datorita zgomotului si agitatiei pe care o provoaca la suprafata. e un mit, chemam baietii de la mythbusters?razvan m. scrie:Si stiuca se intoarce brusc pentru a-si apuca prada si totusi nu sustine nimeni ca ar da cu coada. Cu privire la avat sint insa destui care afirma treaba asta.
Da sau nu da cu coada?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
super geniala ideea , todi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parca-l vad pe pe ala cu mustata imbracat in costum de oblete, lasandu-se fugarit de avati sa vada da ii dau cu coada peste ochi sau nu !!!!!!!!!
si la sfarsit, o mare placa cu " myth .... BUSTED "
suntem dusi cu totiiiiiiiiii ..........
dusi cu capu ahahahhahhahahhaha
ce mai polemica , parol d'honeur !!!!!!
sa zica acu repede cine a prins avat de coada weekendu trecut !!!!!!!!
parca-l vad pe pe ala cu mustata imbracat in costum de oblete, lasandu-se fugarit de avati sa vada da ii dau cu coada peste ochi sau nu !!!!!!!!!
si la sfarsit, o mare placa cu " myth .... BUSTED "

suntem dusi cu totiiiiiiiiii ..........
dusi cu capu ahahahhahhahahhaha
ce mai polemica , parol d'honeur !!!!!!
sa zica acu repede cine a prins avat de coada weekendu trecut !!!!!!!!
Am eu feeling-ul ca si Razvan mai baga cate-o "duma" ca sa tina topicul viu

Michael va recomanda Regulamentul forumului
atacul stiucii difera mult de cel al avatului, ca si tactica ma refer. doar cand ataca in suprafata se intampla sa fie mai zgomotasa dar oricum nu face ca avatul.razvan m. scrie:Si stiuca se intoarce brusc pentru a-si apuca prada si totusi nu sustine nimeni ca ar da cu coada. Cu privire la avat sint insa destui care afirma treaba asta.
despre avat, nu am vazut sa fie si altii(straini) care sa sustina ca da cu coada, decat cativa de pe la noi, iar ceilalti doar se iau dupa ei fara sa-si puna problema daca e sau nu asa. pt. ei e destul ca vad si aud atacul zgomotos as avatului.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski