DACA era pe vremea lui Ceasca si DACA era vorba de un doctor, raspunsul era simplu: cel mai repede pica un pachet de tigar plin (de obicei marca Kent).gabor scrie:...
nu stiu exact cum sa pun intrebarea.
asa:
ce pica mai repede: un pachet de tigari, gol sau un pachet de chibrituri, plin?
sau asa:
ce pica mai repede: un pachet de tigari, plin sau un pachet de chibrituri, gol?
Da sau nu da cu coada?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
fgs
"Pica" ambele la fel deoarece sunt atrase cu aceeasi acceleratie gravitationala, chiar daca au masele diferite (adica tigarile mananca mult mai multi bani decat chibriturile, iar viciul reprezinta suma maselor, care pica si el cu aceeasi viteza, -caderea libera...din pormoneu...
iar chestia aia cu avatu si coada lui magica va fi clarificata cand un bogatas pasionat cu camera subacvatica aduce niste dovezi clare 
gh
hmmm.. Chiar ar fi interesant..E o idee buna 
Adilucu, vei primi cu siguranta premiul "Cel mai perseverent combatant al teoriei conform careia avatul da cu coada".
Apropo, l-am intrebat pe Tarus pe mail daca cele scrise in "Rapitori ape de ses", citate de mine anterior, sunt din constatarile sale personale si daca mai cunoaste, eventual, si alti autori care mentioneaza fenomenul.
Mi-a raspuns destul de ofuscat, in doi peri: "ce am scris in carti despre avat nu este din... burta, ci din experienta".
Upsy
Apropo, l-am intrebat pe Tarus pe mail daca cele scrise in "Rapitori ape de ses", citate de mine anterior, sunt din constatarile sale personale si daca mai cunoaste, eventual, si alti autori care mentioneaza fenomenul.
Mi-a raspuns destul de ofuscat, in doi peri: "ce am scris in carti despre avat nu este din... burta, ci din experienta".
Upsy
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.