ce se intampla cu salaii?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: salau!
la care as adauga toti braconierii din zona, cei din barci cu plase si curent la fel ca si cei de pe maluri de hatuiesc si agata tot ce prind si nu in ultimul rand pescarii care nu stiu cand sa se opreasca din a retine tot ce prind ...red4dogs scrie:Salut...vreau sa va spun ca si pe Dunare...zona P.F. 1 s-a prins foarte putin salau fata de anii precedenti.eu nu am m prins nimic de 1 an cu toate ca am bete bune, bebelusa mea ar manca peste proaspat dar de unde se limiteaza la cel congelat ,poate o sa obisnuiasca..cauza se pare ca este asta:
- apa scazuta, lipsa precipitatiilor
ps : acum cateva saptamani chiar era pe aici cineva care prinsese vreo 90 si ceva de kile de salau, evident tot retinut si care era foc de nervos ca a luat amenda fiind prins de nu stiu ce controale ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator constant
pe unde e balta?danstiucaru scrie:am prins anul trecut in primavara salau pana in 1,2kg la gume si la voblere(chiar la cosma ,vobler de pe vremea lui mihai viteazu :D )ce foloseam tipic de salau era un fir de 0.10,dar stiti de ce prindeam(si erau si de 4kg in balta aia)?ptr ca este o incinta privata,unde nu intra nimenea si balta nu avea mai mult de 25m latime si vreo 40 si maxim 1,50m adancime, avea si clean fain si caras.balta este pe cursul unui raulet mic,sia facut diguri si 3 balti una dupa alata,cea din mijloc are si 3m adancime,dar asta unde ne lasa pe noi era un"pisat"de balta si mutam salai in aia mare de langa
ma scuzati de "limba lunga "dar asta inseamna sa nu se braconeze si culmea,nu stie sa fi bagat el acolo salau,deci sa populat pe cai naturale
asta in timp ce sub baraje,pe olt...................si noaptea la ora 2 erau 30 de pescari
visati in continuare la pestii capitali pentru ca ei inca mai sunt!eu as putea spune ca anul asta a fost cel mai bun an de pescuit la salau pentru mine si pe olt dar in special pe dunare!
ca sa va delectati putin va arat ce prind sarbii intre portii si clisura!
http://www.trofej.info/rubrike-mainmenu ... ekord-veka rasfoiti pe aici!
ca sa va delectati putin va arat ce prind sarbii intre portii si clisura!
http://www.trofej.info/rubrike-mainmenu ... ekord-veka rasfoiti pe aici!