Cum sa prind avatul ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

a avut si @bibanush un moment de `modestie`gippa scrie:nu mi se pare ca e cel mai usor de pacalitchiar l-as pune pe la sfarsit in clasament
posibil ca @bibanush sa fi avut majoritatea cazurilor parte de momentele de nebunie ala avatului...
be smart be silent be deadly.....
@gippa
Poate gresesc si e doar intamplarea sau sansa dar in ultimii doi ani am prins mai multi avati punctabili decat salai , cu toate ca poate am insistat mai mult la salau, avatul care zic eu se deconspira mai usor, mai des decat salaul, somnul sau stiuca, zona lui de hranire fiind straturile superficiale ale apei(asta din primavara tarzie si pana in toamna) il vezi unde se hraneste si nu ramane decat sa-l pacalesti...
Poate gresesc si e doar intamplarea sau sansa dar in ultimii doi ani am prins mai multi avati punctabili decat salai , cu toate ca poate am insistat mai mult la salau, avatul care zic eu se deconspira mai usor, mai des decat salaul, somnul sau stiuca, zona lui de hranire fiind straturile superficiale ale apei(asta din primavara tarzie si pana in toamna) il vezi unde se hraneste si nu ramane decat sa-l pacalesti...
parerea mea este ca nici in perioada de care vorbesti tu nu l vezi intodeauna unde se hraneste.localizarea fiind destul de grea uneori. Si chiar daca reusesti sa l localizezi nu este musai sa si prinzi. Ma bucur pentru avatii ta i punctabil. Probabil pescuiesti pe o apa cu mult avat, eu tot la parerea mea raman. Si am intalnit si zile cum zicea empthy e super atunci 
-
empthy_cluster
- veteran