majoritatea materialelor le gasesti la magazin de scule de pescuit. Desi penele de cocos sunt cam piperate. (IN MURES sunt 250.ooo un gat de cocos) . Ata de legat de magazin de pescuit dar nu gasesti se poate incerca si la chinezi. Pene de cocos gasesti unde nu te astepti , incearca la piata unde se vand pasari (pentru 50.000 tarani te lasa sa la zmulgi toate penele de pe un cocos - EU LE FOLOSESC NUMAI ALEA DE PE GAT).Michael scrie:de obicei,la ce intra avatul,la streamer-ul din fata voblerului sau la vobler?Nick scrie:Merci Adelin ptr precizare,la acel slider ma refeream.Streamerul il leg pe o saltatoare la 20 de cm de vobler.Michael de ce nu confectionezi tu asa ceva,nu e asa de greu,pana gasesti asa ceva la noi mai ai de asteptat.
sa stii ca mi-as face singur jig-urile,dar nu stiu de unde sa cumpar materia prima,cred ca se leaga ceva pene colorate sau par din anumite blanuri de animale ce traiesc in mediu acvatic...
TRUSA ARROW (eu am luat una anul trecut cu 700.000 de LEI) VARIANTA AIA PLASTICATA este ultrasuficienta. Exceptie inodatorul care nu prea de treaba (EU MI-AM FACUT UNUL ARTIZANAL DINTR-O SURUBELNITA DE MECANICA FINA) .
Trusa are o menghina cu prindere rapida care oricum e folositoare in casa si daca nu legi muste