Cum sa prind avatul ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- hegedusalin
- veteran
..............
La mine cred ca tine mai mult de locu in care pescuiesc decat de culoarea apei si vreme. Oricum le incerc pe toate paa la urma
)

ok...nu am formulat eu bine intrebarea...e evident ca exista o plaja foarte variata de recuperari,in functie de apa,de pesti,de sezon...at ar trebui sa ma refer la o situatie stricta...afara e cald,avatii sar in permanenta,raul mures de exemplu...care ar fi cel mai indicat mod de recuperare la vobler sau care a dat pt voi cele mai bune rezultate...?
ok...nu am formulat eu bine intrebarea...e evident ca exista o plaja foarte variata de recuperari,in functie de apa,de pesti,de sezon...at ar trebui sa ma refer la o situatie stricta...afara e cald,avatii sar in permanenta,raul mures de exemplu...care ar fi cel mai indicat mod de recuperare la vobler sau care a dat pt voi cele mai bune rezultate...?
-
- veteran
Noa atuncea tre' sa recuperezi in zig-zag cu pauze de 2-3 secunde, cu varful lansetei indreptat in sus la 90 degrade.shaddow11 scrie:ok...nu am formulat eu bine intrebarea...e evident ca exista o plaja foarte variata de recuperari,in functie de apa,de pesti,de sezon...at ar trebui sa ma refer la o situatie stricta...afara e cald,avatii sar in permanenta,raul mures de exemplu...care ar fi cel mai indicat mod de recuperare la vobler sau care a dat pt voi cele mai bune rezultate...?
...dar vantul, cum bate vantul, ca e foarte importat.

Cand am deschis acest topic cunosteam avatul doar din poze, cu toate ca aveam vreo 40 de ani de cand am votat cu AJVPS si timpul liber il petreceam pe malul Muresului, pe lacuri, garle, canale ..., spinningul a insemnat doar stiuca la lingura toti acesti ani, si am avut rezultate bune, chiar foarte bune(zic eu), avatul mi sa parut greu accesibil, nici n-am incercat la el toti acesti ani, acum, eu zic ca e cel mai usor de pacalit peste rapitor, conditia e sa-l gasesti , sa recunosti locurile care tin avat si atunci, in situatia descrisa de tine, dai viteza la suprafata apei si rezultatele nu vor intarzia...shaddow11 scrie:ok...nu am formulat eu bine intrebarea...e evident ca exista o plaja foarte variata de recuperari,in functie de apa,de pesti,de sezon...at ar trebui sa ma refer la o situatie stricta...afara e cald,avatii sar in permanenta,raul mures de exemplu...care ar fi cel mai indicat mod de recuperare la vobler sau care a dat pt voi cele mai bune rezultate...?