Cele mai prinzatoare voblere de clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cele mai prinzatoare voblere de clean
Recomand cu incredere voblerele Cozma 3-5-7 cm(cele cu barbeta dreapta) Partea proasta este ca nu prea se mai gasesc prin magazine...
-
- utilizator nou
Buna ziua,bogdan29 scrie:Recomand cu incredere voblerele Cozma 3-5-7 cm(cele cu barbeta dreapta) Partea proasta este ca nu prea se mai gasesc prin magazine...
Le puteti comanda direct de la producator. Eu asa am procedat, si in cateva zile le-am primit.
[/quote]
Buna ziua,
Le puteti comanda direct de la producator. Eu asa am procedat, si in cateva zile le-am primit.[/quote]
Am incercat la nr de pe site.. Tel inchis( presupun ). Multumesc oricum! O sa mai incerc!
Buna ziua,
Le puteti comanda direct de la producator. Eu asa am procedat, si in cateva zile le-am primit.[/quote]
Am incercat la nr de pe site.. Tel inchis( presupun ). Multumesc oricum! O sa mai incerc!
-
- utilizator nou
Buna ziua,bogdan29 scrie:
Am incercat la nr de pe site.. Tel inchis( presupun ). Multumesc oricum! O sa mai incerc![/quote]
E adevarat ca eu le-am luat in vara trecuta dar nu cred ca au dat faliment. Fir intins
Cu ceva modele de la jaxon ati incercat?......am vazut filmuletul asta pe youtube si dupa parerea mea voblerul folosit cred ca este ceva model de la jaxon. Aici aveti linkul http://www.youtube.com/watch?v=Jw_bX4lbhgk
a mai incercat careva cu voblerele respective?
a mai incercat careva cu voblerele respective?

[quote="mihai294"]Cu ceva modele de la jaxon ati incercat?......
Gama Holo Select e faina.Am si eu vreo doua...am prins si stiuca,biban,avat,salau...
Gama Holo Select e faina.Am si eu vreo doua...am prins si stiuca,biban,avat,salau...
- paultinichigiu
- utilizator nou
si totusi: cleanul pe lac? nu pare sa stie nimeni cum se prinde
... pffff

Unde peste nu e, nimic nu e ...
Salut!paultinichigiu scrie:si totusi: cleanul pe lac? nu pare sa stie nimeni cum se prinde... pffff
Pe lacul Siriu (jud. Buzau) am prins clean cu Dorado Blagier BL3.5S Red Head.

Cleanul pe lac il faci cu voblere de 3-5 cm care se scufunda pana la 2 metri. Modele... Trebuie sa experimentezi. Mie cel mai bine mi-a prins Ecogear Premium SX de 4 cm, diverse culori.
Salutare...pe rau de munte am incercat in wekend voblere precum:salmo hornet(sinking,floatinf)diferite culori si marimi,jaxon gama holo,dorado diferite modele,cozma diferite modele si culori, stephanov diferite culori, rotative mepps aglia 00,0,...Clenii se tineau dupa vobler dar nu atacau...Care poate fi motivul???din cate am observat pestii nu au terminat cu depusul icrelor..(poate fi acesta unul dintre motive?).Multumesc anticipat pentru raspunsuri.