ce se intampla cu salaii?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Noi 2011, 13:36

Sperante sunt,intr-o noapte am prins f.multi salai in decurs de max.doua ore,toti in jur de 1-1,5kg.A fost cea mai buna partida de cand dau dupa el.In acest interval,aveam atac la max.a doua a treia lansare.Toti au fost eliberati,meritau :wink:

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 27 Noi 2011, 14:02

chiar in toamna asta , in urma cu cateva saptamani am avut cateva partide frumoase pe dunare atat eu cat si cativa tovarasi de suferinta

acestea fiind si partidele care au spalat dezamagirea din restul anului

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 28 Noi 2011, 22:22

si pe la noi pe mures pauza totala de salai,am prins ceva pixuri da nici unu mare fata de toamna trecuta cand majoritatea erau peste 3 kg

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Noi 2011, 22:28

Salai? Ce-s aia? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Noi 2011, 22:31

dumanelutu scrie:chiar in toamna asta , in urma cu cateva saptamani am avut cateva partide frumoase pe dunare atat eu cat si cativa tovarasi de suferinta

acestea fiind si partidele care au spalat dezamagirea din restul anului
din ce am vorbit cu mai multi prieteni Dunarea anul asta a fost tare zgarcita ... foarte multi se plangeau ca nu merge pestele, ca e apa limpede, ca e mare, ca sunt prea multi pestisori in apa, ca bate vantul, ca una ca alta dar nicicare dintre ei nu a spus ceea ce trebuia ... NU MAI SUNT PESTII DE ALTADATA si e normal sa nu mai fie din moment ce se braconeaza la greu, de la plasari la electricieni si terminand cu pescarii care plecau cu sacul de peste acasa ...

am auzit anumite discutii ... cica daca si la anul va merge tot atat de prost braconierii vor fi nevoiti sa falimenteze si sa isi caute ceva serios de lucru ... :lol: :lol: :lol:

ps : anul asta am prins cei mai putini avati pe dunare de cand am inceput sa umblu pe acolo ... unul singur ce batea spre 3 kile, vreo 2 la kilogram si vreo 10-12 bucati de 200-400 de grame in vreo 3 iesiri de cate 2-3 zile iesirea ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Noi 2011, 22:51

anem scrie: am auzit anumite discutii ... cica daca si la anul va merge tot atat de prost braconierii vor fi nevoiti sa falimenteze si sa isi caute ceva serios de lucru ... :lol: :lol: :lol:
asa sa fie! :lol:

eu am ramas cu ochii beliti pe masa cu peste din Carefura. Niste marlite de maxim 25cm stateau tolanite cu tablita deasupra capului: "Stiuca". Imi pare rau ca nu le-am facut poza.
Daca astia n-ar mai cumpara asemenea pesti, nici braconierii nu le-ar mai retine. Lojic, nu?
Dar pe alta parte ma gandesc ca in zilele noastre, romanul nu-si mai permite o stiuca de 3-4kg, se multumeste si cu un pix de cateva sute de grame. :wink: Oferta se face in functie de cerere.
Oricum o dam, iese nasol....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Noi 2011, 23:14

Anul asta rapitorii au preferat noaptea sa pape..... pesti sunt in ape..... Au fost ani cu braconieri mai multi pe maluri, si tot s-a prins.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Noi 2011, 23:27

mananca pe furis sa nu-i vada braconierii ...ce cucurilii noastre :twisted:
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Noi 2011, 00:06

stefanflorin scrie:mananca pe furis sa nu-i vada braconierii ...ce cucurilii noastre :twisted:
ai prins glas, ma...de cand ai intrat si tu in randurile noastre ? :lol: :lol: :lol: :lol: ...fi ti ar joarda sa-ti fie.... :P
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 29 Noi 2011, 18:42

Nemernic scrie:
stefanflorin scrie:mananca pe furis sa nu-i vada braconierii ...ce cucurilii noastre :twisted:
ai prins glas, ma...de cand ai intrat si tu in randurile noastre ? :lol: :lol: :lol: :lol: ...fi ti ar joarda sa-ti fie.... :P
ce glas urla cat poate :) :)
ps - braconierii se apuca de dat la twister :D

Scrie răspuns