intamplat si sa se agate pur si simplu de naluca, adicatalea sa ma trezesc cu el in bat ....
iar la la salau, la fel .. de nu stiu cate ori atacuri de nici nu -tit dadeai seama ca e cu jigu in bot pana nu trageai de fir, dar si zile de-alea cand are draci pe el si muta lanseta din atac ....
sunt si pestii astia cu niste fitze pe ei ....
numa somnu trage cinstit intotdeauna .. ala nu umbla cu fineturi .... un someotel de 30 de cm zici ca e shalau de 2 kile la atac
din pacate subtire rau anul asta la somn .... sunt dezamagit la greu ....
.... o singur submarin, si inrest cativa sometei obositi ....
iar tramvaiu subacvativ, degeab a dat, ca era total nelucrabil .... am tinut de el (oaresicum ) vreo 10 minte si pa .... asta a fost ....
mentionez ca pe el il durea absolut la basca de faptul ca era cu jigu dupe' el , ca se ducea in absolut orice directie vroia el, iar de ridicat de pe fund, nu reuseam sa-l clintesc nici macar un milimentru .... asta in conditiile in care am zis ca batul e sacrificabil
si ca trag cat pot
.....
concluzia, somnul, daca are chef sa dea, da ca lumea ... si asta chiar da si cu coada la greu ... aduci la mal naluca plina de mucus
...
hai ca iar am scris romane ...

da mi s-a intamplat si sa se agate pur si simplu de naluca, adicatalea sa ma trezesc cu el in bat ....
iar la la salau, la fel .. de nu stiu cate ori atacuri de nici nu -tit dadeai seama ca e cu jigu in bot pana nu trageai de fir, dar si zile de-alea cand are draci pe el si muta lanseta din atac ....
sunt si pestii astia cu niste fitze pe ei ....
numa somnu trage cinstit intotdeauna .. ala nu umbla cu fineturi .... un someotel de 30 de cm zici ca e shalau de 2 kile la atac

din pacate subtire rau anul asta la somn .... sunt dezamagit la greu ....

iar tramvaiu subacvativ, degeab a dat, ca era total nelucrabil .... am tinut de el (oaresicum ) vreo 10 minte si pa .... asta a fost ....
mentionez ca pe el il durea absolut la basca de faptul ca era cu jigu dupe' el , ca se ducea in absolut orice directie vroia el, iar de ridicat de pe fund, nu reuseam sa-l clintesc nici macar un milimentru .... asta in conditiile in care am zis ca batul e sacrificabil

concluzia, somnul, daca are chef sa dea, da ca lumea ... si asta chiar da si cu coada la greu ... aduci la mal naluca plina de mucus

hai ca iar am scris romane ...