pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

-
Leba
- veteran

-
onesti scrie:...Cred in continuare ca pt pestii din Romania (nu ma refer la somni mari sau alte exemplare de gabarite de exceptzie) un braid de calitate pana'n 10lbs e suficient (este atat subtzire pt prezentari mai bune cat si puternic).
Numai bine!
si eu sunt de parerea asta.
pe Stren de 8 mi-a dat un somn maricel in oscilanta si am tras de el pana mi-a indreptat duo-lockul (Cabelas no.2

)
evident, am strans frana la maxim ca sa nu-l scap in vreo agatatura...

-
zvic
- veteran

Eu am pe toate mulinetele pe un tambur mono si pe un tambur power pro (lbs: 5 green, 8 green, 15 yellow, 20 green). In ultima vreme, chiar la vobler, pun mai mereu tamburul cu power pro. Rareori simt nevoia sa mai pun leader de fluorcarbon iar firul mono ramane aproape nefolosit. As zice ca pana acuma doar la o singura partida la clean am simtit clar diferenta intre multi si mono, era apa extrem de limpede de vedeai fundul la o adancime de aproape 2 metri, cu pp am avut cateva urmariri si atacuri anemice; dupa ce am pus mono am avut mai multe atacuri, folosind aceeasi naluca si in acelasi loc.
-
SF
- veteran

onesti scrie:
Asta incercam si eu sa spun: ca tu vorbesti de conditziile tale
Voiam sa zic doua lucruri . Ca poti prinde foarte bine si cu un fir mai solid , si doi , daca vrei sa te distrezi poti sa o faci cu fir de 4 lbs si vobler cit unghia , insa atunci nu mai ai pretentii la capturi babane . Si , in general , daca te uiti pe forum de acum 3 ani , vezi ca lumea o indraznit sa bage naluci si echipament mai greu , nu am mai vazut o discutie despre voblere cit bobu de fasole de multa vreme hahaha!!!
In rest primele intrebari inca is valabile daca vrei sa raspunzi hahaha!!!
In alta ordine de ideii , mi-am masurat gresit recordurile , am descoperit azi ca involuntar , bagam cite 10 cm in plus , is distrus hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
mirceaef
- utilizator constant

-
SF scrie: In alta ordine de ideii , mi-am masurat gresit recordurile , am descoperit azi ca involuntar , bagam cite 10 cm in plus , is distrus hahaha!!!
nu-i problema, ai in continuare record personal tu cu tine insuti, ca te-ai masurat in kg (sau ai bagat s-acolo zece-n plus??)

Carping Club
-
SF
- veteran

mirceaef scrie:
nu-i problema, ai in continuare record personal tu cu tine insuti, ca te-ai masurat in kg (sau ai bagat s-acolo zece-n plus??) :D
Acolo nu hahaha!!!
Fir Intins!!!