Multumesc Pif pt raspuns !
Apreciez faptul ca incerci sa ma ajuti. In ceea ce priveste rotativele, am incercat dar fara niciun rezultat..nu am avut nici macar un atac ( bine ca nu prea am insistat cu ele). Am cumparat de la firma Aglia si Mepps marimile 00, 0 si 1..ziceai ceva de avat ? neah..nu este avat in zona asta..cel putin nu am prins , si nici nu am auzit sa se fi prins. Hai sa-ti povestesc o experienta cel putin ciudata dar totodata grozava

. Vineri cand am venit de la servici mi-am propus sa merg sa pescuiesc vreo ora..am plecat undeva pe la 20:30. Am incercat niste lanseuri unde obisnuiam sa pescuiesc, tin sa mentionez ca-mi place sa pescuiesc in apa cu un curent mai slab ptr ca in cel rapid nu-mi iese deloc..practic vad naluca la suprafata si nu are o prezentare corespunzatoare...Ehh..mi-am zis sa incerc in seara aia, zis si facut...am mers intr-o zona unde pe la jumatatea portiunii raului apa nu era chiar asa involburata si lansam acolo..practic era un ochi cu apa putin mai calma ( erau niste pietre mari)..am lansat, mulinez putin apoi un atac de m-am speriat..nu-mi venea sa cred..apoi iar lansez la locul cu pricina si nimic..mai lansez o data si am lasat voblerul nemiscat practic nu am mai mulinat ptr ca la doua manivele de mulineta curentul imi lua naluca si-o ducea cu putere...am lansat acolo nu am mai mulinat si nu am simtit niciun atac in schimb am vazut ca varful lansetei statea putin indoit ca si cum s-ar fi agatat in ceva..am intepat usor gandindu-ma clar ca este agatata cand colo era intepat un clean de toata frumusetea..

Nu-mi venea sa cred ca poate sa fie peste acolo..si uite ca totusi s-a intamplat minunea..( am filmat drilul..daca ai messenger ti-l arat, plus poze ). Am multe de invatat Pif, sunt constient de lucrul asta..dar nu ma las..eu cleanul nu-l mananc si retin doar exemplare mai mari de regula, dar un lucru este clar, nimic nu se compara cu drilul unui clean mai ales cand ai o lanseta de spinning UL

. M-a mancat de mi-am cumparat o alta lanseta ptr ca cea care mi-am achizitionat-o cu ceva timp in urma era exclusiv ptr salau si stiuca, avea 1.80m..Acuma mi-am cumparat-o pe-aceea de la Okuma Ergosenze de 2.10 / 0 - 6 g plus mulineata de la Okuma Zeon 5:1. Am acuma un echipament Ultra Light am tot ce-mi trebuie dar nu am experienta si indemanare

Nu pot face altceva decat sa atarn de gatul tau

si totodata sa apelez la bunavointa ta de a ma ajuta cu niste raspunsuri la niste intamplari la care nu gaseam un raspuns.. Iti pot sta la dispozitie cu indrumari la pescuitul crapului ( pescuiesc de 15 ani la crap ). Iti multumesc inca o data ptr ca incerci sa ma ajuti si vreau sa sti ca orice alta informatie mi-ar fi utila sa inteleg si sa continui sa practic acest extraordinar stil de pescuit. M-am indragostit parca a doua oara

. Salutare, sanatate si s-auzim de bine !! Scuze ca am scris romanul asta