ce se intampla cu salaii?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ce se intampla cu salaii?
Salut tuturor. Anu' asta salaul a mers foarte prost(cel putin pe Olt), am vazut numai pixuri la toti pescarii fata de anu' trecut in care am vazut numai pesti frumosi pana la 3-4 kg.S-a intamplat ceva ceva cu ei?...
- stefanflorin
- veteran
Re: ce se intampla cu salaii?
...stai relaxcatax4u scrie:... Anu' asta salaul a mers foarte prost(cel putin pe Olt)...
...anul asta au mers prost mai toate speciile , cel putin in zona mea
...primavara a inceput spectaculos de fain si pe parcurs s-a terminat la fel de...spectaculos

- dumanelutu
- senior
partea buna a anului acesta este ca toate raurile sunt pline de puiet si dupa cum ai spus si tu de la anul ne vom bucura de ei iar in cat priveste pescuitul slab, este devina lipsa precipitatiilor care implicit a dus la scaderea mare a debitului de apa, limpezirea acestora si scaderea oxigenului din apa.
in concluzie sa ne rugam ca anul ce vine sa fie un an ploios, macar ca ultimii doi ani
in concluzie sa ne rugam ca anul ce vine sa fie un an ploios, macar ca ultimii doi ani
- kingofbeasts
- veteran
Re: ce se intampla cu salaii?
subscriu si as mai completa ca vara a fost moarta (cu exceptia citorva partide la deschidere) iar toamna a fost direct iarna pe la noi.old_radu scrie: ...stai relax
...anul asta au mers prost mai toate speciile , cel putin in zona mea
...primavara a inceput spectaculos de fain si pe parcurs s-a terminat la fel de...spectaculos
merg pe varianta cote prea mici si plase prea multe.
- kingofbeasts
- veteran